• Snowsee

    Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?

    Får jag vara med?
    Jag börjar idag med pulver, Allevo. Ska bara köra en kortare ren kur tom den 4/6 då min syster tar studenten den 5/6.
    Så här är planen.
    Lördag, söndag, måndag och tisdag blir det bara pulver. Sen kommer jag byta ut ett pulvermål/dag till en Nutrilettbar.
    Hoppas kunna tappa 2-3 kg tills den 5:e iaf.

  • Snowsee

    Hej på er!
    Nu är jag inne på dag 3 går riktigt bra! I går åt jag dock en riktig middag då vi var bjudna på morsdagsmiddag med grillat och morotskaka. Mums vad gott det var. Men i lördags tackade jag iallafall nej till både popcorn och grönsaker med dipp till schlagern så då var jag "ren" och idag blir det rent igen och fram till den 4/6. Efter det blir det kombinerat ett tag tror jag.

    Ang smakerna på pulvret så tycker jag så här: Har tidigare kört med Naturdiets choklad, vidrig.
    Denna gång har jag testat Allevo Hallon och Nutrilett Forest Fruit, och tycker dem är riktigt goda. Lite mer milkshake-smak.

    Naturdiets smoothies är också grymt goda, spec den med persika mango. Dessa har jag läst att man kan dricka 4 av/dag trots att de har ett högre kcal innehåll.

    Nutriletts barer tycker jag också är goda de flesta, spec den med kola/karamellsmak, också dessa kan man äta 4 av/dag men dem kör inte jag med nu. Nu blir det bara pulver fram till den 4/6. Barerna är annars bra godissubstitut tycker jag.

    Har fått min stegräknare också som jag beställde förra veckan, en Omron Walking Style II. Detta för att motivera mig mer till promenaderna.

    Nu jäklar! Eller hur?

  • Snowsee
    alexiis skrev 2008-05-26 16:17:34 följande:
    fratris: fråan var vad jag ska äta under natten för att inte komma upp i för många kalorier=) hihi va lite otydlig i förra inlägget!Det är inte direkt aktuellt för mig att köra shakes på jobbet då jag inte orkar föklara för alla varför o så där...jag kör ju mixad kur: äter vanlig kvällsmat och en frukt då och då, annars kör ja med pulver/bars m.m.Jag har tänkt att man kaske kan köra detta upplägget de nätter jag jobbar: shake till frukost, kvällsmat innan jag går till jobbet sen fil vid midnatt och två knäckebröd till frukost... då borde ja kunna hålla mig till kanske 1000 kcal...eller vad tror ni??
    Det låter som ett bra upplägg. Om du vill kan du ju lägga till en frukt som mellanmål också om du känner att det behövs så att det inte blir för långt mellan målen. Vet ju inte när du äter frukost men antar att det är på eftermiddagen när du vaknat?
  • Snowsee
    alexiis skrev 2008-05-26 16:36:38 följande:
    snowsee:ja pecis, blir när jag vaknat, ca 14,00. Sen vilar ja lite vid 18,00 o sen kvällsmat. Åh önskar ja klarade mig på renkur men men... e du inte hungrig???=)
    Jag är faktiskt inte så hungrig som jag trodde. Idag jobbade jag tex mellan 9 och 13 utan möjlighet till att dricka drinken och jag var inte alls hungrig.

    Blir jag för hungrig mellan drinkarna så tuggar jag på ett sockerfritt tuggummi eller dricker en kopp te med lite lättmjölk och honung så helt "ren" är jag väl inte då om man ser till det.. :-P
  • Snowsee
    alexiis skrev 2008-05-26 18:43:05 följande:
    men du dricker 5 shakes om dagen eller? Jag har bestämt mig för att trots kollegorna och ta med ett natudietchoklad till jobbet..haha känner mig värsta taggad=) löjligt=)hihi
    Ja, jag dricker 5 om dagen, växlar mellan Allevo Hallon och Nutrilett Forest Fruit för att få lite variation.

    You go girl! Lycka till inatt!
  • Snowsee

    Jag har bara mina sista kilon kvar så ca 4-5 kg. Hoppas på att bara klar till Midsommar.

  • Snowsee
    Sommarpar skrev 2008-05-27 10:27:17 följande:
    Snowsee:"Har fått min stegräknare också som jag beställde förra veckan, en Omron Walking Style II. Detta för att motivera mig mer till promenaderna." Jag har oxå en stegräknare men vet inte hur många steg man ska gå per dag, tror jag brukar ligga på 5000 eller mer beroende på vad jag gör. men jag har på den på jobbet ibland så det blir ju ingen effektiv träning...hur funkar det?
    Det rekomenderas att man för hälsans skull ska gå 10.000 steg om dagen. Men för att gå ner i vikt med hjälp av promenader så krävs det mellan 12.000 och 15.000 steg/dag. Ganska mkt det. Just nu siktar jag bara på 10.000 har inte tid med mer.

    Dag 4 på ren kur nu, går bra, har sen i lördags tappat 1,9 kg. Motiverande, helt klart!
  • Snowsee

    Kom igen tjejer! Idag är en ny dag, den fixar ni eller hur?

    Dag 5 för mig på rent nu,vill så gärna väga mig varje dag men SKA inte göra det förrän på onsdag om en vecka.

  • Snowsee
    valkyriana skrev 2008-05-28 11:18:44 följande:
    hej tjejer!Hur mycket väger ni egentligen? Hur mycket vill ni gå ner?Mått midja bröst höft?Jag längd16563,5kg (startvikt 64,5 mål 59,0)midja 78 cmbyst 92höft 101
    [/citat]

    Var mäter man vid höften? Vid höftbenet? Återkommer med mina mått i morgon, för att de ska bli rätt. Har ju druckit en massa idag.
    Mikabella skrev 2008-05-28 11:08:02 följande:
    [citat]
    Åh jag är precis i samma situation. Skriver upp allt jag äter (för övrigt ett jätte bra tips!), går till jobbet o hem 3 gånger i veckan, ärr 6,4 km enkel väg, cyklar de andra 3(jobbar lördagar oxå!) Äter faktiskt inget dåligt dirke. Hatar kladdig fet mat, gillar inte kakor o får super ont i magen av godis. blir tokig. Inget hjälper. Ja jag vet att jag är lite otålig, Fattar nada. Vet att muskler väger mer, men borde ha vänt nu. Tips någon!?
    Kan det vara så att du kanske äter för lite? Tro det eller ej men om man rör på sig mkt och tränar och samtidigt inte äter så mkt så kan det vara så att kroppen ställer in sig på svält och då kan man till och med gå upp i vikt i stället för ner...

    Som nämnts tidigare så är det jättebra att skriva upp allt man äter under dagen, ofta är det mer än man tror (om man nu inte går på bara pulver).

    KOM IGEN TJEJER! Vi kan!
  • Snowsee

    Oj, nu blev det galet...
    Så här skulle det ju vara:


    valkyriana skrev 2008-05-28 11:18:44 följande:
    hej tjejer!Hur mycket väger ni egentligen? Hur mycket vill ni gå ner?Mått midja bröst höft?Jag längd16563,5kg (startvikt 64,5 mål 59,0)midja 78 cmbyst 92höft 101
    Var mäter man vid höften? Vid höftbenet? Återkommer med mina mått i morgon, för att de ska bli rätt. Har ju druckit en massa idag.
Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?