• Page

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Nenne,

    Grattis Cicci!

    Frullan, hur lång tid tog det att sluta tänka på cig efter att du hade slutat?

  • Page

    Hahahaha, det här är inte klokt! Jag har världens mest fåniga tycka-synd-om-mig-själv-dag. Jag har gråtit några skvättar här och där under dagen, och undrat på ett väldigt dramatiskt sätt: varför händer allt eländigt i mitt liv?! En stor del av dramatiken beror på ett sjukligt nikotinbegär. Men vem har tid att tycka synd om sig själv när man läser här?! Så kul har jag inte haft på länge! Ja, förutom några riktigt obehagliga stalkersstorys då...

    Ore, du måste ha hängt med som smygis länge! Nennes källsorteradedildo diskuterades...hmm, var det inte förra året? Eller har diskussionen varit igång igen? Och om så är fallet, hur många förbrukade dildos har du egentligen Nenne?!

    Inte visste jag heller att rödhåriga tenderar vara rakhåriga när det gäller de nedre regionerna. Jag är ljusbrun med självfall på skallen, och det är likadant nedtill. Man har väl inte så där superlockigt könshår om det på skallen är sprikrakt?

  • Page

    Självfall på skallen?! Hm, jag har länge undrat om det är något fel på mig och i dag har jag själv besvarat frågan. Ja, jag har självfall på skallen! God natt!

  • Page

    Oooh, får jag vara med och leka på söndag? Snäääälla?!

    Telis, Grattis till att ni har blivit g:ade! Skönt, ännu ett hinder mindre! Hoppas att den där kön flyttar sig snabbt.

    Koko, hahaha, hoppas att ni fick till det i kväll! Vissa av mina äl är precis så där. Det är ganska häftigt hur styrd man är av hormoner...

    Izzie, hulk och urrk vad äckligt! Det är tur att man oftast inte bevarar några minnen från den åldern. Vem skulle vilja minnas att man har knaprat på en toaborste?

  • Page

    Hår och bajs är helt klart underskattat när det gäller underhållningsvärdet! Fast det med bajsvattnet var nog det äckligaste jag har hört.

    Jag förstår inte varför man ska vara så himla rädd när man tillagar fågel? Visst finns det en massa otrevliga bakterier men om man håller normalhygien i köket behöver man säkert inte vara så orolig. Sa hon vars bästa vän är Klorin...

    Har faktiskt ätit halvrå kyckling! Min vän bjöd på nån kycklingrätt, och jag kommer ihåg att det var så sjukt gott. Mmmmm, kycklingen var så mör och god. Efter att ha ätit upp det mesta upptäckte vi att fågelfan var ROSA, och vi förstod då varför den hade varit så mör. Vi hade dock tur och ingen av oss blev sjuk!!

  • Page

    Äh, så kan det vara ibland nenne! Man får ta det man får! Men hur går det med utstyrseln då? Cape och förhudsmockasiner?

  • Page

    Rätt tänkt nenne! USA är nog ett bra land att handla ifrån, många verkar göra sig av med skinnet.

  • Page

    Inåt så klart!! Om du ska stå utanför Kokos fönster i många timmar behöver du något mjukt och bekvämt på fötterna!

    Skötsel, tja, tvål och vatten är väl bäst? Kanske sån där mild apotekstvål?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!