• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    När det gäller att springa så är det maken som får släpa mig runt. Spelar ingen roll hur mycket mer jag tränar än honom... orkar inte springa!

  • Lapinette

    Jag kör spinning med maken en gång i veckan ... annars skulle han inte komma iväg. Tror han har tränat själv (utan mig) 3 gånger de senaste 3-4 åren.

  • Lapinette

    Telis - härligt att du är nyfrälst på träning och vilken opsykologisk tennistränare. Så säger man väl inte till två 12-åringar?

    BS - nästa resa blir om en dryg månad, weekend till Barcelona. Det är den där årliga mässan för maken och jag kommer ned och gör honom sällskap torsdag - söndag då mässan är över. Sedan pratar vi om att fira 3-årig bröllopsdag på Korsika men ännu är inget bokat. Det är sommarsemestern jag sitter och googlar på just nu.

    Härligt att du har kommit igång med träningen och bra att damma av motionscykeln och visst är det 3 inseminationer man brukar rekommendera innan IVF.

    Vickan - drick du "lagom" ikväll!

    Sweet - simma lugnt!

    nenne - trist med jobbet men om det fortsätter så där så kanske du ska påpeka för henne att det vore bra om hon avlastades lite.

    Piggelin - håller tummarna att ni får lägenheten såld! När är det ni flyttar till huset?

    Ego - gjorde ett nytt test imorse som visar svagt, svagt av gravhormoner. Shit! Blödde inget igår på hela dagen men självfallet kom en liten skvätt på kvällen. Ska ringa CvL idag men troligen blir det väl att testa igen om en vecka och hoppas på negativt resultat.

  • Lapinette

    mugglan - har inte haft något störflöde förutom den 17 december. Det kommer bara lite grann . Skulle faktiskt hellre vilja ha ut hela skiten på en gång än att gå och smådroppa i drygt en månad.

  • Lapinette

    september - ja, jag hoppas att när mensen väl kommer på "riktigt" att kroppen är som normalt igen. Har läst om tjejer som har helt galna cykler efter mf. Hur pass tidigt var ditt mf när du blödde i 7 veckor?

    Min läkare är i Thailand och jag känner inte så där tjohooo för att åka till Uppsala varje vecka för att göra VUL och ta blodprov. Har inte ringt dem än så vi får se vad de säger.

  • Lapinette

    AM - skrapning görs normalt inte vid ett tidigt missfall utan från vecka 7 (har jag för mig).

  • Lapinette

    Nu har jag pratat med CvL och de vill att jag ska ta ett nytt blodprov. Bad om att få gå till SH så nu ska de faxa en remiss och sen ringa tillbaka till mig så jag vet vart jag ska gå ... de har ju tusen olika ingångar där.

  • Lapinette

    Ja, jäkla skitstreck! Tänka sig att man skulle tycka och känna så ... efter alla år då man längtat efter att få se ett streck. Nå väl ... så småningom blir väl kroppen normal igen??!

    Annars diskuterar jag gärna vin och resor, september!

  • Lapinette

    Har så tråkig arbetsuppgift just nu så jag har letat ex på FB .

  • Lapinette

    Tusen tack för utförlig beskrivning September! Min läkare trodde inte på X då han var ganska så burdus och riktigt tog i när han undersökte mig. Hade det varit X så skulle det ha gjort mycket ondare. Däremot tycker jag det är konstigt om jag hade missfall på dag 4+1 och sen ska fortsätta droppa i all evighet.

    Nå väl, blodprov är taget.

    Ore - slutet av mars? Jag är riktigt dålig på varma ställen, inte alls för långt bort som är under vinterhalvåret. Egypten, Marocko?

    EA - säger som tidigare talare, upplevelser! Ger nästan enbart bort konsertbiljetter, weekend på hotell eller liknande till mina nära och kära. Hör med din pappa vad hon skulle uppskatta.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!