• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-21 10:56:00 följande:


    För visst har det nästan blivit så i samhället att föräldar inte ens vågar säga till sina barn på skarpen INFÖR folk, offentligt, som tex om de uppför sig illa i affären osv, för att de är rädda att folk ska tänka dåliga saker om dem.Shit jag känner ju det själv även om jag SKITER totalt i det. Jag läxar upp mina ungar om de gör nåt dumt, oavsett var vi är. En gång var det t.om en kvinna som sa till mig att inte skälla på det "stackars" barnet, eeehhh... Det stackars barnet hade gjort något jä..ligt otillåtet! Jag blev faktiskt så arg att jag sa till henne att sköta sitt eget så tar jag hand om mina barn.
    Men precis! Man känner sig som en bov när man säger till barnen, men samtidigt, skulle man låta dem härja som de vill så skulle ju folk titta snett pga av det!
  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-21 11:05:00 följande:
    Åh vad irriterad jag blir på människor som inte kan läsa annonsen klart innan de kontaktar en!
    Vad är det nu då?
  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-21 11:10:53 följande:
    Nienna: Fick ett svar på annonsen om bäddsoffan och personen ställde bara frågor som var hur lätta som helst att hitta svaren på i annonstexten. Tröttsamt!
    Åh, sånt är irriterande! Folk är verkligen inte läskunniga nuförtiden!
  • Nienna

    Nu ska jag åka och handla lite. Barnen får stanna hemma själva, de börjar bli så stora mina vilddjur! Blir ju bara borta i ca 15-20 min, men de kan ju hinna ställa till med mycket.

  • Nienna

    Nu är jag hemma och huset står kvar, men jag blev lite förvånad då jag kom till postlådan (posten brukar komma vid 11,30) och det inte var nån post i! Då har mina vilddjur varit ute och hämtat den, i pyjamas!

  • Nienna

    Åh, vad jag får ont i magen nu när det närmar sig slutet på månaden. Trots att vi slipper amortera på lånen så kommer vi att ha det jätteknapert.

    Som tur är ordnade det sig ju med elräkningen så vi slipper betala den denna månad eftersom vi betalat för mycket tidigare, annars hade det varit 4000:- till. Vi får ju båda tillbaka på skatten, men hur kul är det att behöva använda de pengarna till räkningar och att leva på, man vill ju göra något kul med dem.

    Sen har jag just nu ingen aning om hur mycket pengar nån av oss får då jag jobbat på två olika ställen plus att jag vabbat och sambon har tagit ut FP. FK är ju så sega också, vet inte om vi hinner få pengarna från dem i tid till räkningarna...

  • Nienna

    GME - Ja, jag tänkte att jag skulle ringa. Har också ändrat min årsinkomst och arbetsgivare.

    Precis så var det för oss med elen också, vi trodde att det skulle vara automatisk avläsning, men när vi började kolla var det ju helt galet! Vi fick en räkning på ca 4000:- nu, men vi har betalat alldeles för mycket så vi slipper helt betala nåt denna månad!

    Vi har det ju jätteknapert nu iom att jag precis slutat plugga fast vi hade räknat med att jag skulle ha CSN + extrajobb tom juni, så april och maj är inga roliga månader. Förhoppningsvis blir det bättre från juni och framåt.

  • Nienna

    Angeliuqe: Välkommen till denna härliga tråd!

    När jag var liten var jag ett öronbarn, fick också Kåvepenin då och det är ju jätteäckligt! Hade också halsfluss flera gånger, då fick jag Kefolor och det var mycket godare, rosa med jordgubbssmak.

    Ella hade ÖI för ett par år sedan och då fick hon Kåvepenindroppar istället, tror hon bara behövde ta 5 droppar per gång, mycket bätte än att försöka få i henne 10-15 ml mixtur!

  • Nienna

    Har pratat med FK nu (väntetid 20 min, plats 186 i kön!) och "tyvärr kunde hon inte svara på när pengarna skulle betalas ut (mitt ärende), men hon kunde skriva en notering på att jag ringt och ville påskynda utbetalningen (sambons ärende)".

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.