• Troll1

    Göteborgsbrudar Del:3

    Mizty skrev 2008-10-07 23:51:33 följande:
    Troll1 - Fick ingen bra vinkel & fri sikt för fotografering... Därav är bilderna inte så bra Det beror alltså inte på objektet Bilderna är superfina!! Du har mitt nummer va?
    Inboxa mig ditt nr för säkerhets skull.
    Jag ska avboka magnetröntgen idag, som jag skulle på i morgon. Får panik bara av att tänka på 60 minuter helt blickstilla i ett rör. De vill ge mig Stesolid, men fy katten!
  • Troll1

    fru Trul skrev 2008-10-08 09:10:32 följande:


    Men du avbokar väl inte bara för att du är rädd hoppas jag?? Du måste ju göra magnetröntgen så dom får se om något är fel?
    De misstänker att jag har förträngningar i ryggmärgskanalen (tror jag det var) med benutväxter? Har inte pappret här.
    Jag fick skjuta fram röntgen. 1 timme i det där röret... Åhhhhh! De kommer att ge mig Stesolid, men jag får inte köra bil mm på 24 timmar. Ska inte passa min lilla själv heller eftersom man blir seg, lite lätt ointresserad osv. Har tid i november och har chans att fundera lite.
  • Troll1

    fru Trul skrev 2008-10-08 23:40:15 följande:


    Jo men din hälsa är viktig, du får bita ihop och stå ut en timma... Det handlar om en timma ur ditt liv så dom kan se om nåt är fel och göra dig frisk igen... Det kan det väl vara värt eller hur?
    Hmm jag vet, men panik är svårt att styra. Vi får se hur det går i november. Det är just det också. Vad ska de göra åt ev diskbråck osv? Inte operation i alla fall. Det är främst för dokumentationen.
  • Troll1

    Mizty: N tyckte det räckte med två priser, max tre. Men SE där hade jag rätt när jag var envis... Det ställde sig folk upp nästan med en gång och hade bingo. Pappa hade tre rader och hade fått för sig att han var tvungen att ha hela brickan full... Han fick godisstruten för att han är så söt, som jag sa.

  • Troll1

    Tack va snällt! Jag tycker Ajjses bilder är superfina!
    Det syns att jag är spänd på bilderna i början. Kom så sent från hår & smink. Mannen hade varit där ett bra tag före mig. De fotade Corvetten, ringen mm medans de väntade på att alla skulle infinna sig...

  • Troll1

    Jamen då gjorde du ju lite fynd. Har inte varit där på år och dar. N. brukar reta mig för att jag får alltid för mig att åka dit när jag är exvis sjuk med feber. Om han inte släpper iväg mig då så möblerar jag om hemma, eller ngt annat viktigt.

Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3