• Snowsee

    Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?

    Ja, det har du rätt i

    Har varit ute på en promenad med pappa idag på 50 min. Ska snart ut och lägga mig i solen ett tag men hoppas på en promenad till i kväll med sambon.Stegräknaren står just nu bara på 6764 steg så det behöver jag!

  • Snowsee
    alexiis skrev 2008-05-28 12:59:36 följande:
    ojdå... ska försöka skaffa fram ett måttband=) här kommer de andra sålänge:längd: 165 cmvikt: 57,7 förra torsdagen ( började på 59,9 i april)lår:55 cm( högst upp där ja e som fläskigast=))lår mitt på:50midja 88 ( mitt på kärleksbullarna)midja där ja e som smalast: 69rumpa:95byst 87hur och var äter ni andra??
    Hur mkt mer vill du gå ner?
  • Snowsee

    Här kommer mina mått:

    Längd: 163 cm
    Vikt vid omstart 22/5: 60.9 kg
    Vikt vid smygvägning den 27/5: 59.0 kg
    Målvikt: 54-55 kg

    Lår (tjockaste stället): 55 cm
    Rumpa: 90 cm
    Höft (vid höftbenet): 82 cm
    Midja (smalaste): 68 cm
    Byst (utan BH) 85 cm

    Som ni ser har jag mest att bli av med runt lår och rumpa. Midjan är jag nöjd med men inte mina lår. Det är synd att man inte kan punktförbränna fett.

    Dag 6 på ren kur. I går kväll var första kvällen som jag var riktigt hungrig och idag vaknade jag med en lätt huvudvärk, annars mår jag bra! Kör rent tom onsdag den 4/6. Vill så gärna väga mig innan men ska försöka låta bli.

    Tänkte på en sak i går att när man köper pulvret i affären så känns det så dyrt men med tanke på att det är det enda jag äter just nu + te och vatten så kostar min "mat" varje dag nu ca 35 kr. Det är ju betydligt mindre än vad vanlig mat skulle kosta under en dag, spec om man ibland lunchar ute.

  • Snowsee
    Mikabella skrev 2008-05-29 14:27:57 följande:
    drack min första Nutrillett idag. Blä..inte god...Är redan hungrig Krämv lite jäklansannama för att fixa detta! Ni som kör ren kurer är ju grymt duktig!!! Beröm till er!
    Vad har du för smak? Färdig eller pulver? Jag kör med Nutrilett Forest Fruit och Allevo Hallon. Tycker de är riktigt goda. Men det MÅSTE vara med iskallt vatten, gärna isbitar också. Då låtsas jag att det är milkshakes.

    Har tidigare druckit Naturdiets Chokladpulver och det var INTE att rekomendera.
  • Snowsee
    Mikabella skrev 2008-05-29 14:36:12 följande:
    Jordgubb eller rättare sagt rosageggasmak.. . Inge gott Får försöka mig på Forest fruit istället. Tack
    Jag tar 3 dl vatten i stället för 2 också som jag tror det står på Nutrilett. Dels blir det mer som mättar och dels tycker jag den blir bättre i koncistensen.
  • Snowsee

    Jag kunde inte låta bli att väga mig i dag trots allt.
    Och vet ni? Vågen stod på 57.5!! Det är minus - 1,5 sen i tisdags och - 3,4 på 8 dagar varav de första två var helt untan pulver, alltså med vanlig mat! Gjorde en omstart förra torsdagen och började med pulver i lördags.

    Snacka om att jag fick motivation att fortsätta med rent tom onsdag! Igår kändes det faktiktiskt lite segt men jag klarade det och jag ska klara helgen nu med (på jobbet) tack vare detta.

    Vilken fredag det blev! Stort minus på vågen + att det är sista dagen på Universitetet för terminen!

  • Snowsee

    Hej på er!

    Har en fråga till er som går på pulver. Jag är nu inne på dag 8 som "ren". I går och idag har jag känt mig väldigt anfådd så fort jag gör något, haft huvudvärk och känt mig allmänt borta. Jag dricker massor så det borde inte vara vätskebrist.

    Någon som känt samma sak?

    Hur går det för er annars?

  • Snowsee

    Godmorgon!
    Nyss hemkommen från en långprommis i solen. Underbart men otroligt jobbigt. 7647 steg blev det. Dryga 60 min. Men det känns i kroppen att jag går på ren kur. Inte samma ork.

    Börjar bli riktigt less på pulvret nu. Får tvinga i mig drinkarna. Dessutom tappar jag matlusten när det är så varmt.

    Hur går det för er andra?


    Mikabella skrev 2008-06-02 09:00:04 följande:
    Hej hej! Äntligen måndag! Då var det väl bara att at sig i kragen igen...Ush..jag har bytt ut 2 mål per dag mot allevo, ätit duktigt runt omkring. Inge godis, chips, onödiga saker. Händer ingenting! Har håll på i 6 veckor nu...promenader, cykel, bra kost. 3 dagar m allevo. Nada resultat! Blir tokig....o lessen...Tips någon?! Kan ju vara så att jag inte levt helt tokigt innan heller...Äter vettigt o har ju inte så många kilon att bli av med? Men vad ska jag göra för att få igång förbränning o börja tappa kilon?! Hjälp.
    Har du testat att skriva upp allt du äter under en dag, en vecka? Väger du maten. Ofta äter man mer och större mängder än man tror. Ögat luras. Du kanske har en massa slaggprodukter i kroppen? Kanske testa en detox-kur från Life?
  • Snowsee
    Mikabella skrev 2008-06-02 10:08:03 följande:
    Är med i viktklubb o kommer upp i ca 1500 kcl per dag. Håller mig inom procenten på alla "staplaran", fett, protein, kolhydrater. Min kropp är knäpp!Kan inte heller äta när det är så varm o är inte så stor i maten...Har tänkt på en detox-kur faktiskt. Tack för tipset.Är segt just nu...Jaja det blir nog snart bättre. Skål på er nu blir det en mumsigt morgon Allevo drink!
    Är också med på Aftonbladets Viktklubb.
  • Snowsee

    Sista dagen på rent nu. Fy så skönt! Igår blev det dock 2 barer. Men det är ju också diet. :) I morgon blir det diet hela dagen utom middag som blir hos mina föräldrar. På torsdag skiter jag i allt vad diet och kcal är. Då tar min syster studenten!

  • Snowsee

    Idag är min rena kur över och det resulterade i....

    ....-5,3 kg på 11 dagar! Jag är förstummad! Nu är jag 6 hg från min målvikt. Vågen stannade idag på otroliga 55.6kg!

    I morgon, på min systers student, kommer jag äta som vanligt. Sen på fredag är tanken att jag ska gå över till kombinerad kur och köra det tills det sista är borta. Planerar att ta ett extra kilo eftersom man alltid går upp lite i vikt när man börjar äta igen.

    Wiiiiiieee!

Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?