• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Liten med Mindre skrev 2009-01-13 13:22:34 följande:


    AM, jag hade ett lager med lite av varje på jobbet förut. Men nu har jag inte jobbat ihop något efter mammaledigheten. Hade inte behov i början, och sen kom allt julgodis hit. Men nu är det abstinens efter jul och kalasande. Om du knaprar aprikoser måste jag bara få rekommendera Kung Markattas. Hur goda som helst! Luktar inte sunkigt jäst som till exempel ICAs kan göra.
    Fast nu knaprar jag frusen mangocheesecake med björnbär och knaprig topping (rest från nyår ...). Belönar mig efter att ha städat frysen!!!
  • fru AM

    Blivande fru L skrev 2009-01-13 13:24:28 följande:


    EAJag var förresten också tvungen att backa några sidor för att se om jag missat något eftersom det var så mycket barnvagnssnack... Det är aldrig fel med framförhållning!
    Nä, framförhållning är bra ... fast när ett ex alldeles i början av vårt förhållande föreslog att vi skulle åka och kolla in ett sjysst äldreboende ("inför vår gemensamma framtid") drog jag öronen åt mig.
  • fru AM

    Kängu: Kul! Då kanske vi kan få se en bild på en nyblonderad Kängu i galleriet snart?! Fram med kameran!

  • fru AM

    Någon som vet var man kan få tag på sjukt stora taklampor? T ex ljuskronor med flera armar i metall, och något stort och läckert till matsalen? Gärna även fina lampor till fönsterbänkarna. Vi lider fullständig brist på lampor märkte vi när vi tog bort alla fina julstjärnor osv ...

  • fru AM

    Kängu: Fota dig själv! Vi kan inte vänta! Den ena bilden av mig i galleriet har jag tagit själv (det blir bäst så )

  • fru AM

    Vi är så förstående i den här tråden, Blivande fru! Höjer inte på ögonbrynen åt vare sig sado-böjelser eller planerade kidnappningar på IKEA

  • fru AM

    Grattis Piggelin! (och vilken koll du har Lappis! ) Håller tummarna för er visning! Förresten har du lagt ut länken här - eller har lust att inboxa? Nyfiken - jag? Ohhhh JA!

    Lappis: SÅÅÅ mysko med dina temp-ändringar och tantkänningar hit och dit. Saknar kroppen akun kanske? Nej, jag har ingen aning. Finns det inte specialister på närmare håll än Uppsala? Sophiahemmmet har ju (väl?) en fertilitetsklinik

    BS: Ahhh, barnfri stund hemma! NJUT!

    Start september: Livia var också en grötätare fram tills hon var ca 8 månader - då började vi lirka i henne välling. Först vid sidan om, sedan istället för. Det tog nog en månad eller så innan flaskan satt som den skulle. Trägen vinner. Och ni föräldrar är i numerärt överrläge! Lycka till!

  • fru AM

    Kängu: Vi har Ektorp som bäddsoffa i gästrummet/arbetsrummet. Ska förmodligen köpa en till makens landställe också. Om vi bara kan komma på ett sätt att få in den i huset (de stora gamla öppningsbara fönstren har bytts ut mot ej öppningsbara ... Ingången för trång ...)

  • fru AM

    Ore: Äsch då - med tanten alltså! Kram! (Har inte testat ÄL-stickor så jag kan inga rekommendera.)

  • fru AM

    EA&MJ skrev 2009-01-14 10:13:50 följande:


    *fniss*min kollega är för söt När vi gick ner till fikat nyss så berättade hon att hon hade en julklapp till mig....jaha tänkte jag.......då berättade hon att när hon väntade sitt första barn så hade hon en väninna som då försökt få barn i många år men inte lyckats. Men sen när väninnan flyttade sin häst till min kollegas stall så blev både hon och hästen gravida! Så väninnan hävdar nu bestämt att det var min kollegas dricksvatten som gjort susen i musen eftersom de alltid drack te tillsammans. Så nu ska vi med få vatten hur det ska gå till......De vet att vi håller på och försöker och att det gått ett tag...
    Tänk om det funkar! Då kommer hon bli rik - kan sälja vattnet på postorder! När får du första leveransen?
Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!