Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin! Kommer du någonsin lämna det hotellet???? Ser underbart ut!
    Vi har fortfarande inte bestämt var vi ska åka på bröllopsresa. Men vi har i alla fall bestämt att om det är fint väder när Kevin är på sitt scoutläger, så ska vi (Sonny & Jag) Båtluffa i Stockholmsskärgård. Man kan köpa båtluffarjort för 340:-, som varar i 5 dagar. Jag tycker det låter helmysigt. Har ju aldrig varit i Stockholmsskärgård på det viset.( Bara passerat med Ålandsfärjan)

  • Fröken Planera

    Jga har inte varit inne så mycket här, men detta har jag missat helt! Varför ska inte Bellanotte gifta sig???

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-06-29 08:38:34 följande:


    Bellanoteär du inne och läser här något?tänker på dig ibland, hur du mår, hur det känns. Så otroligt modigt att göra det du gjorde tycker jag!Hur tog omgivningen det? Blev de chockade eller tyckte de oxå att det var rätt och modigt? Skriv gärna m oss då och då även om du inte ska gifta dig just nu kramar
  • Fröken Planera

    Pumpkin! Det tycker jag att ni gör helt rätt i! Det ser verkligen underbart ut!

    Stackars bellanotte!!! Men om det inte är rätt hela vägen, så är det inte.. Starkt och beundansvärt att ta tag i det nu innan och inte tro att giftermålet gör förhållandet bätte!


    Pumpkin skrev 2008-06-29 11:31:32 följande:
    Fröken Planera: Jodå, det finns alldeles för mkt att se och göra för att vi inte ska lämna hotellet, men vi vill gärna bo riktigt bra San Diego är ju sluttampen på vår bröllopresa, och det är där vi kommer lyxa till det ordentligt och verkligen njuta Bellanote ska inte gifta sig eftersom hon och hennes kille gjort slut och blåst av bröllopet.
  • Fröken Planera

    Pumpkin, verkligen supersnygga placeringskort!"!!! Åh, vad det pirrar till i magen när du säger att du ska gifta dig på lördag!! Hur känns det??? Du kan ju börja räkna timmarna istället för dagarna snart...

  • Fröken Planera

    Nä du, Anja måsta ha tömt HELA korgen. Den påsen blev ju hur tung som helst!!! hahaha
    a wife to be skrev 2008-06-30 17:33:44 följande:


    AnjaÅh, nu ångrar jag mig, varför köpte jag inte vita ljus själv nu när jag var på jobbet?! Vet du om det fanns fler kvar??
  • Fröken Planera

    Problemet med min florists pioner var att de inte ville öppna sig. De hade fått en stor beställning av någon som skulle ha pioner till sin bordsdekoration. Pionerna hade kommit till floristen i god tid, men inte öppnat sig trots att de förvarat dem rätt och gjort allt efter konstens alla regler. Så min florist var så ledsen för att det inte blev så bra som det skulle blivit. Nu vågade hon inte lova mig att jag skulle få pioner till borden, för hon är så rädd att det ska gå fel igen. Jag tycker att pioner är jättefina, men mig gör det verkligen inget om hon sätter andra blommor i arrangemangen, bara det blir bra.

  • Fröken Planera

    Din låda låter skitsnygg, Anja. du skulle inte kunna fixa en lika snygg i vitt och olivgrönt till mig...?

  • Fröken Planera

    Fanns där breda olivgröna band på panduro??? Jag måste lära mig att vara lite mer uppmärksam!!!

  • Fröken Planera

    Anja, kan inte du kolla efter en vit låda till mig när du och Embo ska till Ikea, så slipper jag köra in "bara" för det?

  • Fröken Planera

    ahhahahaha Ärligt talat så tänkte jag leja ut det till min syster...
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-07-01 15:52:01 följande:


    Såg olivgröna tygblommor oxå om jag inte minns fel... fasen T.OM du måste ju palla knyta ett band runt en låda o klistra på några blommor
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.