• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Det tråkiga är att det inte verkar som om man kan påverka den kommunen om vem man vill ha.

  • Tx2

    me like. Tycker att ni skall åka o kika. Risken finns att den går upp en del i pris då den är så fräsch. Viktigt att kolla på (enligt mig) är hur solen rör sig. Inte så kul att ha en uteplats som bara har en väldigt kort stund med sol o sedan resten av tiden i skuggan (brr, kallt). Och uppvärmingen av huset.

  • Tx2

    Så var man tillbaka efter att ha ätit o druckit en massa gott. Inte bra för figuren.

    Dessvärre blev det för mycket pengar att ta hem en tjej för att fixa till mig. Så nu lutar det åt det som jag kollade upp. Men jag skall höra med en tjej som gjorde sig iordning där, samt en några vänner som klipper sig där. Men då har jag ingen aning om vart jag skall fixa naglarna. Som växer som bara den. Tack för tipset MD2009! Och jag har slutat bita på dem!

    Sweetsun: hojta till när du kommer på namnet på stället i kungälv. Snygg klänning förresten. Att du föll för en vit tillslut!

    Linn74: Vi vet bara vart vi inte vill åka.

  • Tx2

    Skille: Hoppas att du är frisk nu. Skall kolla på klänningar imorgon, tisdag, i linné och sedan fika. Kommer att följa med tre tärnor men du får gärna hänga på om du vill.

    Snart har vi en klar hall! Jobbat med den i helgen. El, jag har inte jobbat lika mycket som T, men pekat o kommit med glada tillrop..

  • Tx2

    skruttgumma: Hoppas på att mina naglar kommer duga för att bara göra manikyr på. Slutat bita på naglarna (tog bara 30 år ungefär ), får se hur länge det håller i sig.
    MD2009: tycker att naglarna växer mer än dem gjorde innan (men det kan ha med nagelbitandet att göra oxå). Slarvar lite med tillskotten, kommer inte alltid ihåg dem.

    Något nytt på bröllopsfronten?
    Funderar på om jag skall boka in en klippning på stället jag funderar på och se om jag gillar det. Och höra med mina referenser om dem är nöjda el om dem bara går det för att en kompis syrra jobbar där.

  • Tx2

    artist: låter inte alls kul, håller tummarna att allt blir bra. Operation varannan vecka låter tufft och tillbringa så mycket tid på sjukhuset kan göra en lätt deprimerad. Tillbringade en hel del förra året då min pappa väntade på en hjärtoperation som blev uppskjuten två gånger, som tur var kunde jag i alla fall lämna stället efter 1 timma tillskillnad från honom som var fast...
    Tur för Tyra att hon säkert får mysa en massa med pappa o andra nära o kära.

    Jag kan sympati-äta lite choklad så att allt inte hamnar på dig

    Haha, vi kommer att bli stupfulla på bubbelprovningen!

  • Tx2

    Skille o Artist, hör av er om ni kan följa med på klänningsjakten i em. Om jag inte är online så tror jag att ni har mitt mobilnummer.

    Angelica: det är jobbigt när man får ont i huvudet och det inte ger med sig. Hade det på jobbet igår, så segt.

  • Tx2

    Oj, riktigt snyggt skille!

    Artist: Kollade med tärningarna och det var ok att Tyra följde med. Som den ena uttryckte det, hon kan peta lite så länge hon inte behöver hålla/bära. Vi är inte så vana och är lite rädda för att göra fel. Så med andra ord, ta med dig Tyra så löser det sig. I värsta fall om Tyra har en mindre bra dag så funkar det inte men då har ni fått en liten utflykt till linné. Jag tänkte försöka åka från jobbet innan fyra. Borde vara på plats kvart över ungefär. Tärningarna trillar in någongång efter halvfem misstänker jag.

  • Tx2

    Artist: Vad tråkigt. Du behöver kanske inte lägga henne på en lyxklänning, kanske onödigt... Skall nog gå att titta på klänningar nästa vecka oxå, men då fokuserar vi på dig

    Skille, skall bli jättekul. Lite feg för djur (och barn) men det skall nog gå bra.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2