Inlägg från: 31 maj 2008 |Visa alla inlägg
  • 31 maj 2008

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Hoho!

    Nu har jag fått en sån där 20%-kupong på Åhléns, och är ju väldigt sugen på en Kitchen Aid... Hoppet står ju ändå till att släkten ska känna sig extra generösa till vår bröllopsdag så det blir ingen nu i alla fall.

    Snart ska jag på intervju för ett nytt jobb... wiiiii... läskigt och roligt! Håll alla tummar ni har!

  • 31 maj 2008

    Har inte hört talas om TwinsHome förut, men surfade nu runt och de verkar ju ha massor av fint! När är utförsäljningen, och vad är det som säljs ut? Allt?

    Vi ska ha hortensia i Ikeas stora ljuskoppar "Galej", värmeljus i små "Galej", och halva lime på borden (förhandlar med M om limen, han tror att folk kommer att pressa det över maten...) Det ska stå i grupper med en hortenslia, ett värmeljus och en halv lime. Och murgröna som en slinga också förresten.


    Långserud skrev 2008-03-12 14:05:15 följande:
    På fredag ska jag till TwinsHomes utförsäljning här på Ringön (tips tips!) och titta efter bordsdekorationer till bröllopet. Vad ska alla ha på sina bord?
  • 31 maj 2008

    Långserud - Köper vita hortensia i kruka, ska prata med min florist så hon har det hemma till vår dag. Kan maila över en skiss på bordsplaceringen i excel, där finns dekorationen med. Blir 5-6 hortensia blommor (inte krukor, utan "bollar") per bord, men det beror ju på hur stora bord man har. Ska totalt ha 25 "bollar", så får nog köpa ca 5-6 hortensia i kruka.

    Vore toppen om du mailar inbjudan!

  • 31 maj 2008

    Glömde säga - murgröna växer som ogräs utanför mitt jobb, så vi plockar där. Annars skulle jag köpt på kruka, men de är ju inte alltid så långa då.

  • 31 maj 2008

    Hoppas du får det riktigt bra, Grund! I Sälen förra veckan var det i alla fall huuur mycket snö som helst! Känns konstigt när det är så vårigt här hemma!

    Tack för lyckönskningarna inför jobbintervjun! Barba: Det är ett jobb som ekonomiansvarig på ett företag, och det kändes riktigt bra på intervjun, så vi får se...

  • 31 maj 2008

    Skönt att höra att du mår bättre, Astriden! Blev lite orolig när du inte har skrivit här på länge... Min intervju gick bra, nu är det bara att vänta och se...

    Malinlars - jag tycker det låter fint!

  • 31 maj 2008

    Våra toastmasters är ett par, så vi ger dem något ihop. Vi funderar på:
    *presentkort på ticnet
    *presentkort på restaurang
    *några fina viner

    Alltså, inte alltihop, utan en grej.

    Fler förslag?

    Lycka till MrsD! Håller tummarna!

  • 31 maj 2008

    Grattis!!! Förstår att du svävar på moln!

  • 31 maj 2008

    Roligt! Blev det såna ni hade tänkt er?


    Majsis2008 skrev 2008-03-13 14:47:27 följande:
    nu har vi köpt ringar, får dom om 14 dar
  • 31 maj 2008

    Hej tjejer!

    Det här med jobbet... jag fick det! Och har tackat nej till det också... Kändes inte helt rätt, och eftersom jobbet var i Örebro(!), skulle det innebära en flytt för mig inom en månad. Att flytta isär med M innan bröllopet kändes inte som någon optimal situation... Så nu känns det riktigt bra, jag vet att det kommer fler jobb, vill ju helst ha det efter sommaren.

    Har haft en skön helg. Fick öva mig i att vara ensam hemma (är otroligt sällskapssjuk, men jag jobbar med mig själv) i lördags när M var på volleybollturnering med jobbet. I söndags hade vi hans kusin med familj över på middag, och det visade sig att M:s kusin är uppvuxen på samma gata och har gått i samma klass som Grunds m2b... Ibland är ju världen liten!

    Nä, nu får jag jobba lite!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3