Inlägg från: Virvel |Visa alla inlägg
  • Virvel

    080809 del 4

    bridesilly
    Låter som en supertrevlig kväll. Åhh, jag blir så nyfiken på vad som kommer att hittas på för mig.

    Tessan K
    Vad tråkigt med din farfar. Beklagar.

    Jag tror att jag stressar inombords över bröllopet. Jag som tyckte det var lite (ursäkta)fjantigt att en del av er drömde om dagen kan nu erkänna att jag själv har drömt om bröllopet ett antal ggr.
    Jag mår illa på morgnarna och det svider i magen. Har gått ned i vikt (utan att äta mindre mat eller godsaker)och väger nu 59 kg till mina 173 cm. Så nu är jag av med graviditetskilona och lite till. Fast nu får det räcka för jag vill inte bli något benrangel.
    Hoppas bara att det är stress så det inte är något annat skit.
    Jag pratade med syrran och hon sa att det är ganska vanligt att man mår så här då man har ganska stora förväntningar och det är mycket att planera för att allt ska klaffa den stora dagen.

  • Virvel

    Svärmor var igår iväg på en dagskryssning till Åland och lyckades smuggla hem två Baileys till vår avec.
    Själva köpte vi ju all öl, whiskey och gin när vi var på 24-timmarskryssning så nu är det bara mousserande och vin kvar.

    Jaha, alla goda vänner. Nu försvinner jag ned till Borås på hundutställning och kommer hem på söndag.
    Spännande att se hur mycket som jag får läsa igen.

  • Virvel

    Vi ska åka till Makarska, Kroatien. En hel lång skön vecka utan barn.

  • Virvel

    Nu har vi beställt drickat från Systemet. Det blev ganska billiga viner både det vita och röda. Huvudsaken är ju att vi kan dricka dom och jag tyckte att båda var jättegoda. Fast då är ju inte vi några vindrickare så förmodligen så smakar dom kattpiss.
    Dr Faust 12 flaskor för 840 kr och Lazy Lissard 15 st enliters tetra (ska serveras i karaffer) för 1050 kr.
    Svårt att beräkna hur mycket mousserande det går åt. Vi beställde 2 st en och en halvliters och 4 st 750 ml. Chapel hill 500 kr totalt.
    Vi är 50 stycken. Det finns några av mina kompisar som tycker det är gott att dricka mousserande hela kvällen.
    Hur mycket mousserande har ni inhandlat och till hur många gäster?

    På tisdag så är det dags att åka och sy in klänningen. Det ska bli så spännande att få ta på sig allt.

  • Virvel

    Lazy Lizard heter det röda vinet och inte Lissard. Snacka om dålig stavning.

  • Virvel

    Det är inte klokt vad tiden har gått fort. Snart är vi där!!!!
    Var iväg igår och lämnade in klänningen och gjorde näst sista provningen (sista innan den sys in)och dom blev imponerade och roade av min viktnedgång. Dom trodde nog att jag ljög när jag sa att jag inte hade gjort något mer än slutat äta godis i veckorna för att tappa alla cm i midjan. Skönt att bli av med allt, gått från stl 38/40 sedan jag köpte klänningen i juli förra året till en 36.

    Jag märkte att det kommer att bli varmt i klänningen. Under den lilla stunden jag hade på mig underklänning med stora tuttinlägg och brudklänningen så hann jag bli genomsvett. Puh!

    Jag tycker det är ganska lugnt på planeringsfronten. Nu väntar jag bara på min möhippa. Sambon kommer att bli kidnappad nu på lördag och han har ingen aning. Det ska bli så kul att se hans min. Jag är nästan hundra på att min blir den 19 juli. Jag är nervös. Är det ingen som har blivit hippad den här helgen som var?

  • Virvel

    Jag har ju haft fördelen med att vara mammaledig under hela planeringstiden. Då har jag hunnit med en hel del när barnen har sovit efter lunchen.

    Vi ska träffa konditorn för första gången på måndag och provsmaka. MUMS! Vad ska ni ha för tårta?


    bridesilly skrev 2008-07-09 21:36:22 följande:
    Oh my...en månad kvar. Är det nu det är legitimt att känna sig stressad? I måndags har vi fixat allt med konditoriet där vi tar tårtan ifrån. Den kommer bli jättefin tror jag. Nästa vecka när jag och min man är lediga samtidigt drar vi igång stenhårt med allt det sista som måste fixas som man inte har tid med när man jobbar.
  • Virvel

    Igår var jag med en kompis på bio. Vi såg Brudens bäste man och den var faktiskt riktigt rolig. Jag var lite skeptisk men så här i bröllopstider så kan jag verkligen rekommendera den.

  • Virvel

    Åh, det låtert jättegott och snyggt.


    bridesilly skrev 2008-07-10 18:10:55 följande:
    Vår tårta kommer bli brun med mörk chokladmousse och hallon på och så sätter konditorn dit choklad "staket" runt alla våningar å sen vita rosor på
Svar på tråden 080809 del 4