Inlägg från: Långserud |Visa alla inlägg
  • Långserud

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Stjärnis: GRATTIS! Såå roligt för er och sååå härligt att det löser sig för er på samma gång! Fira ordentligt med skumpa!

    Både jag och min sambo fick nya jobb samma vecka, så kul när det löser sig för båda.

    Astriden: Men gumman stackare! Får ta det lugnt idag och kanske tom ta en liten vila? Beror det på bebben eller är det stress-näsblod? Min sambo blöder när han är stressad. Får ta en vårda dig själv dag! (Läs: Fötterna på skrivbordetm, surfa, be kollegorna hämta kaffe/vatten/bullar/glass/godis)

    PS; Ja uteplatsen börjar ta form?. Men vi skrattade gott igår båda två för båda sa ung. samtidigt: "Good, detta kommer höja värdet på lgh när vi säljer!" Vi är så hussugna så kommer sälja så snart vi är klara med renovering samt hittat vårt drömhus.

    Grund: I´ll see U 2day! Jag kommer nog sluta redan 16:00 och har inga ärenden på stan förrutom Renmans. Ok om jag går dit och om ni inte kommit innan jag går så lämnar jag den i dambutiken? Men ring om ni ej ska dit så att du verkligen får den idag!!!! Kan tänka mig att din kompis har ganska mkt puls nu!

    Mrs D: Vad roligt att se dig på fikat!

    Barba: Vilken möhippa du hade! Wow va roligt och goa kompisar du verkar ha! Måste visa oss kort!

    Amor och Mrs D: Igår ringde min mamma och hon har fixat vinet! Stort tack till er tjejer för att ni är så goa och erbjuder er!
    Stor kram på er!

    Aybee: Hade det varit en fest så helt OK men för mig rimmar nog svart klänning lite begravning (särskilt ifall vigseln är i kyrkan). Lite gammaldags syn kanske! Hoppas inte tar illa upp på min tanke! Jag har 2 festklänningar (en mönstrad och en blå) som du gärna få låna!

  • Långserud

    Aybee: Jaaaa sorry!!! Du har en GoJane klänning liggandes i min handväska!

  • Långserud

    Grund: Hm jag säger som Aybee och Astriden. Låt honom testa och sen tar du ett nytt beslut. Å så håller jag med Aybee, roligt om man ser vilken som är V-ringen...

    Har du adressen till PINK skor?

    Vad sa vi nu? Jag lämnar klänningen på Renmans? Eller tar jag med den hem?!



    Dax för kaffe....

  • Långserud

    Flikor!

    Kom på en sak som jag läst i en Bröllopstidning härromdagen. De rek. att man skrev kontrakt med alla som man skulle ha att göra med denna dag: Catering, Frisör, Fotograf etc.

    Har ni gjort det?

    Jag har stämt av med tex fotografen vad som händer om hon ej kan och tänkte kolla med frisör och sminkös nästa vecka. Cateringen har vi offert från men ej avtal.

    Hm...

  • Långserud

    Hej flickor!

    Har hunnit läst ikapp det ni skrivit under dagen! Jag har haft en stressig dag på pappersavdelningen?. Var på mitt nya jobb imorse och träffade nya kollegorna, kändes så bra! Så sååå glad att jag tog beslutet att byta.

    Grund och Aybee: Ska kolla ikväll, säkert ok m nr.

    Grund: Hann ej prova med skorna igår, ska prova imorgon. Tror det blir bra. Hur mkt syns skon eg?

    Astriden: SUPER fina tackkort! Underbart det när han håller handen på din mage och mkt passande när ni har den texten, supersött!

    Malin: Gärna Mrs D party men kanske känner du som jag, inte före den 7 juni?

    Imorgon är det danskurs på fm, resten av helgen hoppas jag att sambon vill renovera och jag ska fixa med festhäften etc.

    Stor kram på er och hoppas ni får en bra helg!

    Ses på fikan på måndag!

  • Långserud

    Hej flickor!

    Nu har jag gjort klart 89 festhäften och ca 78 kyrkhäften. Vi har gjort att man får 1 kyrkhäfte/par eller om man kommer ensam så får man ett själv. Sedan ca 20 extra till sådana som ev. kommer men ej ska vara med å festen. Eller vad tycker ni, ska alla ha ett eget? Som sambon sa, det är tjejen i paret som vill ha det för att ev. spara, inte killen.

    Annan fråga, hur mkt drinkar ska man räkna med att gästerna dricker? Har ju köpt alkoholen men nu är frågan hur mkt blanddricka man ska räkna med?

    Är det lagom att räkna med 3 korvar/p?

    Åh vet ej hur ska göra bordslaceringslapparna! Skulle vilja hitta på ngt fiffigt men just nu error...

    Åh i morse hade vi danslektion nr 1 i vals! Sååå roligt!

    Kram!

  • Långserud

    Jag igen!

    Hur gör ni er bordsplaceringskarta i festhäftet?

    1. Hur gör ni "Bordsmodellen"?

    2. Skriver ni nr på denna eller namnen?

    Kram!

  • Långserud

    Tack flickor!

    Barba: Jag har gjort liknande kit som 31 maj ska göra: Köpte cellofanpapper som jag slagit in: 1 cola, 2 alvedon, 1 pkt näsdukar, 1 kekchoklad, 1 miniguiden till Långserud (som vi gjort). Den ska stå på deras rum. Lite rescue kit liksom; till tårarna i kyrkan, till dan efter å dan innan så de vet vad de kan hitta på i långserud city!

    Ångrar mig så att jag gjorde så pretantiösa kyrkhäften.....hm bara att göra 30 till (90 gäster + 20 ev. gäster= 110 det borde räcka va?)

    Nu kladdkaka, sen hem till värdparet som ska hjälpa oss med bordsplaceringen! Är klara men vill bolla lite med dem. Inte lätt!!!!

    Barba (igen): Kom på ang. väska. Det ska jag strunta i. Ska ha en mindre bag i bilen som rescue kitet ska vara i (smink, sjal, trosor (extra!) etc etc). Herregud man ska ha mannen i ena handen, blomma i andra, kramas och hålla på!

    Kram!

  • Långserud

    Fika Måndag 28/4 kl 17:30 Soho
    AnneBritt
    Nina
    Maria
    Veronica
    Malin(lars) (runt 18:45)
    Catrin
    Cristal (utan att lova för mycket)
    MrsD
    Stjärnis ( kommer ev. senare ca 18:30)
    Malin (31 maj)

  • Långserud

    Godmorgon flickor! Vilken underbar dag!

    Ses i eftermiddag!

    Kram!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3