• passionsblomman

    Svensexa/möhippa som ballat ur!

    Hej alla! I en tråd för en tid sedan dök denna berättelse upp. Jag har inte kunnat släppa den och undrarom ni andra nånsin har hört något så sjukt. jag är fortfarande förbannad över de där galna sk. kompisarna... Nedan är alltså Wingtears berättelse...

    Wingtear

    sandybee skrev 2008-08-30 21:05:19 följande:

    Vad tänker killar med egentligen när det är dags för svensexa?!Stackars kille!

    Var glad att de bara vaxade honom! När jag tatuerade mig sist (en torsdag, mitten på sommaren) så ringde telefonen, tatuerarn svarade (hon satt precis bakom mig, kunde inte undgå att höra) och sa sen:
    "nej, vi tatuerar inte i ansiktet... Vi har endå inga tider innan lördag... Låt det blöda, och försök sminka över det (här vänder hon sig till oss andra och frågar om vi vet något smink som täcker tatueringar bra)... boka tid till hudläkare okej... Lycka till." (det är lite nerkortat)
    Sen berättar hon att det var en kille som just vaknat efter svensexan (ska gifta sig på lördagen, 2 dar bort alltså) med EX-flickvännens namn intatuerat i pannan... Killen hade börjat gråta när hon sa att de inte skulle tatuera över det.
    I studion fanns 5 flickor/kvinnor och min m2b, han kände sig lite obekväm, det var rena lynch-stämningen...
    Och detta är äkta, ingen aftonbladet skröna utan någon vars kompisar uppenbarligen inte vet vad vänskap betyder.
    Jag var arg resten av dan, m2b oxå, gör hans kompisar nått sånt kommer de inte undan levade. Jag förstår inte hur man kan kränka en annan människa på det viset, killen alltså.

  • Svar på tråden Svensexa/möhippa som ballat ur!
  • Wingtear

    Jag hoppas verkligern att det var någon som busringde, men jag tvivlar då hon sa att han började gråta när de inte skulle gadda över den.

    Bride in England skrev 2008-11-16 19:42:06 följande:


    Wingtear: jag ar nyfiken pa om du fick reda pa om det var en kompis som hade tillgang till tatueringsnalarna?
    Han hade sagt det när hon frågade vem som hade gjort det (hon var ute efter om det var en tatuerare)
  • Bride in England
    Wingtear skrev 2008-11-17 15:32:37 följande:
    Jag hoppas verkligern att det var någon som busringde, men jag tvivlar då hon sa att han började gråta när de inte skulle gadda över den.Bride in England skrev 2008-11-16 19:42:06 följande:
    Han hade sagt det när hon frågade vem som hade gjort det (hon var ute efter om det var en tatuerare)
    Fy vad grasligt. Stackars kille. Undrar om det ar straffbart?
  • 090208

    Klart det maste vara. Hoppas jag iaf. Jobbig situation nar det ar en polare. Men han borde ha polisanmalt och STAMT idioten. Inte gratis att forsoka fa bort den.

  • lillabruden

    Nej nej!!!! Mina vänner är bara underbara!! Men man har bekanta som man håller sig på kant från om jag säger så.. sen har man hört historier och sen har vi ju TV. Bara man sätter på TV ser man allt ifrån hemorojder-reklam till Jackass inslag................................

    Och bara att läsa nyheterna är ju otroligt absurt....

    Bride in England skrev 2008-11-17 10:33:35 följande:


    Men fy vad hemskt!!! Att det kanns normalt for dig! Hoppas inte det ar "kompisar" till dig som betett sig illa att de gjort dig 'avtrubbad' som du beskriver det!?
  • Bride in England
    lillabruden skrev 2008-11-17 22:23:52 följande:
    Nej nej!!!! Mina vänner är bara underbara!! Men man har bekanta som man håller sig på kant från om jag säger så.. sen har man hört historier och sen har vi ju TV. Bara man sätter på TV ser man allt ifrån hemorojder-reklam till Jackass inslag................................Och bara att läsa nyheterna är ju otroligt absurt....Bride in England skrev 2008-11-17 10:33:35 följande:
    Haller med dar, jag har slutat att kolla pa nyheterna for det gor mig sa fruktansvart deprimerad.
  • Wingtear

    Jag lever nog i min egen och böckernas lilla värld, internet är enda undantaget
    Min tv har varit avstängd i över en månad (nej föresten, m2b hade igång den härom helgen...)
    Så jag är ju så naiv att jag blir chockad av sånna här saker.

  • dfk

    Jag blir alldeles chockad av att läsa det här!
    Det finns inte ord nog att beskriva...
    Hur kan man göra så!!?!

  • Bride in England
    dfk skrev 2008-11-19 20:33:00 följande:
    Jag blir alldeles chockad av att läsa det här!Det finns inte ord nog att beskriva...Hur kan man göra så!!?!
    Haller med, man hoppas och tror ju att det trots allt inte ar sant... att killen hade fatt en henna-tatuering eller liknande. Men jag antar att om han var sa fortvivlad att han ringde en tatueringsstudio att han var saker pa att det var en riktig tatuering... Hoppas han polisanmaler sina sa kallade "kompisar".Svin skulle jag vilja kalla dem.
  • dfk

    Ja för tänk att den ska man tvingas leva med sen, innan det ev, kanske går att ta bort på något sätt.
    Laserbehandling eller vad det är man gör för att ta bort tatueringar.

  • Bride in England
    dfk skrev 2008-11-21 16:21:11 följande:
    Ja för tänk att den ska man tvingas leva med sen, innan det ev, kanske går att ta bort på något sätt. Laserbehandling eller vad det är man gör för att ta bort tatueringar.
    Ja o da lar han anda fa ett fult arr i pannan. Snacka om att forstora nagons liv
  • Emmet99

    Men hjälp!! :'(

    Hur kan de göra så? Jag blir så arg och ledsen att jag inte vet vart jag skall ta vägen! Hur kan man vara så grym!!!? Jag förstår inte överhuvud taget denna ständiga förnedring på både möhippor och svensexor! Tanken är väl att det skall vara en rolig dag för alla inblandade, inte "flugornas herre" liksom. Nu vet jag att min kille och mina vänner aldrig skulle göra något liknande och det känns väldigt tryggt, man blir ju helt skraj när man läser sådant här. Det låter mer som någon hemsk vendetta när man hör historien. Helt fruktansvärt =(

    Apropå genomtänkta tatueringar var jag så "klok" att jag var så försiktig med placeringen att ingen inklusive jag själv någonsin ser den (nästan) :P Ibland ser jag den om jag duschar och blir så rädd att jag hoppar högt för att jag tror den är en äcklig insekt som vill gnaga på min rumpa :D

  • passionsblomman
    Emmet99 skrev 2008-12-08 21:35:21 följande:
    =(Apropå genomtänkta tatueringar var jag så "klok" att jag var så försiktig med placeringen att ingen inklusive jag själv någonsin ser den (nästan) :P Ibland ser jag den om jag duschar och blir så rädd att jag hoppar högt för att jag tror den är en äcklig insekt som vill gnaga på min rumpa :D
    *Asgarvar*
Svar på tråden Svensexa/möhippa som ballat ur!