• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    God morgon!

    Anettan vad sjutton gjorde du här klockan 04.12 i morse!?! Är du galen??

    Anja: Men beställ sådana... dom är superbra. Och visst är föpackningen så söt? Kan tänka mig du gillar den rosa... En sådan är ju liksom inte ens ful att plocka fram lite diskret på festen. Perfekt!

    Idag ska jag göra av med pengar... buhu!! Ska först hämta TVÅ par nya glasögon och senare i em ska jag till hudterapeuten på behandling plus att jag behöver fylla på mina produkter... suck, pengarna rullar verkligen!
    Vad ska ni andra göra idag då? (jag ska ju givetvis jobba också... )

    Ha en bra dag!

  • Englali

    Hej hej!

    Vi ska ha vigselprogram, för mig så är det något som "hör till" tycker jag, plus att jag vill att det ska ingår i samma tema som övriga trycksaker.
    Sen vill vi ha med namnen på tärna, bestman, solist, pianist osv...

    Har varit på ansiktsbehandling i em och lite nya produkter blev det, härligt! Bokade in ytterligare en om några veckor.
    Har varit och hämtat mina nya glasögon idag... helt underbart, ögonen känns SÅ mkt mer avslappnade och jag tänker knappt på att jag har dom på mig. Liter huvudvärk precis över ögonen, men så kan det vara när man håller på att vänja sig vid dom.

    Anja: Du är för rolig med din make up! Men jag ska inte säga ngt för jag har sååån beslutsångest där också. Har ju en tid bokad på min bröllopsdag, hos en tjej som jobbar med make up. Men så jobbar jag ju med det själv och lika så min kollega som ska göra håret... men åh, äh jag vet inte hur jag ska göra

  • Englali

    Pumpkin: Haha... ja det är väl bra att ni är överrens
    Ni ska inte ha ngn solist eller så alls? Hos oss är ju hela släkterna engagerade musikaliskt så det är nog bäst vi nämner dom!!

  • Englali

    Pumpkin: Nej men då förstår jag. Hade nog inte heller velat ha ngn som jag inte känner/har en relation till. Nu blir det min moster som kommer att sjunga "Av längtan till dig" och "Kärleken förde oss samman". Andreas lillberor som är en fantastiskt grym pianist/organist (heter det så!?! ) ska spela ledmotivet till "Skärgårdsdoktorn" på klassiskt piano. (Hrm... eh nej vi är INTE musikintresserad i det här förhållande Så ska vi ha två psalmer också.

  • Englali

    Pumpkin: Det räknar vi också med att göra... eller inte ta igen men vi räknar med en massa musik på festen

    Sov så gott! Ska också inta sängen nu känner jag, blev så matt o slö efter behandlingen. Så gör glasögonen sitt till känner jag också...
    Natti natti!

  • Englali

    God morgon!

    Här sover ni länge idag!?!

    Jag har sovit så otroligt gott inatt och ville verkligen inte gå upp när klockan ringde. Men det är bara att tvinga sig "bara två dagar kvar, bara en morgon till att gå upp..."

    Anja: Klart du ska då o lägga dig med D, det är ju det mysigaste som finns! Man "ska" lägga sig samtidigt o mysa o prata lite... det är ju en av dom absolut bästa stunderna på dagen! (haha... vet att vi har liiite olika åsikter om det här )

    Nu blir det jobb och ikväll blir det fotboll!!!
    Ha en trevlig dag!

  • Englali

    GRRR!!! Fotbollen sög verkligen i första halvlek... vad gör dom??

    Ina: Din tärna och solistern, ja.. de gör som Sverige i fotboll just nu: suger! Hur f-n rent ut sagt kan man göra så mot någon? Har de ingen som helst moral eller känsla för andra människor i kroppen?
    En liten, liten tröst är att var glad för att dessa människor nu inte är med på dit bröllop, nu när dom visat sitt "rätta jag". FY så besivken jag hade varit!
    Det blir bröllop iaf Ina, och ett jättevackert sådant... det vet jag, även om det inte känns så just nu.
    Stora styrkekramar till dig!

    Nu ska jag till TVn igen o peppa för vinst!!

  • Englali

    Ny förbundskapten och spela ihop ett nytt landslag... ngt måste hända. Låt yngre o nya förmågor spela ihop sig, bort med Henke och ev. även Freddie!! Arga förlust-tårar trillar här just nu...

    OT bröllop, men MKT dagsaktuellt!!

  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-06-18 22:44:57 följande:
    Försök se det som jag gör: Holland i kvartsfinalen? Vem försöker vi lura - DET hade ALDRIG gått
    Det hade kunnat gå, aboslut! Ingenting är omöjligt... inte ens Holland. Inte i ett mästerskap med cup-matcher.
  • Englali

    Pumpkin: Jag är ledsen men nej, det här har jag laddat för sen jul ungefär... A & jag har haft vår EM-nedräkning här hemma. Jag måste få ha sorg i några dagar... efter 16 år som fotbolsspelare själv så känns det här SÅ tomt!!
    (jag vet att många här inte för livet kan förstå hur man kan känna så för fotboll, men jag är uppvuxen på fotbollsplanen... fick fotbollskor innan jag hade vanliga skor... typ )

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.