• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Guldstjärna till dig! Skall leta upp låtarna o lyssna.

  • Tx2

    Fick ok på aeorsmith, kiss och black sabbath. Tydligen gillar han hårdare, och där brukar det inte finnas några kärlekslåtar.

    Nu har vi i alla fall några låtr att välja mellan. Jag har ju redan paxat hallelujha, misstänker att nothing else matters blir utgång, och sedan velar jag mellan luckiest och somebody (delade sovrum m min bror när jag var yngre och somnade alltid till depeche mode). Och så får T välja en låt.

  • Tx2

    artist: lyssnat på musik så öronen blöder. Skall kolla med mannen när han kommer hem i kväll. Just nu är jag barnsligt förtjust i i was made for loving you, kanske kan bli en bra första-dansen-låt. Och överväger om jag skall ha hallelujha-låten som ingång, då jag kom på att min tärning som skall läsa dikt oxå avgudar den låten. Hade tänkt ha den innan hennes dikt-läsning men är inte säker på att hon fixar det. Fast det finns risk att mina tårar sprutar när jag hör den. Tur att det är lång tid kvar..
    Såg att länken jag skickade till dig angående klänning nog var samma som du hade i ditt galleri, fast "live".

    Linn74: Vad kul med inbjudningskorten. Ett steg närmre! Vilket företag använde ni er av?

    Såg att det fanns maggie-återförsäljare i atlanta, kanske kan hinna dit en sväng o prova. Och sedan bestämma mig för vad jag vill ha...

  • Tx2

    Förresten Skille: hur gammal är din blivande? Har han spelat handboll? Han var ganska lik en kille.

  • Tx2

    kommer han från kungsbacka-området? Spelat i RIK när han gick på gymnasiet? Jag spelade oxå handboll och var tillsammans med en av målvakterna i RIK. Tror inte att han minns mig, men jag var ganska duktig på ansikten.

  • Tx2

    Här var det lugnt idag. Skall alldeles strax träffa min fästning-brud o kika på hennes bilder o tanka av info. Skall bli kul.

    Jag har lagt till dem två nästkommande träffarna i www.brollopstorget.se/Forum-5-46/m3014986.html
    Vi sa hos baver för tacos o tequila? Var lite mycket bubbel så jag är lite osäker.
    Slängde även in en fika hos mig, bra om ni kan fylla i så jag vet vilken dag jag måste jaga iväg T

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2