Inlägg från: 31 maj 2008 |Visa alla inlägg
  • 31 maj 2008

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Tack för gratulationerna!!! Känner mig väldigt uppmärksammat och ihågkommen! På jobbet satt det ballonger på dörren när jag kom dit, och frukosten intogs i sängen. Mys!

    Perfekt med listan Långserud, men jag är lika vilsen som du, så jag kan inte hjälpa till med något tyvärr... Men Astriden, du är en pärla med alla tips!

    Skulle också behöva något för håret, helt livlöst är det, men idag ska jag i alla fall slinga det, så då blir det väl lite mera liv i. Och prata med frisören om uppsättning. Ska ni ha blommor eller annat i håret?

  • 31 maj 2008

    Halloj tjejer!

    Gårdagens födelsedag var helt perfekt, älskar att fylla år. En massa fina och genomtänkta presenter, och M som lagade god middag till oss. Var hos frisören och slingade håret, och hon är så himla bra tycker jag. Pratade bröllopsuppsättning, och det känns som att hon förstår mig riktigt bra. Ska ha provuppsättning en vecka innan.

    Härligt med sista arbetsdagen, Astriden! Kommer ni att hinna ta det lugnt något nästa vecka, eller är det hårdkörning ända till den 5:e? Jag funderar att boka massage för oss torsdagen innan bröllopet, kan tänka mig att man måste ta en stund för att varva ner. Passa på att njut av den här tiden nu, och säg till om ni vill ha hjälp med något!!!

  • 31 maj 2008

    Grund - ringen är riktigt fin!! Förresten - glömde ju säga förut att kusinen till min M som känner din H heter Annica, nu är hon gift men förut hette hon samma sak som mig i efternamn, är du med? De har bott på samma gata.

    I helgen ska vi kolla in en dansbana som vi har bokat som "plan B" ifall det skulle regna. Låter väldigt bra med tak och öppna väggar, och det ligger 300 m från "plan A"-stället, men jag är skeptisk eftersom jag inte kan minnas att jag har sett något när vi har varit där tidigare.

    Astriden - var gjorde du fötterna? Skönt att boka in sådant, men jag vet inte var.

    Är det någon som har tips på massageställe? Amor - var ska ni gå?

  • 31 maj 2008

    Wiiiii Barba - möhippa på gång!!! Spännande!

    Vad ligger Dermalogica på i pris? Är också supertorr, har kommit den senaste tiden.

    Snart after work!

  • 31 maj 2008

    Astriden - vilken hälsokost köpte du Stora hårkuren på, och vad kostade den? Var på två ställen igår som inte hade den, så nu funderar jag på att köpa från nätet. 110 kr + 45 kr i frakt. 2-4 dagars leveranstid.

  • 31 maj 2008

    MrsD - det är den som Astriden tipsade om. 300 tabletter, man ska ta 3-5 dagligen, alltså ca 100 dagar ~ drygt 3 månader.

    Om det är billigare än att köpa i butik, kan vi ju gå ihop och beställa.

  • 31 maj 2008

    Tänk vad fina alla kommer att bli i hud och hår nu!

    Trevlig helg!

  • 31 maj 2008

    FIKA 7 APRIL kl 17:30 på SOHO.

    MrsD
    Amor
    AyBee
    Malinlars
    Grund
    Catrin
    31 maj

  • 31 maj 2008

    AyBee - ringen är jättefin!

    Idag har jag suttit i personlighetstester och djupintervju i fyra timmar... puh! Men häftigt att lära känna sig själv bättre, och veta hur man ska använda sina styrkor och utvecklignsmöjligheter. Får veta på onsdag om det blir nytt jobb för mig eller inte. Jag tackade ju nej först, men de har gett mig ett erbjudande som jag inte kan tacka nej till. Men som sagt, på onsdag vet jag.

    Låter som om livet är rätt bra för alla här i tråden! Hoppas allt känns bra för dig Astriden! Pirrigt?!

    Roligt med fika, ni måste ta bilder på bröllopet och visa för oss som missar vigseln!

    Ni som vill beställa stor hårkuren, skriv upp er:
    den kostar 110 + 45 i frakt (som vi delar på så många vi blir)

    Stora hårkuren:
    31 maj

  • 31 maj 2008

    Förresten - vi har en kompis som bor i USA som kommer på vårt bröllop, och eftersom dollarn är så låg så kan han köpa hem grejer till oss. Just nu står det still i huvudet - vad skulle ni köpa om ni var i USA?

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3