Inlägg från: 31 maj 2008 |Visa alla inlägg
  • 31 maj 2008

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Barba: vad kostar GoJane-klänningarna? Tycker ni man kan ha en sån som "vanlig" gäst på ett bröllop? Dvs inte som tärna eller så. Tyckte den gröna var så fin. Och den bruna...

    Grund: skickar ett meddelande till dig.

    Det är klart att det kommer fler jobb, marknaden är ju väldigt bra för arbetstagare just nu. Jag har ju ett bra jobb idag, och vill inte byta ner mig.

  • 31 maj 2008

    God förmiddag!

    Var på ansiktsbehandling på Gildaskolan igår - sååå skönt! Hon var riktigt duktig, och det enda som var "sämre" än en vanlig ansiktsbehandling, tyckte jag var att det var flera i samma rum, och det var rätt så öppet i lokalen och man hörde alla som kom och gick. Men för det priset så var det verkligen bra.

    Så fint promenadväder idag, skulle vilja vara ledig och gå ut och gå. Har insett att jag verkligen måste sätta igång med hårdkörning inför bröllopet nu... Bra nu inför påsk och påskägg

    Astriden - bra idé, skulle verkligen uppskatta det som gäst! Vi kommer att ha gäster boende på två ställen, och där släkten ska bo (precis invid festlokalen) kommer vi att ha mousserande vin och choklad på rummen. Vet inte hur vi ska göra med dem som bor på Marstrand, men de ska iaf få med sig en "goodie bag" hem i bussen på natten med chips, öl, vatten och Alvedon...

  • 31 maj 2008

    Jag skulle så gärna vilja se när Astriden gifter sig, men just den dagen är bokad för länge sedan. Typiskt! Ni andra får ta en massa kort och visa när vi träffas!

  • 31 maj 2008

    Grattis till namnet, Astriden! Måste kännas skönt! Hur kommer prästen att säga namnet under vigseln?

    Skulle så gärna ta del av era låtlistor, vi håller på att jobba med det just nu!!! Skulle du möjligtvis vilja dela med dig??? Snäääälla!

  • 31 maj 2008

    Hej tjejer! Hemma efter en riktigt bra påskhelg. Har hunnit med att träffa föräldrar, syster med familj, och en massa kompisar. Och gått på Kentkonsert, det bästa! Har planerat bröllop, festat och slappat. Igår grillade vi korv, väldigt mysigt!

    Låter som om ni andra också har haft en bra påsk. Är gärna med på fika någon kväll.

    Långserud: jag åkte aldrig till Twinhomes, blev inte av. Synd, för det låter som om du gjorde en massa fynd!

  • 31 maj 2008

    Astriden - jag tar gärna del av ditt vigsel- och festprogram också! Vore toppen! Tack för låtlistorna - har inte hunnit kolla igenom dem än, men vi hittar nog mycket användbart där!

  • 31 maj 2008

    Åh, fyller du år idag, Grund?! Grattis!!!

    Astriden - du kanske vill ha hjälp med att vi åker ut till Stora Holm med våra hårblåsar och smälter bort all snö?! Det kommer alldeles säkert att smälta bort till 5 april!

    Vi tänker också ta en weekend efter bröllopet - funderar på Falsterbo eller Torekov. Sedan åker vi två veckor till Maldiverna i oktober. Ön Filitheyo, verkar helt magisk. Resan blev också 10.000 kr billigare än det preliminära priset, tack vare dollarn! Helt otroligt, de pengarna kan vi verkligen göra något roligare för där nere, dyka och så. Funderade lite på att ta New York direkt efter bröllopet, men vi tror att vi har lagt den tanken på is.

  • 31 maj 2008

    KOm på att det var någon som frågade om hur vi skulle köpa murgröna och hur mycket. Vi ska inte köpa, utan plockar vid mitt jobb där det växer som ogräs. I och för sig inte lika ljusgröna, men jag hoppas på nya skott som är mindre mörka. Så om det är någon som vill plocka, så kan jag ge tips. vi kommer att ta lika mycket som borden är långa tillsammans.

  • 31 maj 2008

    Jag måste verkligen kolla på skor, så vi kanske ses där idag, Långserud!

  • 31 maj 2008

    Astriden - när ska du göra ögonfransförlängningen inför bröllopet? Hur länge höll den förra gången?

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3