Inlägg från: 31 maj 2008 |Visa alla inlägg
  • 31 maj 2008

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    För oss bler det en lugn mysig fredagkväll om jag kommer från jobbet någon gång... Imorgon blir det Lysekil och 80-årsfest, sedan åker jag till Sälen på söndag, det blir härligt!

  • 31 maj 2008

    Ay Bee - tack ska du ha! Blir väldigt smickrad! Vi har gjort allt i datorn, om du vill kan jag skicka över "bilden" med M&M.

    Förresten, tjejer: Jag skulle ha stannat i Sälen från söndag till söndag, men nu åker jag hem på torsdag, så jag undrar om jag möjligtvis kan få komma på taco-kvällen hos Amor? Vore så roligt, har ju aldrig träffat er!

  • 31 maj 2008

    Jag vill också tacka för igår! Det var supertrevligt att träffa er alla! Och särskilt tack till Amor - säger som de andra, fantastiskt fint hus med perfekt kök för tacos!

    Idag har min M överraskat med brunch på Incontro - heeeelt fantastisk, har ni inte varit där för deras brunch, så måste ni dit. Allt var supergott, och magen stod i fyra hörn efteråt. Förutom det har vi suttit och knåpat på drinklistan för baren på bröllopsfesten, svårt att tänka på vad alla släktingar tycker om...

    Sidan jag pratade om heter www.stylemepretty.com med massor av inspiration. Sedan finns ju också snippetandink.blogspot.com som jag tror någon sa.

  • 31 maj 2008

    AyBee - lovar att maila det ikväll!

    Seg efter lunchen, men snart är det fika. Det gäller att fokusera på de viktiga delarna i arbetet...

  • 31 maj 2008

    Långserud - har du någon bild på dina ringar? Jag har ingen, men det vore roligt att ha, och eftersom vi ska ha samma kan jag ju kolla med dig!

  • 31 maj 2008

    Grattis Amor!!! Vet hur skönt det är med ett fast jobb! Och högre lön tackar man ju aldrig nej till

    Hoppas du mårbättre snart, Astriden! Inte roligt det där.

    Stenis - jag ska göra hår o smink på Mazi på Storgatan (Vasastan), har klippt mig där rätt länge och tycker att de är jättebra. www.mazi.se

    Majsis - en supergod tårta/kaka är citron- och limekaka från Arla. Söt och syrlig, och det går altid åt massor när jag gör den! www.arla.se/Default____17653.aspx

  • 31 maj 2008

    Majsis - Åååå, jag älskar choklad!

    Stenis - På Mazi kostar det 2500 för håret, och 700 för make up, så det är kanske lite dyrare än andra ställen.

    Har bokat My Bardin Björkman som fotograf nu, efter lite ändringar (vi ändrade tiden på vigseln, och vår fotograf kunde inte ändra). Känns jättebra. Hon var ju dessutom billigare, så det var bara positivt. Vilka var det mer som skulle ha henne? Astriden vet jag, men det var väl fler?

  • 31 maj 2008

    Tyckte verkligen också om My, men har ju bara pratat med henne i telefon ännu. Känns skönt att det är fler som ska ha henne.

    Barba - kan du inte ha bara fransk manikyr utan något pålagt? Alltså bara fint formade och målade?

  • 31 maj 2008

    Tack för mailet om låtlistan!

    Fattar inte riktigt vad du menar med ring nr 3 osv. På vilken hemsida?

  • 31 maj 2008

    Ha ha, jadå det funkar! Fattade inte att du menade ditt galleri bara! Tycker ju att båda kombinationerna är fina!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3