• Mikabella

    Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?

    Är med i viktklubb o kommer upp i ca 1500 kcl per dag. Håller mig inom procenten på alla "staplaran", fett, protein, kolhydrater. Min kropp är knäpp!

    Kan inte heller äta när det är så varm o är inte så stor i maten...Har tänkt på en detox-kur faktiskt. Tack för tipset.

    Är segt just nu...Jaja det blir nog snart bättre. Skål på er nu blir det en mumsigt morgon Allevo drink!

  • Mikabella

    Min mage sväller till en bulle av pulverdrickan! Gör det så på er oxå? Kanske inte klarar av så mycket vätska?

  • Mikabella

    Grattis!! Jätte bra jobbat!


    malinadam skrev 2008-06-02 18:43:07 följande:
    Hej alla glada pulverbantare. Nu är jag glad igen...Var på mätning idag och har gått ner 1,2 kg på 10 dagar och allt var i fett!Nu är det totalt ca 7,5 kg på 5,5 veckor... och 12 cm i midjan...4 veckor kvar till bröllop och jag hoppas att jag ska kunna gå ner 3 kg till...
  • Mikabella

    Gud vad alla är duktiga! kJag är i samma tillstånd som Soon 2 be Mrs. Händer ingenting!! Har gått på diet 4 dagar nu å jag går snarare upp än ner. var nere o vände på 56 men är uppe på 57 igen. Vet att jag inte väger så mycket, men jag har varit betydligt mindre o trivdes bättre då...Är så jäklans svårt m de här sittapåmagenplufftråkrammlaöverjeanslinningskilona!

    Men men. Är väl bara att pulvra vidare. är ganska gott att inte äta när det är så varm. Blir ofta dåsig o slö av mat mitt på dagen. Drickan håller mig faktiskt lite allertare. Ikväll ska jag bada igen! Härligt!!

    Tusen styrkekrmar o fortsatt lycka till med viktminskningen!! Ni är duktiga!!

  • Mikabella

    Haha skulle precis ta fram min Allevo ur kylskåpet...frysboxluckan har havererat o allt i hela kylskåoet var genom fryst Glass till middag!! Gott ju!

  • Mikabella

    Jag håller på m Allevo nu..Har inte hänt så mycket...Ska försöka hålla ut i en vecka till iaf...Harinte så mycket att gå ner, men hade varit gott om det "lossade" lite. Tackar gudarna för den smarta uppfinningen som heter korsett o för att det finns sömmerskor Man ju både gå upp o ner utan att klänningnen skulle bli omöjlig att använda Det där med bullmagen käner jag allt för väl igen. Fy bubblans för den! En svår rackare att bli av med! Blä! Men men jag kämpar på. Inget är omöjligt...


    Sommarpar skrev 2008-06-03 14:34:17 följande:
    slutade äta naturdiet, tänkte jag skulle skippa det eftersom jag ändå inte gick ner och min bröllopsklänning satt perfekt (fast det är 1 år kvar) men nu ska jag börja igen. har inte gått upp i vikt men min mage ser ut som en stor ballong, man skulle kunna tro att jag e gravid (e inte det..)men jag har bestämt mig, igen, jag ska gå på pulver o så får jag sy in klänningen ifall det e så...nu jäklar!"!!
  • Mikabella

    Har inte vågat mig på renkuren än...Byter ut frukost o lunch. Äter en halv bar per dag oxå uppdelad i 2 mellanmål. Sen äter jag "riktig" mat på kvällen. Har kört 4 dagar nu o inget har hänt. Får väl testa en renkur...pust Har inte samma ork o har fuskat med att gå till jobbet...cycklar varje dag i stället..snabbt! Blir ju 13km per dag iaf...

    Mätte mig igår...2cm minus runt midjan!! Inte ett gram på vågen dock...


    alexiis skrev 2008-06-03 19:18:34 följande:
    åh va alla e duktiga! ja har slarvat heela helgen så ni som hållt på er: bra kämpat!kör renkur för dagen för att kommer igen efter helgens frosseri. Men få medge att de e segt nu faktiskt....Soon 2 b mrs: håller med Hammerman1, tror oxå att litee extra mtoion kan göra susen..ha som mål att bränna 100 kalorier till varje dag så kanske förbränningen kommer igång!mikabella: kör du fortfarande kombinerat eller gått över på ren???kram på er!
  • Mikabella

    Tack. Ja det är lätt att bli blind. Som du säger mat o matvanor är ju faktiskt A och O! Tycker det som är bäst med denna tråden är att alla verkar bry sig om varandra så mycket. Man har koll på varandra o kan råda, peppa och "ta hand om" varandra. Hoppas att alla fortsätter hänga kvar här även när man förlorat de kilon man önskar. Att hålla sin idealvikt är ju ibland lika svårt som att nå den...

    Kram på er allihopa!
    T RO skrev 2008-06-04 10:40:54 följande:


    Jättekul att alla går ner i vikt, men jag måste ändå förespråka (som långvarigt överviktig och viktpendlare) att det enda som egentligen FUNKAR (om man pratar långvariga resultat) är att -lägga om sin kost -bryta gamla vanor-och motioneraMan ska inte utesluta någon mat alls, man ska bara äta mindre av sånt som man går upp av. Man ska tänka på att få i sig enligt tallriksmodelln och glöm för allt i världen inte fettet! Det är det som gör att kopplingarna i hjärnan fungerar (hjärnan består mest av fett, men det vet ni säkert)Lycka till med viktminskningen, men se det inte som BANTNING utan som ett sätt att lägga om ert liv. För annars kommer kilona smygande tillbaka igen, för hur tror ni att de kom dit först? Jo, genom dåliga vanor som man inte var medveten om att man hade!Kramar från en 9 kilo lättare tjej, med numera goda vanor!
  • Mikabella

    Grattis!! Vad roligt! Är glad för din skull Mrs.

    Lite fråga..ni som kör ren kur..Vad jobbar ni med? Jag har en liten klädbutik o pga sjukdom jobbar jag ensam ett tag framöver. Detta resulterar i tt jag står upp 7 timmar per dag. Orkar bara byta ut 2 mål per dag plus delar en halv bar på 2 mellanmål. Iblnd ett grönt äpple. Är sååå hungrig o trött när jag kommer hem... Hur går det för er? Jag delar tom up drickan i halvor o äter dem med litet mellanrum så att jag ska få små belöningar hela dagen....
    Soon 2 be Mrs skrev 2008-06-04 13:32:01 följande:


    Jag vägde mig idag och minskat (denna veckan) 1,5 kg... jippiii...Har inte mätt mig än men ska det ikväll... Så nu har jag gått ner 8 kg sen i februari... 10 kg kvar.. kan inte fatta det... har inte sett det så. Och helt plötsligt känns det lite bättre igen.. har ju inte gått ner på ett bra tag därför blev jag frustrerad men nu kanske man kan gå ner ännu mer igen.. ha det bra allihop!
  • Mikabella

    Vad har du för mål? 55,6 kg låter ju jätte bra!!


    Snowsee skrev 2008-06-04 08:25:58 följande:
    Idag är min rena kur över och det resulterade i........-5,3 kg på 11 dagar! Jag är förstummad! Nu är jag 6 hg från min målvikt. Vågen stannade idag på otroliga 55.6kg!I morgon, på min systers student, kommer jag äta som vanligt. Sen på fredag är tanken att jag ska gå över till kombinerad kur och köra det tills det sista är borta. Planerar att ta ett extra kilo eftersom man alltid går upp lite i vikt när man börjar äta igen.Wiiiiiieee!
Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?