Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5

    Jaaa absolut

  • Anja 19 juli 2008

    Jag är lite besviken...

    en gammal killkompis t oss har tydligen 35-årsfest ikväll. Han är bjuden t vårt bröllop och han kommer. Nu fick jag veta av Daniel att han har fest ikväll o att alla andra är bjudna men inte vi. Känns lite underligt! Han har bjudit folk som han aldrig umgås med, som han varit mindre nära än med mig o Daniel. När han hade kräftskiva förra året var vi inte heller bjudna, trots att vi alltid, alla andra år varit bjudna på hans kräftskivor.

    skickade precis ett sms till honom o grattade honom (vilket jag alltid gör, varje år) och skrev "hoppas ni har roligt" med en smiley för att han kanske skulle ta det som en "pik".

    Får svar "vi e skitfulla, vi ses om en vecka".

    Eeehh... är det bara typiskt karlar?

  • Anja 19 juli 2008

    Yes

    mitt festprogram är HELT klart... Alla gästrim, allting...

    Ska bara fixa nya patroner t skrivaren, både svart o rött är HELT slut går inte ens att skriva ut minsta lilla test, så det måste jag fixa imorgon

    är såååå lättad!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Gokväll allihop

    just nu är jag jä..ligt förbannad.

    Minns ni att jag berättat om daniels bästa vän, hans ALLRA bästa vän genom tiderna med den VIDRIGA flickvännen. Vi frågade honom innan bröllopet, redan i november förra året om han trodde att hon skulle vilja följa med på bröllopet (hon avskyr hans vänner, speciellt Daniel, som hon portat hemma hos dem pga att de festat så mkt förr i tiden o för att hon var svartsjuk på deras vänskap typ, han får inte ens ringa daniel från deras hemtelefon och hon sitter alltid o tjurar o är otrevlig på fester som mattias går på tillsammans med oss, hans gamla vänner).

    Mattias sa då att han visste att hon aldrig skulle vilja gå på vårt bröllop för hon har inget som helst intresse av hans vänner.

    Resultat = vi bjöd bara honom.

    NU har hon börjat bråka om detta och tycker det är för jä..ligt att hon inte är bjuden och vägrar "låta" honom gå. Hon har ställt till ett sånt jä..la liv om detta att han idag ringde och sa till Daniel att han tyvärr inte kan gå för att hon, flickvännen, kräver att han är lojal mot henne.

    Daniel är skitledsen, besviken. Mattias är den enda vännen han har på bröllopet i princip, flera andra hans sk polare har ju inte ens osa:t och är borttagna från listan, och hans pappa kommer inte ens.

    Har varit ett jä..la hallå här hemma och nu till slut ringde mattias för att prata m mig. han är ledsen, upprörd, känner sig skitklämd mellan daniel o sin flickvän.

    jag sa då att säg till henne att det faktiskt var DU som sa att hon inte skulle vilja gå coh att OM hon vill komma så är hon välkommen. På det sättet har han ju ingen lojalitetskonflikt, utan då får hon själv välja.

    Han skulle göra detta och återkomma imorgon men jag är så ARG. Denna tjej sabbar alltid för Mattias så att han ej kan ha roligt och hon är INTE trevlig mot någon.

    Usch så låg jag känner mig.

    Daniel sa efter deras samtal att det känns som att vi för hans del lika gärna kan skita i själva festen, för att hans enda vän, som betyder nåt inte kommer att vara där. Visst hans familj (delar av den) är där o en del polare oxå men inte den polare som betyder så mkt för honom, som han verkligen hade sett fram emot att festa med och som han vet är den som skulle göra festen grymt rolig (han är en viktig ingrediens helt enkelt), så nu känns det lagom ball. Visst, det kommer bli skitkul ändå men för Daniel är detta helt förödande. och jag blir så grymt ledsen för hans skull.

    Jag sa allt detta till mattias och jag hoppas verkligen att han fattade, men sen är han inte stark nog att stå upp mot sin dominanta, ombytliga brud.

    Ville bara ösa ur mig... Förlåt om detta var kvällens tråkigaste inlägg

  • Anja 19 juli 2008

    Måste oxå berätta något roligt, som kontrast till det tråkiga.

    Vi har BOKAT RESAN...

    Den första veckan i september åker vi till Korsika. Ska bli helt underbart! Känner inte alls att vi försakat något som skippat barbados i november o åker till ett "billigare" resmål istället.

    Sååååå fint ser där ut att vara

  • Anja 19 juli 2008

    flamora

    ha nu en helt underbar resa till tunisien

  • Anja 19 juli 2008

    Embo, japp, vi har pratat m fotografen. Vi ska mötas vid kulturen kl.13 och räknar med att vara klara vid 14-tiden, så vi är i kyrkan 14.30. (ska göra barnen iordning där så vi vill vara där tidigt så vi kan fixa det i det lilla rummet intill).

    Mitt paraply har jag hämtat idag... jättefint.

    GAaahhh är så irriterad, förlååååt men jag kan inte släppa det. Jag skulle sitta o skriva ut alla festprogram ikväll och sätta ihop dem. Kan lixom inte göra det nu eftersom mattias inte kommer informera mig förrän imorgon om HUR det blir, om de, han, kommer eller ej. Placeringstavlan går ju ej göra något åt. Hans namn får stå kvar helt enkelt. Suck...

  • Anja 19 juli 2008

    Snotcrow

    har gjort allt jag kan... han försvarar henne och kommer med sanslösa ursäkter. Jag har talat klarspråk med honom, sagt rakt ut vad jag tycker om detta och vad jag tycker om hennes beteende och känner hur han riktigt slingrar sig som en liten mask coh vill lägga på för att det blir jobbigt för honom.

    Han kommer inte. Det är inte klokt. Han satt placerad vid honnörsbordet. Vi hade ett tack med till honom i vårt tacktal i festprogrammet. helsjukt!

  • Anja 19 juli 2008

    Snotcrow

    Vi HAR bjudit in henne!

    men hon vägrar låta honom gå. jag har sagt att vi förstår att han har det tufft, jag har försökt med ALLA väger men ärligt talat blir man själv trött. Jag har 1000 saker att göra och känner att detta lägger ett sånt moln på hela bröllopsfesten att han gör så här när han vet hur viktig han är för Daniel.

    Så jag kan inte låta bli att vara rasande. Har sms:at honom 4 ggr nu ikväll för jag mste skriva ut festprogrammen o vill veta HELT säkert hur han tänker göra o han svarar inte. Så jag tror att jag vet.

    han lovade nämligen att ringa ikväll o meddela.

  • Anja 19 juli 2008

    Prata med henne går tyvärr inte. Hon är den mest arroganta, oempatiska, trångsynta, envisa brud du kan tänka dig. Han har ju försökt prata med henne i veckor nu ang detta.

    Önskar ju för f..n att han bara kunde sätta ner foten istället för att försöka lirka m henne!

    Hon ÄR ju välkommen nu när vi vet att hon vill komma, så varför hon tycker att han är illojal om han går, fattar jag inte.

Svar på tråden Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5