Inlägg från: Långserud |Visa alla inlägg
  • Långserud

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Å tack gumman!

    Vad underbara de "lopporna" på Husmusens blogg var! Fanns länk till Brides.com men väl där kunde jag ej hitta den. Vore kul vad de hade för olika "uppdrag".

    för hur var de nu igen man spelade sån!?!

    Kramen!

  • Långserud

    Tack Grund! Det stod om mitt problem under instruktion! Enda är att sambon nog sparade ned fel version igår... dvs den utan namn så det blir till att skriva in alla 88 namn igen... Men men det går att lösa vilket är det viktigaste!

    Åh vad skulle man göra utan er tjejer!

    Kram!

  • Långserud

    Hej flickor!

    Vad har fortografen My för hemsida?

    Kram!

  • Långserud

    Hej flickor! Jag tror precis en kompis försa sig vad som kommer hända på min möhippa? Det börjar med att jag skickar ett fredagsskoj mail till mina kompisar, sedan följer nedan konversation. Del 1 som hon gör tycker jag är att varför ens säga att hon inte kommer och fel nr 2, om hon vet att hippan är imorgon, varför pratar hon om den IDAG. Lite sur faktiskt om det stämmer för I Lööööve surprises!

    Kompis: Det är I o för sig så självklart men kanske för förtydligandets skull?Sitter nere i Holland o väntar på att få åka hem, sjuuukt hemlängtan som alltid o denna helgen kommer det upp en massa polare för att bevittna en kompis hoppa fallskärm( present från oss alla på hans 30-årsdag). Tror människan börjar bli lite nervös, hihihi!Ska du byta jobb? Va inne på din bröllopssida o gluttade lite?Var har du hittat den där bilden på mig förresten?? Den är inte från igår.Kram på dig vännen

    Jag: just det ja, när ses vi imorgon? ?

    Kompis: Du får tyvärr vänta på att se min ljuva uppenbarelse tills stora dagen

    Jag: näääääääääääääääääääää

    Kompis: Hur länge är du i Sthlm? Skulle kunna ses för en snabb fika på söndag efter att Carl-Johan o Anders har lämnat. Ska ha lite hotellverksamhet hemma denna helgen, mysigt!!kram

    Jag: Jag ska inte till Sthlm. Eller ska jag? Hahahaha har du försagt dig!

    Kompis: Ehh, har nog missat nåt här. Du får ha en trevlig helg vännen. Själv hoppas jag på sol o fint så jag kan sitta o picknicka i väntan på att CJ ska droppa ner från himlen. kram

  • Långserud

    Flickor! Trevlig helg!

    Vem har bäst puder MAC eller ID?

    Kraaam!

  • Långserud

    God morgon flickor!

    Nu är jag också hippad! Fullständig rapport kommer!

    En fråga, vad är en fair ersättning till 3 tjejer (från början var de 2 men nu vill de ha med sin 3e kompis, men det räcker med 2 pers eg. vilket vi har sagt men om de vill ha med henne så är det deras val) som ska fota från brudskålen tills valsen är avklarad? Ung. tid kl. 16:00-22:00.

    Svårt! De vill ha pengar men hur mkt!??!

    Tack tjejer!

    Barba: Åh titta bara på bild nr 1 men den var underbar! Ska titta på resten också.

  • Långserud

    Astriden, vilka hus är det ni tittar på? Nyfiken! Vi har också spanat in T men bestämt oss för att avvakta då vi inte är i behov av större. Är det nybyggt? Vilket område/etapp?

  • Långserud

    Amor: De ska fota alla gäster parvis vid skumpan, mingelkort vid skumpan, på talare och spexare, detaljbilder på dukningen, tårtan grejen, valsen. Vad tror du?

  • Långserud

    Stackare Stjärnis! Stooor kram till dig! 4 av mina bästisar kunde ej komma till min möhippa + alla mina systrar, 2 pga att deras bebbar är alldeles nykläckta å de ej fått det funka med ersättning etc, 1 som ramlade med cykeln i veckan och brutit sig och en som endast kan resa och komma till vigseln. Å mina systrar är utomlands å kommer om 2 v. Saknade dem som busen men som vi sa en annan gång, man får fokusera på de som är där. Inget mer att göra tyvärr men jag förstår om du är ledsen!

  • Långserud

    Stenis: Nja känner dem inte, e av tjejejerna bor i Långserud och hennes pappa är kollega med min mamma. Och så ville hon ha med 2 kompisar. Dock hade det räckt om de var 2 men det har vi sagt så den ersättning de får är för 2. De ska inte vara med på middagen.

  • Långserud

    Hm vad tror ni om 1500 kr? Blir 500/var om de är 3? + att de får varsitt stort fruktfat.

    Åh tycker känns för lite eller??!?

    Ca arbetstid 16:00-22:00.

  • Långserud

    De går på gymnasiet och vi tyckte det räckte de var 2, lite mest för att skulle ha sällskap å stöd i varandra. 1 pers skulle räcka.

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3