• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    På lördag kväll... Ja, vi får väl se. I morgon packar jag in ungarna och alla mina scrapgrejor och drar till Ö-vik! De har en stor scrapträff där varje vår och höst och turligt nog bor ju min pappa där! Så barnen får träffa morfar och jag får scrappa! Jag kommer att ha med mig datorn till pappa, så vi får väl se hur sent det blir på lördagkväll. Vi ska dessutom fira lite, att jag är färdig uska, så man kanske blir lite slirig.

  • Nienna
    Pärlplattan skrev 2008-04-17 20:07:53 följande:
    Nienna - såg du inte mitt "pepparpeppar"?? Jag tror också det blir kamp, det tror jag, men jag håller alla tummar och tår för att det blir vinst i morgon!Bellanote - Nej, det är ju det som är lite skralt här, men, ja... Vi bor ju iofs i stan, men man skulle ju gärna ta en öl eller så ute, men vi får väl se. Oavsett så är det roligt med fest!
    Jo, men Bellanote verkar ta det för givet. Själv är jag lite kluven. Jag är ju MoDo:it och det var ju LHC MoDo vann mot ifjol, så de kan väl få vinna i år, de har ju dessutom aldrig vunnit. HV har ju vunnit flera gånger på 90-talet, men jag hade en nätdejt som hejade på HV (som jag minns med värme) så för hans skull hoppas jag lite på HV. Summa kardemumma: Det spelar ingen roll vem som vinner...
  • Nienna
    Bellanote skrev 2008-04-17 20:10:55 följande:
    nienna klart de vinner, de kan inte förlora kaka kaka. Lhc är ju döende men vi har ju Liv .. kommer säkert få äta upp det så in i men men.ha ha om någon undrar så säger jag kaka kaka för att inget ska hända istället för peppar peppar för säger jag det så hönder det..
  • Nienna
    Pärlplattan skrev 2008-04-17 20:17:44 följande:
    Nienna - Aha... Man vågar ju inte ta något för givet. Läste i dagens tidning att Färjestad/Karlstadledningen tog för givet att de skulle vinna när det stod 3-2 till Färjestad mot HV, sen tog HV guldet och de stod där med tårta och kalas men utan SM-guld.
    Haha!!! Ja, så går det...
  • Nienna

    Brud 080524 skrev 2008-04-17 20:34:07 följande:


    Någon som såg mitt inlägg?
    Tyvärr har jag aldrig provat, så jag kan inte hjälpa dig.
  • Nienna

    Brud 080524 skrev 2008-04-17 20:41:00 följande:


    Pärlplattan - jag med! Fast jag skrev ett innan dess också.... Nienna - synd. Tänkte att ni med barn kanske sysslade med tygtryck
    Nä, men jag kom på att jag har en kompis som har gjort såna tryck på örngott och det blev jättefint!
  • Nienna
    Filifjonkan2 skrev 2008-04-17 20:41:19 följande:
    tack nienna !!! jag behövde skratta lite... hur står det till här inne då??? själv laddar jag för min IKEA resa ska till sundsvall och hälsa på kompisar samt shoppa på IKEA ;)


    Härligt med en IKEA-resa! Skulle också vilja åka dit, antar att de öppnat fler affärer i Birsta City nu också. När vi var dit sist var det nästan bara affärer på nedervåningen.
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.