• passionsblomman

    Svensexa/möhippa som ballat ur!

    Hej alla! I en tråd för en tid sedan dök denna berättelse upp. Jag har inte kunnat släppa den och undrarom ni andra nånsin har hört något så sjukt. jag är fortfarande förbannad över de där galna sk. kompisarna... Nedan är alltså Wingtears berättelse...

    Wingtear

    sandybee skrev 2008-08-30 21:05:19 följande:

    Vad tänker killar med egentligen när det är dags för svensexa?!Stackars kille!

    Var glad att de bara vaxade honom! När jag tatuerade mig sist (en torsdag, mitten på sommaren) så ringde telefonen, tatuerarn svarade (hon satt precis bakom mig, kunde inte undgå att höra) och sa sen:
    "nej, vi tatuerar inte i ansiktet... Vi har endå inga tider innan lördag... Låt det blöda, och försök sminka över det (här vänder hon sig till oss andra och frågar om vi vet något smink som täcker tatueringar bra)... boka tid till hudläkare okej... Lycka till." (det är lite nerkortat)
    Sen berättar hon att det var en kille som just vaknat efter svensexan (ska gifta sig på lördagen, 2 dar bort alltså) med EX-flickvännens namn intatuerat i pannan... Killen hade börjat gråta när hon sa att de inte skulle tatuera över det.
    I studion fanns 5 flickor/kvinnor och min m2b, han kände sig lite obekväm, det var rena lynch-stämningen...
    Och detta är äkta, ingen aftonbladet skröna utan någon vars kompisar uppenbarligen inte vet vad vänskap betyder.
    Jag var arg resten av dan, m2b oxå, gör hans kompisar nått sånt kommer de inte undan levade. Jag förstår inte hur man kan kränka en annan människa på det viset, killen alltså.

  • Svar på tråden Svensexa/möhippa som ballat ur!
  • Wiggy

    Man kan köpa sånt på Ebay, kanske på Tradera med.

  • wohohohohoh

    Min kille far pa den har i helgen..



  • wohohohohoh

    Min kille var pa den har i helgen..



  • fjutjur brajd

    Fast kan det inte helt enkelt ha varit så att killen som ringde till tatueraren där wingtear befann sig busringde! För mig känns det som den mest "logiska" förklaringen. Särskilt om det stämmer som någon skrev att detta förekommer i en film. Då kan de ju fått inspirationen därifrån att busringa. Och om det var så så har de ju lyckats!

    Hoppas verkligen att det bara var en busringning! Annars är det ju verkligen hemskt, måste ju vara brottsligt också.

  • lillabruden

    Är det ett dåligt tecken när jag inte anser att denna historian är så chockande....? För det skulle lika gärna ha hänt enligt mig. Folk gör så hemska saker att man är ganska avtrubbad....tagiskt men sant!

    Sen med busringningar....är inte poängen med dem att avslöja vid slutet att det är på skoj? Då hade ju TS hört det med isåfall... Och omvänt tänkt kan filmen ha gett inspiration till killarna att utsätta sin kompis för detta.
    Ser inte det roliga i en sådan busringning......men vi kan ju hoppas att så var fallet!

  • I do  I do  I do

    Men herregud, är det verkligen sant?
    Fy 17 om min m2b:s vänner hade gjort något sånt, då hade jag gjort livet surt för dom, det är en sak som är säker!

  • Bride in England
    lillabruden skrev 2008-11-17 01:32:10 följande:
    Är det ett dåligt tecken när jag inte anser att denna historian är så chockande....? För det skulle lika gärna ha hänt enligt mig. Folk gör så hemska saker att man är ganska avtrubbad....tagiskt men sant!Sen med busringningar....är inte poängen med dem att avslöja vid slutet att det är på skoj? Då hade ju TS hört det med isåfall... Och omvänt tänkt kan filmen ha gett inspiration till killarna att utsätta sin kompis för detta.Ser inte det roliga i en sådan busringning......men vi kan ju hoppas att så var fallet!
    Men fy vad hemskt!!! Att det kanns normalt for dig! Hoppas inte det ar "kompisar" till dig som betett sig illa att de gjort dig 'avtrubbad' som du beskriver det!?
  • passionsblomman

    Ja, du... jag vet inte iom orden "logik" och "svensexa" har visat sig passa särskilt bra ihop utifrån vad jag hört och sett under åren, tyvärr. (Snarare"panik" eller nå´t är nog vanligare.)
    Men man kan ju tycka att NÅGON måtta får det vara...

    fjutjur brajd skrev 2008-11-17 00:02:14 följande:


    Fast kan det inte helt enkelt ha varit så att killen som ringde till tatueraren där wingtear befann sig busringde! För mig känns det som den mest "logiska" förklaringen. Särskilt om det stämmer som någon skrev att detta förekommer i en film. Då kan de ju fått inspirationen därifrån att busringa. Och om det var så så har de ju lyckats!Hoppas verkligen att det bara var en busringning! Annars är det ju verkligen hemskt, måste ju vara brottsligt också.
  • fjutjur brajd
    passionsblomman skrev 2008-11-17 14:53:15 följande:
    Ja, du... jag vet inte iom orden "logik" och "svensexa" har visat sig passa särskilt bra ihop utifrån vad jag hört och sett under åren, tyvärr. (Snarare"panik" eller nå´t är nog vanligare.)Men man kan ju tycka att NÅGON måtta får det vara...fjutjur brajd skrev 2008-11-17 00:02:14 följande:
    Haha, du har nog rätt. Tyvärr! Och tyvärr så kan det ju vara sant, men det låter ju verkligen helt sjukt! Fast det är väl en sjuk värld vi lever i, så man kanske inte ska bli så förvånad...
Svar på tråden Svensexa/möhippa som ballat ur!