Inlägg från: Virvel |Visa alla inlägg
  • Virvel

    080809 del 4

    Idag har vi OSA. Vi har 48 st som tackat ja. 3 som tackat nej och 5 st ( 2 par och en singel)som ännu inte har svarat.
    Hur går det för er andra med OSA?

  • Virvel

    Jag ger dom vecka ut sen börjar jakten.
    Samtidigt kan jag känna att är dom inte mer intresserade av att komma än att dom kan svara i tid då kan dom f....n stanna hemma.

  • Virvel

    Jag fnissar lite för mig själv när jag läser ditt inlägg. Tänk om jag kunde känna mig sådär sprudlande kär fortfarande. Antar att ni inte har varit tillsammans så länge och inte är mitt uppe i småbarnsåren???
    Jag älskar min sambo över allt annat men efter åtta år och två barn så känner man en annan slags kärlek.
    Är det bara jag som känner så här?


    matteve skrev 2008-06-09 21:06:53 följande:
    Hittills har 79 tackat ja, men OSA går ut den nu den 15:e. Tror att vi blir ca 100 gäster totalt. Vi bjöd in många från USA, men visste att många av dem inte skulle kunna komma. Men 26 har hittills tackat ja och bokat flyg/hotell - kul!! Jag håller på att bubbla över av kärlek, förväntan och lycka!!! Jag vill bli Hans NU, vill börja vårat liv i Washington tillsammans NU!! Skönt att det bara är två månader kvar nu!
  • Virvel

    Nu har jag varit och hämtat våra vigselhäften och betalat tryckaren. Känns skönt att ha det klart.

    Sitter och letar febrilt efter en ros i rätt nyans till buketten men det verkar omöjligt att hitta någon i den gammelrosa som jag vill ha.
    Jag har två buketter i mitt galleri. I den ena är det Silverstone som är omöjlig att få tag på och i den andra är det Extreme (den lite mörkare rosen)som jag inte vet hur vanlig den är.
    Hittar jag ingen gammelrosa så får det bli vita Avalanche.
    Är det någon som har något tips på ros?

  • Virvel

    Jag satt och funderade på möhippan igår och det är inte så många helger som jag kan innan bröllopet. Nervöst!
    Sen undrar jag vilka som dom kommer att fråga. Jag vill tex inte ha med min mamma eller svärmor(trots att vi har jättebra kontakt). Kan man liksom hoppa över att fråga dom och det är ok?

  • Virvel

    Nej, vår församling gör inte vigselprogrammen. Jag hade inte tillåtit att dom skulle göra det heller då vigselprogrammen ska gå i samma stil som vårt festprogram. Är för noga med detaljer för att överlåta det till andra.


    Nufsan skrev 2008-06-10 16:13:31 följande:
    Idag har vi haft samtal med prästen, känns riktigt bra och det känns som det verkligen är på riktigt nu!Gör era församlingar ert vigselprogram? Här får man ett sånt automatiskt och de fixar allt med det, vilket känns jättebra för nu behöver jag inte fundera på den biten
  • Virvel

    Välkommen till vår tråd.


    Powerpuffpinglan skrev 2008-06-10 20:52:58 följande:
    Hej!!Är ny här ska också gifta mej 9 augusti. Ska ha ett väldigt enkelt bröllop hemma i vår trädgård. Är överlycklig idag har varit med min blivande och beställt RINGEN. Åhh vill verkigen ha den nu.
  • Virvel

    lollan82
    Bra val av vigselring.

    TyresöBrud
    Jag har lite funderingar på att ha Avalanche i buketten. Vad är det för skillnad på den och Sweet Avalanche?

  • Virvel

    Jag har sett Avalanche hos florist och den är verkligen jättefin. Den passar så bra i arrangemangen vi ska ha på bordet. Det är svarta keramikskålar som vi kommer att fylla med sand, i sanden sticker vi i ett snapsglas som fylls med vatten och där i sticker vi ned en ros, ovanpå allt lägger vi mossa och sedan pärlor på tråd. Så rosen kommer liksom att ligga precis ovanpå mossan. Hoppas du är med på vad jag menar.


    TyresöBrud skrev 2008-06-12 10:22:35 följande:
    VirvelJag är ingen expert men så som jag har uppfattat det så är Avanache vitare. Sweet Avalache är rosa vit, mycket ljust rosa och lite som ljusgrön på toppen av bladen. Jätte vacker tycker jag, en stor härlig ros!
  • Virvel

    Idag fick jag reda på när sambon ska ha sin svensexa. Killarna hade haft möte igår och planerat.
    Usch, jag börjar bli riktigt nervös för vad tjejerna tänker hitta på på min möhippa.
    Det finns bara tre datum som min kan gå av stapeln och det är dom två sista lördagarna i juli och första helgen i augusti.

    Hoppas att dom tänker på att jag inte är någon ungdom längre utan uppskattar upplevelser mer än att supa skallen i bitar.

Svar på tråden 080809 del 4