• passionsblomman

    Svensexa/möhippa som ballat ur!

    Hej alla! I en tråd för en tid sedan dök denna berättelse upp. Jag har inte kunnat släppa den och undrarom ni andra nånsin har hört något så sjukt. jag är fortfarande förbannad över de där galna sk. kompisarna... Nedan är alltså Wingtears berättelse...

    Wingtear

    sandybee skrev 2008-08-30 21:05:19 följande:

    Vad tänker killar med egentligen när det är dags för svensexa?!Stackars kille!

    Var glad att de bara vaxade honom! När jag tatuerade mig sist (en torsdag, mitten på sommaren) så ringde telefonen, tatuerarn svarade (hon satt precis bakom mig, kunde inte undgå att höra) och sa sen:
    "nej, vi tatuerar inte i ansiktet... Vi har endå inga tider innan lördag... Låt det blöda, och försök sminka över det (här vänder hon sig till oss andra och frågar om vi vet något smink som täcker tatueringar bra)... boka tid till hudläkare okej... Lycka till." (det är lite nerkortat)
    Sen berättar hon att det var en kille som just vaknat efter svensexan (ska gifta sig på lördagen, 2 dar bort alltså) med EX-flickvännens namn intatuerat i pannan... Killen hade börjat gråta när hon sa att de inte skulle tatuera över det.
    I studion fanns 5 flickor/kvinnor och min m2b, han kände sig lite obekväm, det var rena lynch-stämningen...
    Och detta är äkta, ingen aftonbladet skröna utan någon vars kompisar uppenbarligen inte vet vad vänskap betyder.
    Jag var arg resten av dan, m2b oxå, gör hans kompisar nått sånt kommer de inte undan levade. Jag förstår inte hur man kan kränka en annan människa på det viset, killen alltså.

  • Svar på tråden Svensexa/möhippa som ballat ur!
  • MulleNuh

    haha nää dom hade tänkt till ordentligt hans vänner.


    valkyriana skrev 2008-11-13 09:24:09 följande:
    Fasdt jag tänkte mest på henne Skulle skämts ögonen ur mig om jag skulle hämta min dýngrake man på torget. Lätt att resonera med någon som är full och inställd på svensexa också
  • MrsWindh

    LOL, ja men det e smällar man får ta om man ska gifta sig! ;)
    På bröllopet visades bilder som killarna tagit i smyg på honom.. Hahaha orakad och skabbig, såg ut som att han blivit utkickad från huset!

  • passionsblomman

    Nej , det stämmer, men i det här fallet var det tydligen en av svensexekillarna som själv hade an maskin hemma och gjorde detta när de supit den blivande brudgummen redlös.Fruktansvärt!


    flowerrose skrev 2008-11-12 22:55:47 följande:
    Men vänta lite... man får enligt tatuerare inte tatuera i ansiktet... eller om man inte är nykter... Det låter såå märkligt.
  • Pippuri

    Shit jag får ju ont i magen av att läsa här...

  • Bride in England

    Ar saaa glad att min man tog saken i egna hander och ordnade en golfdag som svensexa at sig sjalv, dit dessutom hans pappa var inbjuden. Jag mar fysiskt illa av att tanka pa att det finns manniskor som kan bete sig sa och sedan ha make att skratta at det och tycka det ar en 'kul grej'!! Det dar med tatueringen hoppas och ber jag inte ar sa illa som det later (att de tatuerat med henna eller liknande). Ok att det finns idioter men det verkar ju finnas sa manga nu for tiden!!!

  • Oneesan

    Hm.. detta är inte en svensexa men ändå ganska kul i stil med tatueringsgrejen. Min sambo och några kompisar festade på en av killarnas jobb (efter stängning så ingen var där) men en av killarna blev så full att han däckade totalt, de andra roade sig då med att skriva på honom med en penna som de använder till lastbilar (ska fästa på stål och går nästan inte bort). Alla skrev sina namn och avslutade med att skriva "property of Berners" vid halsen. Den killens arbetsgivare var inte så glad när killen gick omkring med kladd på hals och ansikte i veckor efter det

  • 090208
    cbride skrev 2008-10-02 14:48:56 följande:
    Tur att jag har samma namn som exet då!!!!! Ha, ha,ha!
  • Bride in England

    Jag lade lanken i hennes gastbok Hoppas hon hor av sig

  • 090208

    Hon ar ju varsta stjarnan redan, alla ar tydligen nyfikna.

Svar på tråden Svensexa/möhippa som ballat ur!