Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5

    Det ser jag verkligen fram emot. Du var banne mig vacker som få!

  • Anja 19 juli 2008

    Haha det lät helt otrevligt mot alla andra, menar alltså inte att du var vacker som FÅ här inne *asg* Alla brudar är ju vackra men jag ser verkligen fram emot dina bilder. Älskade din frisyr o din klänning och ja, ni hade verkligen ett sånt där sagovackert utseende på allting.

    Jag känner att jag formulerar mig mindre bra (har knappt sovit i natt)

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    tack vi är supernöjda m fotona inte minst med hans pris. Så många fotografer tar hutlösa priser men jag tyckte att han höll en juste nivå även om det självklart är dyrt ändå

    Hedebris
    Har kollat igenom alla era foton, sååååå fina! Så fin du var! Ja Björn oxå såklart.

    Mina favoriter var (tänker till tackkort typ) :
    KP6U0324
    KP6U0354
    KP6U0439

    För man fick väl rösta

    Åh jag är ledig idag (ledig o ledig, här ser för jä..ligt ut hemma. Minns inte när jag var hemma och fixade här sist. Känns som jag levt på jobbet på sistone.)

  • Anja 19 juli 2008

    Vet ni

    Vi gick in på Langleys hemsida igår bara för att kolla runt lite på bilder från vårt hotell osv. Såg då att resorna dit, till SAMMA hotell, samma dag som vi reser nu är sänkta till halva priset av vad vi beställde dem. Vi har ju avbokningsskydd och allt sånt. Helt ärligt funderar jag på att avboka och boka om. Skulle spara 7.500 kr på det. Kan man göra så? Vi har ju hamnat i en jä..la soppa rent ekonomiskt och istället för de 10.000 vi skulle ha med som fickpengar har vi bara 3.000 kvar nu så det skulle ju RÄDDA hela resan. Frågan är om man kan göra så. Vad tror ni?

  • Anja 19 juli 2008

    Ps. Vi har inte betalat in resan ännu så det vore ju lätt att bara ändra. Eller?

  • Anja 19 juli 2008

    Här är äntligen länken till våra foton. Inte lika många som du hade Hedebris men vi hade ju inte fotografen med hela dagen.

    www.tannus.se/080719/index.html

    Välj bildserie där nere på sidan, finns tre stycken (vigsel, hyllningar och bröllopsfoto)

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    att jag är en korkskalle när det gäller pengar. När jag satt och räknade allting (grundligt med stora uppställningar etc) på vårt bröllopskonto så tänkte jag inte på ett ögonblick på de saker som vi betalat från våra lönekonton (och som såklart skulle föras över FRÅN bröllopskontot t våra lönekonton igen) som tex manikyr, hår, make-up, blannevann och nattamat, sådär försvann 7.000 kr från våra fickpengar, vilket betyder att när allt är betalt nu så har vi 3.000 i fickpengar och det SUGER FETT!!!

    Men KAN man verkligen göra så?

    Vågar inte ens ringa och fråga och Daniel jobbar ju alltid när alla ställen har telefontid (+ att allt är bokat i mitt namn, suck). Känner mig lite missmodig. Är ju dessutom såååå feg när det gäller sånt här.

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    första lördagen i september är ju vi på Korsika

  • Anja 19 juli 2008

    Öh, HELGEN i september skulle det stå *asg* (läste Flamoras inlägg och skrev likadant )

  • Anja 19 juli 2008

    Ingejörsbruden

    tackar Ja det är jättefint det fotot

    Vad tror du om avbokandet av resan, för att boka den igen?? Måste ha ALLAS åsikter, jag vågar fasen inte ringa dem

    Mailade till tjejen som hade hand om oss, som jag pratat med tidagare o fick sånt där automatiskt svar och hon är inte tillbaka förrän i slutet av augusti. För seeeent!

Svar på tråden Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5