• fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2009-01-21 18:39:43 följande:
    Jaha, nu fungerar det här med ÄL-tester tydligen inte heller längre:www.aftonbladet.se/wendela/article3560591.abInte för att det verkar som att det spelar mig någon roll men i alla fall.
    Deppigt att ÄL-stickorna inte funkar. Även om det var ett roligt tips läkaren gav i artikeln så tror jag det blir mycket dyrare med hummer & champagne varje dag (aningen trist i längden också). Men hur var det med det där ägglossningsplåstret? Som ger utslag för temperaturförändringar - det borde väl ändå funka!?
  • fru AM
    Tinga skrev 2009-01-21 19:08:51 följande:
    När jag packade upp grejerna ikväll upptäckte jag att larmet satt kvar i ett par av byxorna. Nu blir det till att knalla tillbaka imorgon och fixa det.
    Eller behåll larmet på och skaffa såna bågar som de har vid utgången i affärerna - så märker du om killarna försöker smita ... då går larmet!
  • fru AM

    Kul Lappis om du kommer och lunchar!

    Vickan: har inboxat dig om huset och färgen ...

    Jag har legat och grunnat på färger och mönster halva natten. Vi har väl mer eller mindre bestämt oss för allas favorittapet. Frågan är bara vilken färg vi matcha tapeten mot när vi ska måla i yttre hallen ... Vi är lite oense jag och maken. Jag är lite djärvare om man säger så ...

    Alla som är snoriga: NÄSSKÖLJ!

  • fru AM

    Vänner (och BS): Vilket klokt inlägg, Vänner!

  • fru AM

    Angående FB: Funderar på att försöka avregga mig, jag är sällan inne och när jag är det har jag inte roligt. Tacka vet jag BT!

  • fru AM

    Hej i tråden!
    Grattis Kängu till pojkbesked, det är kul att vara pojkmamma! Också!

    Tack Telis, Lappis, Cicci för trevlig lunch. Impad att Cicci hann dit så snabbt efter UL! Vi fick också hälsa på herr Telis som dök upp på restaurangen. Alltid kul att se hur era respektive ser ut (fast det är bara herr Telis och Herr Cicci som jag träffat ännu).

    Telis: Sa åt hustomten att ringa er - han såg lagom skyldig ut och började flumma om kökskranar hit och rörmokare dit. Hoppas han lyder.

    BS: JA visst var tapeten snygg! Vi har en del av en vägg i sovrummet där jag tror att den blir super. Huvudänden på sängen + sängborden är liksom inbyggda mellan två garderober - en på var sida, så det är som en stor nisch ...

    Ni med nya fina nässköljare: Vi förväntar oss rapport efter debuten!!!

    Middagstipset: Idag blir det dagens rätt från baksidan av SvD till middag - någon lammfärs med bulgur och youghurtsås
    www.tasteline.com/recept/kryddig_bulgur_med_lammfars_och_yoghurtsas
    Lät lagom enkelt för en torsdag.

    Ny ska jag iväg på lite barnklädesrea. Spooky på Skeppargatan och kanske PO.P ...

    tjing!

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2009-01-22 14:13:00 följande:
    Då kanske vi hinner hänga upp några tavlor, mina sablar och min yxa och fixa annat smått och gått som bara aldrig blir gjort på söndagen innan vi åker ut och hämtar henne, sitter här och smider planer utan makens vetskap, hehe.
    Dina SABLAR och din YXA - herregud, är du mästare i medeltida stidskonst eller? Att Iris vågar mucka med dig!? Många sidor som vi inte känner till hos varandra, vi härinne i tråden ...
Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!