• Mikabella

    Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?

    Hon verkar vara jätte bra! Har ett mail från henne med uppgifter. Om du vill så lämna din adress i min inbox så kan jag vidarebefodra det :)

    Hahah roliga stks...Kanske vore något!!


    valkyriana skrev 2008-05-22 11:37:36 följande:
    Har hon studio? Fixar hon make och hår med? Hur mycket kostar hon?Sorry att det blev OT, men jag har inte bestämt fototograf än...
  • Mikabella

    Han vill att vi ska spela badminton..hmmm...Går hellre :)

    Tillbaka till tråden..Jag o Val spårade ut lite ;) Sorry.

    Hur går det för er idag tjejer? Vad blir det för middag ikväll? Jag klara bara att"pulvra" ett mål per dag. Blir så vresig o trött annars... ;)

    Någon som har bra tips på hur man kan göra sina prommenader extra effektiva?

    Soon 2 be Mrs skrev 2008-05-22 11:38:20 följande:


    hehe ja det tycker jag ni ska...du får dra med honom... min älskade följer faktiskt nästan alltid med mig. Vi älskar att promenera ihop för då pratar vi verkligen ordentligt mkt och det är så mysigt även om det är en rask promenad.. det är kvalitetstid :)
  • Mikabella

    Bra jobbat!! Vad duktig du är :) Måste kännas toppen! Egokick! Grattis.


    niklasbivandefru skrev 2008-05-22 12:10:55 följande:
    jag har kört cambridge i ca 6 veckor nu o det går mycket bra!!!vet inte hur mycket ja gått ner men klänningen passar, jag har nu stl 38 o kan ta av mig jeans utan att knäppa upp... 63 dagar kvar till dagen B!!
  • Mikabella

    ojdå..blankt....

    Här kommer mitt inlägg...Var ute o syndade igår o börjar känna av koncikvenserna nu..Blä känner mig så tung o pluffsig...Var på middag m vänner..Potatisgratäng(som jag egentligen inte äter) fullproppad m vitlö o grädde, såser och säkert en halv flaska vin...

    Ush känner verklien att det får bli pulver/sallad ikväll. lite ångest...

  • Mikabella

    Tack ni är snälla. Har precis gjort mig en god krispig sallad o tänker titta på när min käre make äter grillat :) Jag brukar ägna mig åt att äta selleri o salladsblad när jag är hungrig.Brukar hjälpa om man bara får tugga lite på något :)

    Inte för jag vet om det spelar så stor roll, kroppen förbränner mer när den "gör sig av med" sellerin än vad man får av den...Kan ju inte vara så farligt snacks då ;)å så är det gott att få tugga lite...

  • Mikabella

    Bra jobbat! Vad roligt! Keep up the good work :)


    malinadam skrev 2008-05-22 19:12:20 följande:
    Hej alla glada.Jag vill gjärna hänga på om man får... Jag har druckit prenet nu i 4 veckor och har gått ner nästan 6 kg... Bara 4 kg kvar till målet om 6 veckor :) Kämpa på!
  • Mikabella

    Hej alla pinglor! Tänkte testa att köra en kur. Ska man testa allevo då kanske? Hur började ni? Bytte ni ut ett, två eller all mål per dag? Vill se om det funkar på mig oxå. Spännande tycker jag.

    Skickar lite helgkramar och pufar lite på er :)

  • Mikabella

    Åh jag blir tokig!! Trots äcklig gröt varje morgon, promenaderoch cykelturer händer ingenting!! Får snart ett utbrott! :) Buhu...vill inte ha min dumma mage!

    Hoppas at det går bättre för er andra! Inge kul att vara lessen när det är helg :( Får hoppas att Melodifestisen piggar upp lite.

    Stora krmar till er allihopa!!!

  • Mikabella

    Vad roligt att det kommit till så många nya! Hej allihopa o lycka till med pulvrandet. Idag ska jag ta mig till hälsokostboden o köpa mig en "kur", Spännande. Som sagt är ju skönt att få en liten "kickstart", något att hålla kvar o att kämpa för...

    Till alla "syndare": Nu kör vi! Inge mer slarv! Ush vad man är slarvig så fort det är lite Melodifestival på tv ;)

    Kramar!

Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?