• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anja det du beskriver med kroppen hur den blir efteråt.. det skrämmer mig lite. Mina vänninor som har fött barn är ju sådär as-snygga och lika smala som alltid kort, kort efter fölossningen så jag har tyvärr bara sett sådan dära "perfekta". Dom har liksom krympt ihop direkt efteråt och blivit som inna. Iofs har alla varit ganska unga när de fött och det kan väl ha viss inverkan?

    Undrar hur jag kommer bli... säkert stor som ett hus

  • Englali

    Anja: Ojdå det var verkligen berg-och-dalbana. Förstår sjävlklart att allt det där är individuellt. Undrar så hur jag blir... jag är ju ingen mat-människa sådär, men kanske blir. Eller jo jag äter ju, men inte mer än jag aboslut måste och sällan eller aldrig sötsaker eller snacks.

    Jag är 173 cm lång och väger idag 55-58 kg... pendlar lite från dag till dag. Väger mig iofs kanske 1 gång i halvåret Senast för 14 dagar sedan var det 56 iaf, så nu väger jag mig väl till jul igen
    Min skräck är ju att jag ska bli så jättestor!! Kan inte rå för det, men så är det verkligen. Jag har alltid varit så fixerad vid att vara smal... och har alltid varit extremt smal (nu har jag liiite mer iaf ) utan att behöva tänka på det. Så jag fasar för alla ev. extrakilon i samband med grav.

  • Englali

    Alltså jag har varit o gjort alla sådana där tester och vet om att mitt BMI ligger lågt. Men vad göra när jag äter?? Jag äter Frukost (inte alltid, men försöker tvinga i mig, mår så illa på morgonen), frukt eller smörgås på fm. på jobbet, lunch, sedan ngt mellanmål på em. och alltid lagad middag hemma på kvällen. Och jag äter en helt vanlig normalstor protion. Äter också vitamintilskott och har flytande järntillskott...
    Plus att jag även ibland äter onytggheter som pizza, hamburgare och sådant.
    Jag är inte sjuk, det vet jag. Min mamma, moster o mormor såg exakt lika dana ut när dom var yngre... supertunna och alla gnällde på att dom var underviktiga. Läkarna säger att jag är väl helt enkelt bara byggd såhär. Har även testat min ämnesomsätting och det är inget fel.
    Så oroa dig inte Anja, jag är ganska medveten om kropp och hälsa.
    Att kroppen är som den är beror väl kanske delvis också på att jag idrottat hårt och mkt i 15 år...
    Mensen har ju varit som en klocka innan, allt strul med den började en tid efter att mamma blev sjuk. Jag tror (och en gyn.) att det mkt väl kan bero på alla min oror och ängslan för henne... det känns så.

  • Englali
    Nienna skrev 2008-06-13 23:31:42 följande:
    Anja - Nä, jag var upp på övervåningen och upptäckte att min minsting fortfarande var vaken, skitungen! Så jag måste väl också gå och lägga mig så han somnar nån gång...
    Busunge
  • Englali

    Jag ska också göra mig i ordning för sängen, är jättetrött. Känner hur svårt det är att hålla ögonen öppna. Får kämpa hela tiden när jag skriver

    Nienna: Ja det är säkert så. Kroppen känner ju så väl av hur man mår psykist och just nu är jag så kluven. "Halva" jag är överlyclig över allt jag och A har framför oss.... hus, bröllop och planerandet av barn. Andra "halvan" är så knäckt, orolig och ängslig och gråter inombords konstant över min mamma. Det är superjobbigt att vara så kluven. Nästan ibland så jag får dåligt samvete av att jag är så glad för allt roligt när jag kommer på hur sjuk hon är... Det är en vriden värld tyvärr...

  • Englali

    Anja: Hahaha!!! Jag äter redan sådan yoghurtar och sådant. I vårt kylskåp finns inga light produkter Jag är så anti allt som heter light. Däremot är det lättgrädde (4%ig i mat) som gäller och mellanmjölk.
    Inga efterrätter... det är jag inte så förtjust i och jag tycker inte om godis, så nej... där gick det inte heller.
    Försöker äta mer men jag är ju för tusan inte hungrig

  • Englali

    Nu blir det sängen här också!

    Natti natti allihopa!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Snart MATCH!!! Ni laddar väl för ikväll?

    Fröken Planera: Nej, jag faller absolut inte för Anjas "alternativa diet" Som sagt så är jag inte ngt för sötsaker så det skulle aldrig gå, jag skulle bli sååå sjuk!

    Nu ska jag iväg till mina föräldrar och käka middag o se fotbollen. I morgon kommer äntligen min kärlek hem!!

  • Englali
    furillen skrev 2008-06-14 18:33:54 följande:
    verkar som det blir pioner ändå med lite tur så!
    Så skönt!
    Jag hoppas ju också på det, har i princip blivit lovad det till 9 augusti... men jag gissar att jag får betala en hel del extra för det.
  • Englali

    Snitte: Jag blev förtvivlad!! A är ju i Österrike och var på matchen... var ingen härlig stämning på "svenska delen" på läktaren sa han.
    Haha, förstår mkt väl om du håller dig hemifrån ikväll
    Själv ska jag nog snart gå och lägga mig. Jag är trött och längtar så mkt efter i morgon. Ska hämta A på flyget vid 14-tiden... då har vi inte setts sen natten tills torsdagen då han flög till Sthlm. Det är väldigt lång tid att inte träffas, för att vara vi Att man kan längta så mkt efter honom...

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.