Haha, vi får väl hoppas Eller så är de så trötta på oss efter den kvällen så de flyr från brunchen
Vigseln blir inomhus, i gamla nunneklostret, så det det är inte så lång att gå mellan lokalerna. Tänkte först att brudskålen utomhus, men den kommer att bli inne på hotellet och sen middag och fest i gamla munkklostret. Ända risken med tunna skor är väl om det är slask, men å andra sidan, vad hjälper då? Gummistövlar?
Tycker du ska slå till på de du har hittat nu, hittar du bättre sen så är det ju bara att sälja de du köpt nu
Dekorationer får restaurangen fixa, kommer att maila dem en lista med vilka blommor jag har i buketten. Sen får de fixa så det blir bra på borden Förresten, floristen är också i Nrkpg! Flora Form, också jättetrevlig
Maten blir:
Förrätt: Bruschetta
Varmrätt: Kalvfilé med sallad (olika salladsblad, kaprisblommor, ost, tomat mm) och vitlökscreme samt madeirasky
Efterrätt: 3 sorters ostar, vildhonung, kanderade nötter, nån fikonkompott
Tårta: Fyllningen ska vara hallonmousse och vaniljmousse, understa botten kladdkaka övriga (hur många det nu blir) är vanlig sockerkaka.
DCL skrev 2008-09-13 17:41:09 följande:
Gästerna gillar säkert idén med övernattning vem skulle inte göra det på ett såå mysigt ställe? Och dessutom betyder det ju att de kan umgås mer med er. Ska själva vigseln hållas inomhus eller utomhus? Nära festlokalerna? Vagabond har såå mkt fina skor! De i guld är superfina, har ett par själv Jag vet inte hur jag ska göra med skor heller (fast jag har ju ett helt år på mig att fundera) har hittat ett par på nätet som jag gillar (ska man beställa dem nu eller hoppas att man hittar ännu bättre till nästa vinter...?)Kommer nog skaffa både ett par finskor och ett par varmare för säkerhets skull... Jättebra med tips på fotograf! Vad ska ni ha för dekorationer och mat?