• Troll1

    Göteborgsbrudar Del:3

    Förlåt Fru Trul, SKÖNT att höra med pengar, lokal osv.

  • Troll1

    Nämen, förhinder?? Ojjj, det hoppas jag inte händer mig den 25:e också. Då får hon en fradgatuggande bridezilla på halsen.

  • Troll1

    Mizty: Du får ha en avkopplande o rofylld stund ikväll när du är hos nageltjejen. Så duktig du är som slutat snusa! Go girl!

    Uj, så mkt det blir på slutet ändå. Hur gör alla? Delegerar?? Jag kan inte med det, me på fredagen så får vi dukningshjälp. Tack o lov.

  • Troll1

    Hur gick det Mizty? Jag ser fram emot torsdag, då jag ska slappa hos henne.

  • Troll1

    Mizty: Nej, jag ska mejkas på Care. Inte långt därifrån.
    Tack för dina rader i vår gästbok! HUR lyckades du?? Inte ens jag klarar det lälngre. Får SPAM meddelande. Har mailat dem, men inge rspons. Flera st gäster har mailat mig och sagt att deinte kunde skriva ngt. Uähhh, nu som man vill läsa alla roliga inlägg.

  • Troll1

    Guten morgen!
    Mizty: Jag har en massa tips på vad du kan handla, hehe! Varför inte göra en ansiktsbehandling eller ngt annat lyxigt? Köpte svindyra strumpor på NK häromdagen. Tog presentkortet vi fick när vi hade förlovat oss.
    Jag fick börja äta hormoner idag, Primolut Nor, för att skjuta upp mensen. Fy, vad tråkigt... Den kommer annars precis lagom till den stora dagen (och vår resa ). Så jag är svullen som en gris nu och det lär väl inte bli bättre med de tabletterna efter vad jag förstått. Ngn med erfarenhet av dem?

  • Troll1

    Jodå jag känner min nerver...
    Festprogrammet och musiken är snart klara. Phuh

  • Troll1

    Hej Kräftan!

    Mizty: Jodå, här är det splajdans nya franska och ett långt, lockigt barr. Frisören testlockade håret och det håller som bare den, men ojj så lååångt löshåret är. Hon ska lyft upp hela frisyren när hon sätter upp halvt och då har hon lovat att klippa lite på det. Ganska coolt ändå. Lite rockstjärnestuk
    Känner ingen DJ tyvärr. Dålig stil, men lika bra att han ballar ur nu och inte se´n.
    Förresten nageltjejen tyckte vi var lika på ngt sätt. Kanske lika skrattiga? Eller lika mörka skönheter som vi är, eller hur! Hon gillar dej skarpt!
    Hjälper dig gärna med festprogramidéer senare om det är ok?

  • Troll1

    Pirr pirr... i morgon smäller det! Skänk gärna en liten tanke till mig då.

    Kram!!

  • Troll1
    Mizty skrev 2008-09-26 21:46:22 följande:
    OOOOHHHHHH nu är det inte lång tid kvar Vi ses!
    Ja jisses... Nästan som när man ska på undersökning av ngt slag. Och visst blir man grundligt studerad. Hua! See ya!!
Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3