Inlägg från: Virvel |Visa alla inlägg
  • Virvel

    080809 del 4

    Jag har också fått förfrågningar om vad vi önskar oss fast det står klart och tydligt och jag har också svarat att vi önskar oss precis det som vi har skrivit på hemsidan, pengar och inget annat.


    Nufsan skrev 2008-07-11 18:37:57 följande:
    Ni som har valt att önska er pengar till bröllopspresent, har ngn kommenterat detta eller frågat er vad ni önskar er?Vi skrev ju klart och tydligt på våran inbjudan att vi önskar resebidrag, men ändå så har ngr stycken frågat oss vad vi önskar oss när vi gifter oss. Jag har då sagt att vi önskar oss pengar som det stod på inbjudan och då fick jag till svar av en av mina bästa kompisar, men önskar du dig ingen sak?? Svarade gör som du vill, vill du inte ge ngt alls så är det okej.Snart 4 veckor kvar och jag börjar bli lite nojjig
  • Virvel

    Idag på morgonen kom en kompis och hämtade sambon för dom skulle iväg och spela golf. Trodde han ja.
    Jag visste att han skulle få sin svensexa idag men jag har ingen aning om vad dom har hittat på.
    Sambons mamma var ner på stan för att handla och hade då sett att det satt affisher upsatta lite överallt.
    Överst så stod det Joachim och under var det en bild där han står och se moloken ut. Under bilden hade dom skrivit Bekännelser kl 12.30 på torget. Ha, ha.
    Framför Jockes mamma hade det stått två gamla damer och tittat på affishen och den ena hade vänt sig till sin väninna och sagt: "Vad tror du att det här kan vara? Bekännelser, hm. Kan det vara så att det är predikan???"
    Då hade den andra damen svarat: " Ja, nog ser han väl lite ut som en pastor, tycker du inte det?"
    Sambons mamma sa inget men hade svårt att hålla sig för skratt.
    Det ska bli kul att få höra imorgon om hans dag.

  • Virvel

    Jag börjar bli nervös för jag är 99 % säker på att jag kommer att bli hippad på lördag.
    Hoppas verkligen att min syster ljuger när hon säger att dom inte har ringt till henne. Jag skulle bli grymt besviken om hon som håller i den inte har gjort det då jag har sagt till henne att jag verkligen önskar att syrran kunde komma upp.(hon bor i min gamla hemstad ca 40 mil härifrån).

    Min sambo fick klä sig i secondhandkläder, spela in en cd-singel med en omskriven Jumperlåt och sedan ställa sig på torget och sjunga den. Sen fick han sälja skivorna och käka lunch för den summan han fick ihop. Dom hade hyrt relaxavdelning och hittat på massor av roliga saker. Tydligen är allt väl domunterat med filmkamera och kamera så det blir väl kanske till att fnissa gott åt något bilsspel på bröllopsmiddagen. Eller så kanske dom spelar upp låten.

    Det ska bli kul att få höra allas berättelser för nu finns det ju som sagt inte så många helger kvar.

    Vi har valt tårta. Det blir en ställning med tre avdelningar. Vita tårtor av sockerpasta med svarta band runt varje i marsipan. Vita och svarta marsipanrosor i små klungor och inuti blir det mörk chokladmousse och hallonmousse. MUMS!

  • Virvel

    Jättefin klänning! Det är så himla svårt att hitta en bra bh till dom axelbandslösa klänningarna. Det var därför jag till slut köpte en ful underklänning men för bysten gjorde den underverk.
    Jag får väl köpa något sexigt och slänga på mig det när vi kommer till hotellet på natten.


    cindell skrev 2008-07-17 23:19:51 följande:
    Ska bara försöka hitta en bh på lördag som inte gör att mina tuttar försvinner :D
  • Virvel

    Igår blev jag hippad! Dom kom och hämtade mig här hemma vid åtta. Småbarnsförälder som man är så hade jag redan duschat, fönat håret och sminkat mig.
    Fick ta på mig svarta nylonstrumpor, svart kort manchesterkjol, orange blus uppknäppt så att bhn syntes, beiga knähöga stövlar och ett otroligt fult skärp med ett spänna med massor av blå strasstenar på.
    Eftersom jag inte hade någon slöja på mig eller någon skylt som det stod att det var möhippa så tyckte jag det var skitjobbigt att gå omkring i dom kläderna hela dagen. Folk tittade konstig på mig och undrade nog hur jag kunde ha så fruktansvärt dålig klädsmak.
    Först åkte vi till hotellet här i stan och käkade långfrukost, sen gick vi till en park där vi satt isolen och drack skumpa. Sen var det in i bilar och iväg till Västerås där vi fick gå in i en dansstudio. Misstänkte vad det var när tjejen som skulle lära oss dansa ställde fram stolar. Så vi lärde oss alla att dansa en lapdance. Skitkul! Förutom att det allra sista fick jag dansa den själv och dom filmade. Är rädd för att den kommer att visas på bröllopsmiddagen.
    Efter det så satt vi i en park och käkade lunch och drack vin. Sen var det dags för Arosfortet en variant av fångarna på fortet. Vi blev uppdelade i två lag och mitt lag van. Skulle absolut åka dit igen och då skippar jag nog den kortkorta kjolen.
    Efter det så hade dom bokat bord på en finare restaurang i Västerås där det serverades supergod mat. Där satt vi sen och hade det trevligt fram till elva då vi började bli lite sega. Nästan alla är ju småbarnsföräldrar och inte så unga längre. Så jag var hemma vid tolv på natten och jag är verkligen helnöjd med upplägget.

    Var det någon mer som fick sin möhippa igår?

  • Virvel

    Behöver du tips så kan jag maila över vårt.


    feministbrud skrev 2008-07-23 17:46:43 följande:
    Vad vore ett perfekt bröllop? Så förutsägbart och så tråkigt! Håller med Emkalo, inte panika. Det ÄR roligt att göra festprogram
  • Virvel

    Usch, vad nervös jag börjar bli. Jag har åkt på världens förkylning som jag hoppas kommer att gå över innan nästa vecka. Jag fattar inte att det är dags snart.
    Mest nervös är jag för fotografens som ska vara med hela dagen. Från kl 8.oo tills valsen är dansad kl 21.00. Ovant att ha någon som fotar en hela tiden. Jag är i alla fall inte van vid paparazzi.

    Det känns som att det är massor av saker att göra nu i sista sekund fast jag var så duktig och började planera, pyssla och inhandla i maj förra året.

    Åhh, vad det här är spännande! Det ska bli så kul att få se allas fina bilder.
    Hoppas, hoppas bara att det blir lagom väder. Inget regn, inte så här varmt som det har varit nu. Utan alldeles, alldeles lagom så att vi kan se sådär snygga och colla ut på bilderna iställer för svett i pannan och glansiga ansikten.

  • Virvel

    Coola ska det stå. På måndag ska jag göra min provsminkning. Har ingen aning om hur hon har tänkt sig men jag överlämnar mig i hennes händer(hon har ju ändå sminkat Gynning och Sjödin )och ser det för jävligt ut så skriker väl bridesillan i mig.
    Har ni gjort er provsminkning och i vilka nyanser går den?
    Jag tror att min skulle vara lite guldig.

Svar på tråden 080809 del 4