Inlägg från: 31 maj 2008 |Visa alla inlägg
  • 31 maj 2008

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Majsis - du har ingen håltång, eller? För då är det mycket lättare, och de är inte så dyra.

    Tack för det mysiga fikan i måndags! Det är så roligt att träffa er alla. Hoppas det inte dröjer länge till nästa gång. Vi får ta den där festkvällen någon gång också!

    Grund - låter roligt med Jaggan! Var den skön att köra?

    Tycker synd om er som är sjuka, och känner att min hals gör väldigt ont idag, men vägrar bli sjuk!

    Ikväll ska vi träffa fotografen (My) ute vid Tofta. Ska bli spännande, har inte varit där på länge. Vi har med oss egna kameran också, så vi ska ta en massa kort för planeringens skull.

  • 31 maj 2008

    Astriden - härligt att höra! Roligt att ni blev så nöjda på Smögens Havsbad! Min M:s kusin och hennes man jobbar båda där.

    Mysigt att se pyret i magen! Speciellt för M kan jag tänka mig. Vilken start på livet som nygift! Är det många som vet nu? Hur gick det med alkoholen på bröllopet?

    Är så nyfiken på hela din berättelse om hela dagen. Kom ihåg att tipsa oss om det är något du ångrar, eller något som blev extra bra! Fatta att du är fru nu! Häftigt!

    ........

    Nej! nu spöregnar det, och vi som ska ut till Tofta med My och titta på omgivningarna! Typiskt!

  • 31 maj 2008

    Åh, Astriden - jag vill också se bilder! mullemalin@hotmail.com

    My var ju huuuuur trevlig som helst, hon pratade om ert bröllop, Astriden. Ska bli roligt att se hennes bilder när du får dem. Hon kändes så glad, lugn, duktig och trevlig, så jag känner mig riktigt lugn på den fronten!

    Stjärnis & Långserud - ingen fara med pengarna, men jag skickar meddelande till er om kontonumret.

    Ni som gifter er i Gbg-området - hur har ni gjort med solist? Jag hade tänkt ha en kompis, men hon vill inte. Nu har vi kollat med en annan solist - 1000 kr + milersättning kostar det. Vad tror ni om det?

    Håller med Långserud om att en fika vore trevligt då vi kan ta del av din dag, Astriden!

  • 31 maj 2008

    Troll1 - hur får man kontakt med henne, och vad betalar ni?

    MrsD - ingen fara med pengarna, vi tar det senare! Men vill ju att du ska få dina piller snart!

    Vi har tänkt både för- och efternamn, men det ser ju mindra formellt u med bara förnamn + första bokstaven i efternamnet. Hmm, vi kanske ska ändra oss...

    Är skrynklig efter ett långt bad. En kompis ringde när jag låg där, och vi pratade i 48 min, så ni kan tänka er att jag är som ett russin nu... Nepp, nu är det hopp i säng!

  • 31 maj 2008

    Å, jag kan varken måndag, tisdag eller onsdag nästa vecka... Ska till Örebro och mitt nya jobb och vara med några dagar... Är ju så nyfiken på bilderna och berättelsen! Kanske kan vara med på högtalartelefon

    Ja ja, jag får klara mig!

    Idag ska jag göra naglarna! Roligt, första gången!

    AyBee!!! Om du har GP och ska på barnmässan i helgen, så får man med läsvärdet 30% på valfritt smycke från namnsmycken.com!!! Manschettknapparna kostade 1400:- tror jag, så då kan man ju spara en del. Men det är ju om du ska gå på mässan, men det är kanske inte helt omöjligt eftersom du har barn.

  • 31 maj 2008

    Bilderna var heeeelt fantastiska!!!

    Å, vad glad jag är att vi också ska ha My!!!

  • 31 maj 2008

    Men majsis - hade du inte redan bokat frisör?

  • 31 maj 2008

    God morgon!

    Sol i Göteborg idag, härligt!

    Mina naglar blev fina, känns lite ovant, men det går bra.

    Spännande för Barba - är nyfiken!

    I helgen står festprogrammet på schemat. Tror vi har bra kolla på vad vi vill ha med, men sen är det ju en annan sak att göra dem. Och så ska vi träffa en av de som ska spela utomhus under vigseln och minglet. Ska bli roligt!

    Alla våra gäster tackade ja, förresten! Så roligt! Eller, en flickvän försvann (vi hade bara träffat henne en gång, så det gör inget) och en ny kom till (en kompis som bor i USA som vill ta med sin nya tjej till Sverige, heeelt okej för oss)

    Snart fika! Det blir färskpressad juice av alla frukter som är kvar i vår fruktkorg. Mums!

  • 31 maj 2008

    Attans, Barba! De kommer att ta dig när du minst anar det!

    Mysigt med babymässa! Är det många som vet nu?

    Vi ska ha både dessert och tårta, men anar att det kommer att bli mycket. Men maten vi ska ha är rätt så lätt, så jag tror inte det kommer att vara så farligt ändå. Så som vi har beräknat tiden, tror jag det blir bra.

    Astriden: Hur länge höll er fest på? När serverades vickningen? Var det många kvar då? Var det många som åt/hur mycket åt dem?

    Ni andra: ska ni ha vickning?

  • 31 maj 2008

    Grattis Stjärnis!!!! Vad roligt! Men samtidigt svårt. Vet hur det är.... verkligen...

    Hur mycket korv räknar ni med att det går åt? Vi har fått pris på 35 kr/person (2 korvar per person). För 77 personer är det ju 2700 kr. Lägga nästan 3000 på korv, liksom... känns sådär...

    Malinlars - jag älskar Söderköping. Glass på smultronstället... det är sommar!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3