• alexiis

    Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?

    ja 10000 steg är det rekommenderade. De e väääldigt mycket. Men man får ju räkna in sin motion och jag brukar gå en runda på 7 km och då kommer jag upp i ca 10 000! Det finns också omvadlingtaeller för annan motion: ex hur många steg man kan räkna för aeroics eller cykling m.m.

    Tro det eller ej men idag ska ja köpa stavar=) har alltid varit lite anti detta fenomen då de ju ser lite komiskt ut. Har dock läst på + att min mamma nss börjat och tydligen bränner man lätt 30% mer när man går med stavar. Min mamma säger oxå att det känns tydligt hur även överkroppen tränas, perfa tycker jag=)

    Idag ska oxå storhadlas mat vilket ju innebär en shoppingspree bland bantningspreparaten..haha spännande=)

  • alexiis

    sommarpar: prova skriva upp allt du stoppar idag över en dag. på så sätt ser du om kalorier smyger sig ner=)

    nu har ja o en kompis varit ute med våra nyinköpta stavar=) slutade på en timme och 35 minuters rask pormenda...härligt!! Har kört renkur idag, vaknade så sent så känner att de nog ska gå=) Ska ta en naturdietbar nu o lite kaffe!!

    på torsdagmorgon ska ja väga mig. Spännande! Jag har dock inte kört fullt hela veckan, massa massa snesteg i helgen som gick men kanske lite ner på vågen om ja har tur!!

    kämpa på alla!!

  • alexiis

    ojdå... ska försöka skaffa fram ett måttband=) här kommer de andra sålänge:

    längd: 165 cm
    vikt: 57,7 förra torsdagen ( började på 59,9 i april)
    lår:55 cm( högst upp där ja e som fläskigast=))
    lår mitt på:50
    midja 88 ( mitt på kärleksbullarna)
    midja där ja e som smalast: 69
    rumpa:95
    byst 87

    hur och var äter ni andra??

  • alexiis

    blää vilka siffror... hmm..trodde inte de skulle va så höga....

  • alexiis
    Mikabella skrev 2008-05-28 13:13:14 följande:
    Vi är ju nästan samma ju :) fast jag är kortare...
    Njaa inte riktigt samma kanske=) du e lite smalara överlag=) får vara glad om ja lyckas komma dit, tror dock inte det=)

    fy..dålig dag idag..e sugen på allt. Httills har ja kunnat hålla mig och så har ja gått en promenad... tur ja har god grillning att se fram emot ikväll=)
  • alexiis
    alexiis skrev 2008-05-28 13:01:15 följande:
    blää vilka siffror... hmm..trodde inte de skulle va så höga....
    oj..lät inte så bra..menar inte att ngn ehöver ta illa upp om era mått e större. Jag jämför bara med mig själv!! ville bara säga de=)
  • alexiis
    Snowsee skrev 2008-05-28 16:55:27 följande:
    Hur mkt mer vill du gå ner?
    Jag vill gå ner ca 3 kg till.. men de kommer nog inte lyckas så alla kg- e välkommna=) Kanske låter lite för er men har vägt 54 förut och trivdes verkligen då
  • alexiis

    Soon 2 be Mrs skrev 2008-05-28 16:53:22 följande:


    Usch fy och ni vill gå ner i vikt...!!??? fan ni är mkt mkt mindre än vad jag är *skäms* nu känner jag mig verkligen tjock...
    nää så får du inte säga! Det är ju helt individuellt hur man känner sig och var det där lilla extra känner sig! Själv vet jag att ja har ett problem emd vikten och att mycket av det sitter i huvudet. Men just nu passar inga av mina jeans så vill gärna ner till 54 så de sitter snyggt ch bekvämt!

    vi menar ju inte att få ngn annan att känna sig tjock.. nu e de ja som skäms
  • alexiis
    valkyriana skrev 2008-05-28 19:10:25 följande:
    Nej men tjejer! Det var inte därför vi skulle skriva måtten för att snegla på varandra, utan för att ha någonting att peppa oss själva med- att se våra egna framsteg.Om man bara går efter vikten så kanske man inte ser sina framsteg.Min målvikt är ju tex högre än andras här trots att vi är ungefär lika långa. Men jag vet att vid 59 mår jag bra, känner mig fastare i kroppen. Och trivs i mina kläder.Och vi vet ju alla när man känner sig snygg- då är man snyggSom det är nu så tar jag inte på mig vad som helst i garderoben- det sitter inte så snyggt helt enkelt. Jag känner mig som en padda. I något annat som jag har i garderoben känner jag mig görsnygg- trots att jag inte gått ner ett gram..
    Jaa så ser ja de med!!=) kämpa på allihopa!!
  • alexiis
    Pyron skrev 2008-05-28 20:08:19 följande:
    HejNu sållar jag mig till er skara.Jag hade en startvikt på 105 kg för ca 6 månader sen. Då började jag äta acomplia och jag ner en massa kilo, sen var det ett dödsfall i familjen och jga spårade ut totalt igen.Nu har jag kommit på rätt spår, jag har börjat med pillerna sen några veckor tillbaka och jag är nu nere i 97,5.Det känns underbart.Jag är trots detta rätt nöjd med min kropp, men vist bättre kan det alltid bli och det jobbar jag på.Jag har ingen aning om vad jag har gått ner i cm, för jag vågar inte kolla. Ska vänta tills jag är nere på 90. Förhoppningsvis är jag snart där.Jag hejjar på er alla som kämpar.
    Välkomen!! Håller tummarna för dig!
Svar på tråden Någon som vill hänga på o pulverbanta eller bara gå ner i vikt?