Inlägg från: Långserud |Visa alla inlägg
  • Långserud

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Astriden! Toppen! Du har järnkoll tjejen!

    Vad händer i helgen? Lova säg till om det är ngt du vill ha hjälp med, ngt du letar efter etc. We´ll help!

  • Långserud

    Hej hopp!

    Åhhhh va jag blir trött! Frissan vill hålla vår bokning på is pga vet ej om vågar boka upp sig på det eftersom hon får barn vilken dag som helst. Förstår egentligen men när detta sker så är barnet 3 mån, visst om förlossningen inte går som den ska bla bla bla men även om hon inte skulle ha fött, skulle hon ha reserverat sig för att ha magsjuka 7 juni?

    Nä förstår men samtidigt blir jag sååå less på att skaffa en reserv ifall att. Hons ka återkomma till mig om 3v å säga hus det gick å hur hon känner sig.

    Fick litet Bridzilla spel men det var dels detta nu idga å sen har det j-kla bussbolaget som vi skulle skicka mina päron med till Tyskland för att shoppa, gått i konken så nu har sambon spenderat hela dan tom nu att hitta ett nytt bolag som hade platser kvar... bara en sån där onödig tidstjuv!

    Hm har nog lite PMS idag.... å sur för sambon glömde de papper som jag ska göra festprogramen av på jobbet, min plan var att göra dem nu i em när jag var själv...

    Som sagt, PMS tror jag.. middag med toastmasterparet, våra närmaste goa vänner en stor godispåse och baginbox, gör nog super!

    Må gott!

    Må gott alla!

  • Långserud

    OK en solstråle idag (det finns det alltid!):

    Min kompis från Japan kommer på vårt bröllop! Såååå glad att hon åker så långt!

    Och vår oro för att folk har haft svårt att OSA sig stämmer, min familj inte varit hemma nu sista OSA veckan men de har ringt till sambons familj som heller inte har varit hemma värst mkt men de har en skvallrare så de har ringt tillbaka. Tack svärmor...

    Så alla utom 3 har anmält sig! 3 som ej kommer. Men sen verkar det prel. som om resten kommer, tjohoo!

  • Långserud

    Ja vad är det för neggoperson? Ngn mer som har PMS? Hahahahhaha

  • Långserud

    Hej kortis inlägg från mig! stress stress stressjobb...suck...

    Astriden: Min kärlek ska hyra på renmanns, de hade massor av frockcoast att välja mellan och likaså västar. Vi såg flera som vi kan tänka oss. Bla en som var svart med ränder som var lite blankare, mkt snygg!

    På lördag är det dax för hippan, oj va skoj det ska bli!

    Ha en bra vecka!

    PS Idag ska jag och kärleken äntligen komma iväg å titta på ring! Sååå kul ska det bli!

  • Långserud

    Mrs D! Byt tycker jag om det inte är en speciell kyrka av ngn anlednign. Annars tror jag att du dels fram till bröllopet kommer koncentrera dig så mkt på detta å den dan störa dig på det. Eller så tänker du jaja ni kommer stå utanför kyrkan (då syns det väl inte, de ska ju fota er inte uppåt) i 10 min sen kommer ni dra vidare till eran underbara middag/fest.

    Kram!

  • Långserud

    Å idag var vi äntligen och tittade på vigselringen! Är lite nykär just nu båda två (åkte å hämtade mat, har haft mysmiddag med levande ljus...en måndag! Underbart! Men nu ska han jobba snark..) !

    Min förlovningsring är en vitguldring, ca 5mm bred med två princessor 0,07 ct stycke som ligger i rad på diagonalen om man säger.

    De vigselringar som jag fastnade för idag var 3mm breda också vitt guld med 8 stenar på rad.

    I den ena var kanten på resp sida (ramen eller vad man ska säga) ganska smal å syntes knappt. I denna var det briljanter .

    I den andra var kanten ngt bredare och syntes mer och i denna var det princessor.

    Tyckte den med briljanter var finare för ramen/kanten var diskretare och stenarna i denna ringen kom närmare mina nuvarande två. Dock var det briljanter i denna och jag vill ha samma typ av stenar för jag tyckte att man såg att det var olika stenar. Tyvärr går det inte att få prinsessor i denna ringen med denna mer diskreta ram/kant för prinsessor kräver mer kant sa damen på Jarl Sandin (sprang och kollade med juveleraren).

    Hm... skulle haft bilder men tyvärr inte.. inte lätt för er att förstå vad jag menar! Får rita bild på dem på lördag!

    Sambon tyvärr inte mer hjälp än att "öh öh är dte OLIKA stenmodell i de två ringarna?!?!"... ja de är välla för söta! Hans inlägg var det samt att "Men ska du inte ha stenar hela vägen runt ringen?" "Sure babe!" sa jag!

    Ska surfa lite bilder på ringar nu å tänka och känna!!!

  • Långserud

    OK Mrs D men då får du fundera på hur du ska dels släppa det lite och dels störa dej så lite så mkt på det den dagen.

    Jag tycker vår lokal är pisseful och trist varpå jag har stått på hur vi ska lägga upp det så att folk anländer till festen och går in i den så snabbt som möjligt. Låter sjukt dumt men ni vet inte ha skumpan där utan vid annan plats, det bjuds på välkomstdrink precis vid ingången etc etc. .... å en jäkla massa björkris!

    Bara ett litet inlägg om att allt kan inte vara perfekt denna dag, eller när som förresten. Det är det inte utan det är så livet är, ibland är saker klockrena och ibland inte men de kanske ändå funkar. Är det ngt som inte är precis precis som man helst vill ha det, får man tänka om finns ngt som man kan göra, finns det inte det så är det som det är å så får man fokusera på det man kan förändra.

    Oj vet inte om var ngr bra ord på vägen men just den meningen om att fokusera på det du kan förändra, släpp det andra har hjälpt mig många ggr!

    Stor kram på dig!

  • Långserud

    Hahaha Stjärnis! Hm, tror jag vet vad min skulle bli gladast för!

    Astriden: Hur ska ni ha servetterna? Jag tycker det är fint att göra placeringskorten som ett band runt servetten.

    Min lillasyster har lärt sig göra sk. Fransk Lilja vikning (inte så svårt!) så vi ska ha det och så tänkte jag stansa ett hål i namnkortet och trä igenom band elller liknande och knyta fast på ett av vinglasen.

    (tips från kollega som gifte sig och när de öppnade dörrarna till lokalen blev det korsdrag och ala placeringar som låg löst på glasen flög iväg...kaos när 100 p inte vet var de ska sitta..)

  • Långserud

    ÅH håller med, sååååå barnsjuk fn. Var och varannan kompis är gravid eller precis fått. Är jättejättebäbbe sjuk fn.... suck... läääängtar.... å hoppas att det går bara.....

    PS tjejer, BT kommer (peppar peppar om det går!) att forsätta leva efter våra bröllopsrace....men då står förkortningen för BebbeTräffar istället!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3