• Page

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Frejis, næ inte inkomster kanske, men tidigare ægande. Sjælvklart har han stått som ægare på mammas firma (bara till namnet) och påstår att han har lagt pengar i firman!! Det han har gjort ær att han har lånat mamma pengar till den førsta folkdrækten hon sydde, det ær egentligen allt.

    Tack snælla Frejis att du kommer med førslag, men tyværr så ær det så att mammas inkomst har varit større æn vad hon har uppgett på pappret (mummel, mummel, vill inte skriva før mycket om sånt hær), så hon har alltid haft stora summor med "osynliga" kontanter.

    Hela situationen ær førklarad før advokaten.

  • Page

    Vickan, jag drømde inatt av någon anlednig att du var gravid. Fast tænk inte på det, jag brukar inte drømma sanndrømmar!

  • Page

    Mugglan, ja visst ær det dramatiskt och låter som en film?! Hur skulle det annars se ut nær det handlar om mitt och mina problem? Den hær filmen kommer dock sluta olyckligt før hjæltinnan, och skurken blir inte straffad.

    Jag ær medveten om att det hær inte ær objektivt før fem øre. Och idioten har faktiskt en væn som håller med honom. Jag fattar faktiskt inte vad han kan ha berættat før att vænnen ska vara på "hans sida". Vænnen kænner till att kvittonazin har klippt sønder folkdrækter før hundratusentals kronor men ændå så skickade han ett meddelande som lød något i stil med: "Ska du verkligen flytta hem igen? Tænk om hon provocerar dig på nytt så att polisen kommer igen? Var førsiktig!".

    Vet att jag inte borde bry mig vad andra tycker, men det gør mig ont att någon kan tro på honom.

    Japp, jag har snokat i idiotens mobil! Han glømde den framme och jag kunde inte motstå lusten.

  • Page

    God natt Vickan! Jag ønskar dig bara trevliga drømmar!!

  • Page

    Ore, min mamma var korkad nog att skriva på ett æktenskapsførord till hans førdel, eftersom hon hade skulder på 200 000 (en piss i havet) kronor. Han ville inte att hennes inkomst skulle minska varje månad (nu fattar man ju varfør) så han øvertalade henne att skriva allt på honom. Om man inte æger något, kan man ju inte betala.

    Så man kan sammanfatta det hær som, før en fjuttig skuld på tvåhundra tusen, och før att hon har handlat kontant från bankfacket, och inte brytt sig om att ha med sitt namn på kvitton, fakturor och sånt, går hon miste om flera miljoner.

  • Page

    Så dær några sidor senare, tror jag att jag ær klar med min klagovisa! Kanske.... Sorry igen, jag vet att det ær urrtårkigt att lyssna på. Borde inte irritera mig så mycket på det hær, har større bekymmer hemma egentligen. Den hær situationen ær væl lættare att vræka ur sig kænslor på i stællet før cancer.

    Jo!!! En sista sak!! Den jækeln sa till mig i våras att han avundades J att han var sjuk i cancer!! Det var under perioden då han låtsades vara olycklig utan mor och førsøkte "begå sjælvmord" med en en mach 3 rakhyvel. Han skar tre rispor i armen som han visade upp før oss med orden; "Jag førsøkte, men vågade inte". Sen sa han att vi, J och jag, hade tur! Gissa om jag blev arg!

  • Page

    AM, så skönt med fvp!!!! Och oj, vilka vackra ringar!

    Ore, vilken pappskalle till tvättgranne! Det är otroligt att vissa människor orka lägga ned så mycket energi för att förstöra för andra!

    Hahaha, just det! Spritpennemänniskan!!

    Vickan, herregud, ÄR jag en sanndrömmare?! Spännande med den nya positiva synen?

    Telis, håller tummarna att pillrerna gör sitt jobb! Tänk, bara 6 månader kvar till ÄD.

    Frullan, *vink*

    Jag är hemma igen och helt slut i huvudet! Tröööööött! Ska nog surfa lite på nätet för att se om svart magi kan vara lösningen på mammas problem. Det är nog första gången som jag hatar någon så innerligt som jag hatar gubbjäveln!

    Skönt att vara hemma. Katten surar och vill inte gosa med mig, och J envisas med att sjunga obscena Eddie Medusa-låtar. Då katten inte vill låta sig klappas får jag känna på Js hår, det är nån millimeter långt och mjukt som silke.

    Nu har jag varit en månad utan snus. jag är fortfarande lika sugen som jag var första dagen. Har lyckats med att gå upp två kilo till den här månaden och fick höra i Norge att jag ser gravid ut (inte av min mamma), och att jag skulle må bra av att gå ned några kilon.

  • Page

    Uppdatering från landet kaos:

    *J har fått bältros. Mmmmmm, ser riktigt smaskigt ut det där.
    *Mor har nu instalerat sig i sin nya bostad som är...hmm...orkar inte räkna ut, x antal gånger mindre än hennes hus. Det senaste är att dåren har gömt hennes symaskin.
    *Ekonomin är fortfarande skrämmande dålig, men maken fick i alla fall tillbaka på skatten, så att vi kan unna oss lyxen som mat.
    *Jag har inte börjat snusa igen än, men är fortfarande sjukt sugen på det. Inbillar mig att nikotinbehovet kommer finnas hela livet och jag kommer i slutändan väga 200 kilo.
    *I morgon ska jag tvinga mig själv att köpa ett par byxor som sitter bekvämt runt magen.
    *Försöker bleka tänderna men inser att det aldrig kommer att gå eftersom jag dreglar bort allt blekmedel på fem minuter. Så fort jag stoppar in tandskenorna i munnen utsöndras det flera deciliter med saliv.
    *Plockat fram julpynt ovanligt tidigt i år.

    Nu ska jag kolla in det jag har missat under den sista veckan.

  • Page

    Heej!

    Ryktesvägen (från Vickan) har jag fått en kort uppdatering och det mest framstående är att det inte har fungerat för Lappis den här gången heller...

    Lappis...vilket jäkla elände det här är... Kram och en varm klapp på kinden.

    Telis, ska du iväg till jul? Vad skönt att slippa slava i köket!(fast jag gillar det i smyg) Och en annan sak...nu är det inte så länge kvar! Kanske tre månader och det går ju sjukt fort!!

    Nenne! Jag har hört att du har varit på jobbintervju!! Tjohooooo, hoppas att det innebär ett nytt arbete inom kort. Jo, förresten. Nu har jag köpt en sån där soffa som vi pratade om och jag har kommit fram till att så länge man köper en billig variant i en neutral färg spelar det ingen roll om man kan datera den eftersom den inte behöver "räcka" så länge! Jag väljer att se på den som en halv hörnsoffa.

    Vickan, tack för överraskningen!

  • Page

    Annars...inget nytt från oss. Läget är eländesstabilt här! Hahaha, tack och lov inget nytt tråkigt härifrån!

  • Page

    Vickan...liten...vad är det för konstigheter som händer?! Jag finns i hålan, som vanligt. Kom över så ska jag pyssla dig...eller så pratar vi strunt i evigheter. /A

  • Page

    Vickan, synd att du befinner dig en bit bort...sovrummet är ditt när du behöver det! Eller soffan! (har köpt en ny bäddsoffa)

  • Page

    Och ligg skönt nedbäddad i makens armar...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!