Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    mmmm Lax är aldrig fel..

  • Fröken Planera

    Nä, hörni. Nu ska jag gå och lägga mig, så jag orkar med joggingen i bokskogen imorgon bitti...
    God natt, Brudar!

  • Fröken Planera

    Ja, Anja. Om jag har en jäkla tur så hinner de ta mig innan jag måste träffa min arbetskompis kl 8,30, för då slipper jag ju springa...hihihi. Men tyvärr så kan jag faktiskt lova att det inte blir nån möhippa denna helgen för min del.
    God natt och vårda din blåsa, för snart är det dags att rasta stavarna igen, Anja!!!!

  • Fröken Planera

    Nä, Anja. Ingen som hämtat mig än, så det blir nog inget idag.
    Jag ser verkligen fram emot att åka till Källbybadet och verkligen bara njuta av solen idag, det har ju inte blivit så mycket av den varan för mig, och på tisdag ska det börja regna. Måste definitivt passa på idag!!!
    Jag vill ju åxå vara lite solbränd!!!

  • Fröken Planera

    Anja förresten!! Borde inte ebay spärras från din dator??? Håll i pengarna nu människa!!!! Hur ska ni annars få ihop pengar till någon resa nån gång???

  • Fröken Planera

    Pumpkin.. Tänk positivt, då varar ju pengarna längre..
    Nä, fy vad arg jag hade varit i ditt ställe..

  • Fröken Planera

    Vid vårt honnörsbord har vi våra föräldrar, farmödrar, mostrar, fastrar och kusiner. Mina tärnor, bestman och toastmastern sitter längst in på "tungan" som är närmast oss, så vi har kontakt med dem hela tiden. Vid samma bord som dem, sitter de flesta av våra bästa vänner. I min värld är honnörsbordet ett nödvändigt ont för att det ska se vettigt ut med tungorna som sticker ut. Jag hade aldrig velat bli placerad vid ett honnörsbord om jag själv var bjuden på ett bröllop...

  • Fröken Planera

    Furillen, dén var tjusig,men du får nog inte plats med så mycket i den...
    Nu har jag ganske dålig koll på vad man ska ha i den där stackars väskan. Pappersnäsdukar och compeed och så lite läppstift.. Vad är det mer?

  • Fröken Planera

    Solen har värmt oss även i Skåne denna helgen. ÅÅÅ vilken helg! Min kompis från Växjö har varit här, så vi har haft en tjejhelg bara vi två. Hur mysigt som helst! Mycket sol och en hel del vin åxå..

    Pumpkin, nu har jag missat en del. Vad är problemet med din pappa nu?
    Jag håller verkligen tummarna att ni ska komma varandra närmare i och med ditt bröllop!

  • Fröken Planera

    Ja just det! Det mailet som var så bra skrivet.. Jag hann aldrig läsa det själv, men jag såg att många här inne berömde dig för det! Vad bra att han hör av sig nu, ditt budskap kanske äntligen har gått in. Hur kan du hålla dig från att inte slänga dig på luren???? Jag håller tummarna för dig!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.