• Troll1

    Göteborgsbrudar Del:3

    Ajjse: Vi har en solist som ska sjunga två låtar. En kompis till oss kompar henne. En annan kompis ska spela ett stycke på gitarr också. Så vi har två psalmer och tre solostycken.

  • Troll1

    Ngn som gjort magnetröntgen? Jag fick värsta paniken i den igår och fick avbryta... Hade jag aldrig trott att jag skulle reagera så starkt. Trodde jg skulle spy rakt ut... Snyft, nu måste jag tillbaka i oktober så de får trycka i en stesolidspruta innan. Känns inte bra det här...

  • Troll1

    Fru Trul: Jag vet, min sambo har berättat om hur statister fått vänta halva dagar, för att sedan bli bortklippta eller så har scenen ställts in osv. Inte alls glamouröst jobb, det där med filmarbete. Långa dagar och MYCKET väntan...
    Synd att du behövde frysa ute i regnet. Usch!
    Hur känner man sig med Stesolid i kroppen??

    Mizty: Jag har haft flera ryggskott/diskbrock mm. Har en förmodad förträngning i ryggmärgskanalen, med utväxt osv. Hänger knappt med själv.

  • Troll1

    Gôtt med solresa! Men VAR ligger det? Är lite trööög... Lustigt att ni hade liknande överraskningar till varandra.
    Sitter och letar jobb = deprimerande.

  • Troll1
    Mizty skrev 2008-09-05 10:50:13 följande:
    Tack!! Ja jag bokade på hair&makeup igår, dit som Troll1 ska gå. Hon lät jättetrevlig
    Hon är ju dessutom väldigt billig! Jag njöt varenda sekund där. Kände mig avslappnad hos henne. Ska dit den 25/9.
    Jag tror inte jag får råd med ansiktsbehandling innan bröllopet. Ngn som vet ett ställe som har rabatter nu eller så?
  • Troll1

    Nej, men jag har förstått (missuppfattat?) att man ligger "på rad"... Äh, jag får väl höra.

  • Troll1

    Idag ska vi gå på bröllop! Synd med vädret för brudparet... men det betyder väl tur!?! Jag ska provmejkas före. Hoppas det blir bra!

  • Troll1
    Ajjse skrev 2008-09-07 19:19:10 följande:
    Vi har inte bestämt oss riktigt ännu, antingen något klassiskt eller så kanske det blir "Som en saga" med Shirley Clamp. Det var väl ett bra svar??? Dansade ni vals på erat bröllop?
    Vi ska ha "Som en saga" i kyrkan sjungen av solist. Den är jättefin och passar bra till brudvals också.
    Monica Zetterlund har fina låtar med valstakt. "Farfars vals" kan mna ha som ex andra vals när resten av gänget börjar dansa. Doris Days "Que sera, sera (What will be, will be) Den är jättesöt! Kolla på youtube.
  • Troll1

    Jag ska rassla fram mailet, inboxa mig din adress.
    Vi hade inbrott (krossad ruta) i bilen under tiden vi var i kyrkan på bröllopet. Jag min dumma kossa hade "gömt" min handväska under en gammal vindjacka. Hur dum får man vara?? Ap-sressade var vi. Översvämning på väg till Partille och så på innervägen mot Landvetter fick vi krypa resten av vägen bakom en traktor... F..n idioten tog allt. Alla kort, körkortet, 10-gångers solning, I.d makeup, pengar osv. Tack gode Gud för att inte nycklarna låg i. Fick spärra allt jag kunde komma på när vi körde till festen. Fick spärra de mindre viktiga idag. Är så ledsen, det var min favoritväska som m2b köpte till mig i London. Jag lägger aldrig ngt kvar i bilen och så denna enda gång händer det. De måsteha spanat i närheten, för det var bara vår bil som de tagit sig in i.
    Usch!

Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3