• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Tiden går fort när man har roligt.
    Dax för tråd nummer två för Göteborgsbrudar 2009

    Gamla tråden
    www.brollopstorget.se/Forum-5-46/m2850384.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-22 21:59
    Så har vi lite koll på varandra

    x/2 FrkNordberg
    2/5 Tx2, Bohus fästning + Folkets hus Ytterby
    2/5 Danielaa, Lindome kyrka + Älvsåkersgården
    16/5 SweetSun, Bohus fästning + finnbastun
    16/5 Artist, Villa Herne
    23/5 Skille
    30/5 Lantzakeri, Oscar Fredrics kyrka, fest på Aschebergska Eken
    x/6 MD2009
    22/8 Vendel o Angelica, Utby K:a, LaCuveé

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-31 15:38
    9/5 baver, skt birgittas kapell + bryggan under bron

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-09-03 19:09
    16/5 Linn74, Aspenäs Herrgård

  • Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2
  • Danielaa

    Tx2: Tack! Klänningarna va helt underbara...! Blir helt kalrt Kina-klänning för mig!

    SweetSun: Oj, låter som lite miss de där me dansen å de... å väntan på kaffet å så...

    Mitt tips jag kommer på nu efter bröllopet e att inte öppna baren för sent... Vi tyckte baren drog igång lite sent så de blev lixom lite "väntan" på de under kaffet...

  • Tx2

    Om vi satsar på trerätters plus tårta lite senare (efter lite dans så man kan få plats med mer godsaker) så tror jag att det blir kaffe både till efterrätten (så man piggnar till efter middagen) och till tårtan. Och så fort middagen är över tror jag att baren kommer att vara öppen. Nu hoppas jag bara att vi hittar vår lokal snart, där vi kan ta med mat o dryck.

    SweetSun: Verkar som om ni får dela er dag på fästningen, men ni borde ha första tjing på att välja tid. Undrar hur det blir för oss.

  • Tx2

    Finns ett par till som skall vigas på fästningen den 16 maj 2009.

  • Tx2

    Fasiken, vad ont jag kommer att ha i kroppen imorgon. Roat mig med en vedklyv i sex timmar, sedan nöjde jag mig med att kolla på när dörren byttes ut o gamla glasblock togs bort och en vägg kom upp istället. Tre olika byggvaruaffärer på två dagar, varit på avdelningar jag aldrig satt min fot förut.
    Inget bröllopsplanerande med andra ord.

  • SweetSun

    hehe, jag har bara suttit å tittat på när min bättre hälft och svärfar byggt vedbod =P

  • Danielaa

    Haha, de här me å titta på när andra bygger å grejjar e intressant bland oss tjejer! Brukar lixom va ungefär så här hemma me!

    Jag ska faktiskt göra upp en lista på allt som ska bröllopsfixas me, å skriva upp när jag ska göra vad osv... Blir så stresad annars.. Har blivit peppad å fått tips från min kära Loijsan (snart fru Wennerström) om de, som gifter sig om en dryg månad!

  • Tx2

    Det går helt enkelt snabbare när svärfar fixar det, han är snickare. Skulle jag hjälpa till så skulle det ta lååång tid, fast det skulle gå och jag skulle behöva lite hjälp då mina krafter inte alltid räcker till. Har ju ändå spenderat åtta månader på ett bygge, fast med mätning och det var lite skillnad på mina hammarslag och snickarnas... Men nu är man kontorsråtta och inte van vid kroppsarbete. Vilket känns idag. Aj.

    Skrev ut planeringslistan och satte ungefärliga månadsintervall. Men eftersom min andra hälft inte har kollat upp några av lokalerna jag letat upp så står vi fortfarande still. Han fattar inte att jag tycker det är viktigt att vi kommer vidare. Om det nu är så viktigt så kan ju jag göra det själv, är hans resonemang. Men lokal är satt på hans lista, jag kommer att fixa så mycket annat så mitt resonemang är att han kan ta itu med det i alla fall. Lite sur

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2