Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5

    Embo81

    Skulle du kunna beskriva vägen till godisaffären jättenoga, fniss... Och om jag måste ta mig dit m buss, hur gör jag då? Jättetacksam för svar för jag åker direkt imorgon efter jag lämnat barnen på dagis oavsett.

  • Anja 19 juli 2008

    Haha ok (knäppgök )

    Jag åker gärna imorgon. hann slänga iväg ett sms t en kompis som jag vet börjar sin semester imorgon men då sms:ar jag henne igen.

  • Anja 19 juli 2008

    Hon blir nog glad att slippa haha...

    jag lämnar barnen vid nio - halv tio så det brukar bli halv tio

  • Anja 19 juli 2008

    Puh trosor för 600 !!!

    nä, det slipper man gärna. Jag köpte skitsöta i vit bomull (SKÖNT) och en jättegullig bredare spets för 59.50 på Lindex. Mer lagom (hipstervariant, vilket Daniel ÄLSKAR)

  • Anja 19 juli 2008

    Glömde berätta om Daniels svensexa. Det hade gått lugnt till och han var hemma lite över tolv inatt, bara lite halvonykter. Jag var helt chockad!! haha

    Han såg ut som F..N, fniss...

    De tog ju honom tidigt på morgonen, när han precis vaknat o stod i bara kalsonger i köket o skulle göra thé. Han fick en öl i handen o slängde på sig lite kläder o jag gav kassen jag packat till hans kompis Mattias.

    Sedan hade de ätit sillafrukost på en gård precis vid en å. Där hyrde de kanoter. Färden gick i temat "den sista färden" *asg*, de hade med leksaksinstrument och sånt som de blåste i , de välte ett par ggr och fick simma runt o fånga upp alla öl som låg o flöt, haha... Vodkaflaskan däremot, sjönk, så någon sprit blev det itne (ganska bra m tanke på att de var på vatten )

    Färden tog betydligt längre tid än de tänkt. Sex timmars paddlande i stekande sol. Jag har en sambo med den blekaste huden i Sverige ungefär så han hade en kritvit flytväst på sig fortf när han kom hem (såg iallafall ut så) *asg*. Resten av honom var ILLANDE knallröd. De åt medhavd lunch, pastasallad och drack mer öl.

    Sedan när de anlänt till slutdestinationen blev de hämtade av en av killarnas storebröder. De hade alla slumrat till i bilen av ren utmattning och sen åkte de hem till en av grabbarna o grillade och spelade kubb och drack grogg och hade bara allmänt trevligt. Inga pinsamheter och inget sånt.

    Daniel var jättenöjd och hade haft det jättebra.

    han blev insmord av sin blivande hustru med kylbalsam och fick lite lindrande sex Så även imorse, så jag tror han är nöjd m denna helgen, hihi...

  • Anja 19 juli 2008

    Vete f..n hur jag ska göra m kvinnligt under...

    jag är ledig onsdag förmiddag oxå, kanske hade kunnat ta mig dit då, men jag vet inte. Är ju så jä..la mkt man har att GÖRA. Suck...

    Lämnar ju in klänningen på tisdag så egentligen ville jag ju ha den förb... strumpan då, så jag kunde prova den där, när hon ska kolla vad som behöver göras m klänningen! Så himla störigt

  • Anja 19 juli 2008

    hihi strumpan, fniss... tänkte inte ens på vad du skrev. men det är ju en kroppsstrumpa förstås. Var det så du menade

  • Anja 19 juli 2008

    Var inne och kollade på deras tider nu. Inte alltför mycket öppet. Så ni hade tyvärr inte kunnat åka dit på tisdag heller. De har bara öppet tors, fre och lör.

    SOMMAR ÖPPET

    1 - 30 JULI

    TORSDAG 12-19

    FREDAG 12-17

    LÖRDAG 11-14

    Välkomna!

  • Anja 19 juli 2008

    Labbråttan

    det serumet köpte jag oxå Känns som silkesdroppar när man sätter på det. Sååå mjuuuukt!

Svar på tråden Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5