• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Näe inge kul, fast han sa att hela grejen ätt vara där är en så mäktig upplevelse iaf!

    Vi är ju ifrån varandra ofta, men inte så många dagar. Men iaf 1-2 nätter per vecka, så jag är ju van att sova själv... men nu blev det så många nätter tycker jag

    Sitter o googlar brudbuketter och frisyrer.... jag kan ju inte bestämma mig Suck, varför ska jag vara såhär velig...

  • Englali

    Åh vad trött man blir, att det aldrig stämmer och att man hela tiden måste dubbelkolla!!

    Jo det är väl därför jag velar. Känner mig lite stressad också av att bli klar i tid med allting. Och på tal om ngt helt annat så har vi inte packat än sak och om 2 veckor får vi huset... det är FÖR mkt just nu!!

  • Englali

    Sov gott Snitte, nu blir det sängen här!

    Natti natti!

  • Englali

    Anja: Jag blir så avundsjuk!! Lite tårögd också... låter som en helt underbar dag. Precis i min smak!! Lugnt o njutningsfullt med dom som betyder mest.

    Nu ska jag in till flyget o hämta han som betyder mest för mig. Eller han landar vid två, men jag tänkte ta mig en shoppnigrunda först. Behöver nya kläder tills vi ska på dop om 2 veckor!

    Idag är jag lycklig!!!

    Ha en underbar dag tjejer!

  • Englali

    20080614: GRATTIS! Hoppas ni hade en underbar dag... vi vill ha bilder

    Anettan: Jättefina bilder! Måste dock säga att jag inte håller med Snitte ang. dina ögonbryn... jag tycker dom är alldeles lagom markerade. Men jag är ju "less is more" och med tanke på att du är så ljus så ska dom inte vara för framträdande.
    Tärnan ok, hon kan ha liiite mer (här är en makeup skadad till)

    Snitte: Han är i badrummet så jag passar på några minuter. Stackarn, han är HELT slut. Har inte sovit sen natten till lördagen... sen har dom bara varit på resande fot, konstant. Han somnade redan i bilen från flyget Sen har SAS slarvat bort hans väska så det var lite segt... men nu har den lokaliserats till Östersund och landar förhoppningsvis i Kalmar i natt... Segt när åsnt där strular till sig!

  • Englali

    God morgon!

    Här är det SPÖREGN, blixtar o muller! Uscha, hade så gärna legat kvar i sängen i morse när man hör att det är sådant väder utanför.

    Snitte: Jag är väl inte sådär superförtjust i att lägga make, men jag kan ju. Har ju gått utbildning (både klassisk och foto, fest, brud) och ska gå ytterligare en ren makeup-artist utbildning til hösten. Är ju mest för att jag jobbar med det jag gör, då ingår det ju att man ska ha kunskap i det. Vissa mer... vissa mindre. På salongen jag jobbar satsar vi jättemkt på just make up sidan nu så alla utbildar sig extra och vi håller makeup kvällar/utbildningar för våra kunder.
    Jag ska lägga min make tillsammans med min kollega som gör håret, tror det blir så iaf. Vi ska hjälpas åt.

    Anja: Vore ju toppen om du kunde slippa korsetten! Vi ska heja på dig här så du kan gå ner dina kilon. Men alternativt är väl kanske att du redan nu kollar med en sömmerska iaf, så att hon/han är beredd om det inte skulle fungera... så det finns tid att sy i korsettsnörning menar jag...

    Nu åker jag och jobbar. INTE motiverad, och spec inte när A ligger nerbäddad i sängen o sover sååå gott! Jag vill med

    Ha en bra dag!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Ni skriver på som vanligt. Själv har jag ägnat min kväll åt fotboll... såklart!

    Anja: Jag gillar bäst den bilden som är tagen innomhus. Tycker läpparna är finast där. För mig är det mer en brud-make up än den andra. Läpparna får inte bli för glansiga... tycker jag!! (du ville ha åsikter...)
    Ang. att du blir så fet i huden efter ett tag, så kan du ju köpa oil-blotting papers att ha i väskan i nödfall. Jag har sådana och gillar dom skarpt! Perfekt att ha och trycka lite lätt mot huden där den är som glansigast. Blir en lite pudrig matt yta kvar efteråt och maken förstörs inte! Superbra på mig iaf!
    www.eleven.se/too-faced-refresh-blotting-papers-4485.html

    Idag hade vår präst ringt och pratat med A så de hade bestämt vigselsamtal torsdagen den 26/6 kl 18.45... perfekt! Ytterligare en sak att pricka av på listan. Jag börjar bli stressad tjejer!!!

  • Englali

    Och by the way... jag bara ÄLSKAR förpackningen som papprena ligger i "Why be pretty when you van be gorgeous??... It´s so refreshing"
    Hahaha, det är så JAG!

    Igår skulle jag ju shoppa kläder till barndopet, tror ni jag hittade ngt när jag väl visste vad jag skulle ha?
    Nix, nix, istället kom jag hem med en ny Bondelid kofta/tröja och en Peaktröja... jag är för j-la hopplös

  • Englali

    furillen: Du har inte missat ngt, alla jobbar så olika. När jag gör en bruduppsättning så är det sällan vi testar. Antingen har vi bara ett möte och pratar igenom allt och diskuterar färger i make upen (prov-makear om jag inte känner kunden så väl sedan innan). Ibland provrullar jag håret och kanske fäster upp det slarvigt i lite olika arrangemang om bruden inte riktigt vet vad hon vill ha.
    Men som sagt... alla jobbar SÅ otroligt olika. Om du är osäker så kontakta din frisör och prata med henne o säg hur du känner. Ni kanske kan testa lite om det gör dig tryggare??

  • Englali

    Anettan: Varför är du nervig inför vigselsamtalet?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.