• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Tror inte att min får en morgongåva, han får ju mig

    Skall bli kul med fredagen! Dessvärre så är det en sådan vecka där vi bara går om varandra. Fredagskvällen är den enda kvällen som T är hemma Men det kommer fler chanser för mys.

    skruttgumma: helens är inte jättestort men jag tyckte att det var lugnt att prova där, var själv i butiken. Men å andra sidan så är jag kanske inte den mest pryda.

  • Tx2

    Jag gillade den andra mer om du fortfarande vill ha ett brett band i i midjan o ned på baksidan.

  • Tx2

    Vet inte hur jag skall göra med ring. Förlovningsringen är köpt på wranges och är en schalinsring men högre för att jag skulle kunna köpa en likadan och sätta i stenar. Var inne på nordstans guld för att reka lite för ett tag sedan, han var väldigt stressad men han var oxå inne på att jag skulle fundera ut hur jag ville ha stenarna och maxpris så kunde dem designa ihop något. Men jag har absolut ingen aning om hur jag vill att den skall se ut. Tur att det är mer än sju månader kvar.

    Trist med alla uppbrotten. Det är ju dessvärre smittsamt. På samma sätt som bröllop och barn. Hoppas att det ordnar sig för dem. aldrig kul att gå skilda vägar.

    Vi tänkte nog bryta regeln att sitta med våra föräldrar, men inte helt spikat än.

  • Tx2

    Jag har för mig att hon inte kunde, men jag kan skicka iväg ett sms och fråga.

  • Tx2

    Tack för idag tjejer. Nu har jag letat efter klänningen på nätet, var inte alls det numret som jag hade memorerat. Men det måste ha varit den här klänningen www.nixa.se/nixa.htm Men det är svårt att se detaljer och vidden i kjolen på bilden, känns inte så användbart om jag skall skicka efter något liknande. Rädd för att det blir en jättekjol

  • Tx2

    Idag blev det klänningsprovande igen. Först en sväng på VIP, där jag stormtrivdes i en KIK-klänning med fjädrar på. Hade till och med slöja och trivdes i det! En riktigt lång slöja så att jag skulle få släp. Sedan bort till Remanns för Nixa klänningen. Den funkade oxå bra och sedan Johans, kom när dem stängde men fick ändå prova klänningen med "flärp". Hur skall man kunna bestämma sig?

  • Tx2

    Toppen såg jag men inte kjolen. Nu är jag så inställd på att kjolen skall vara i chiffong el organza. Kollade på milly´s sida, kanske går att kombinera några av deras varianter. Fanns en med "flärp"

  • Tx2

    Vilka underbara klänningar! Hur skall man kunna välja en? Sitter o kollar på en massa bilder och skriver pluso minus på dem för att få ihop en favvo-klänning. Men nu får jag kolla i littelcoral sidan oxå. Suck

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2