• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    EA - vi ger alltid en upplevelse så min mamma + sambo kan göra den tillsammans (förutom när hon får fotbehandling). I år fick de biljetter till Svansjön, ett år gav vi dem flygbiljetter ned till oss i Cannes, för något år sedan fick de en övernattning + middag på Utö Värdshus. Ibland ger vi själva och ibland tillsammans med min bror + familj.

  • Lapinette

    Telis - för att visa att du är supersocial och populär!!! Mina vänner är så mossiga så de är inte ens uppkopplade på FB.

    Provsvaren lär nog komma till CvL på måndag-tisdag. Inget är sagt men jag antar att de ringer.

    Och vad då inte avslöja allt här! Så mycket som man har sagt här är det ju ett under att man vågar träffa er i verkliga livet.

  • Lapinette

    Telis, du kan väl stanna kvar på FB även fast du har sett Serre Chevalier bilderna? Faktum är att jag först inte ville vara med på FB men tillslut blev det så krångligt att hela tiden gå igenom makens FB för att få se kompisarnas foton etc.

    Hur många vänner etc man har tycker jag inte spelar någon som helst roll men det vore skoj att hitta någon gammal kompis på FB men som sagt var mina vänner skiter i FB utan ägnar tiden åt maken och barnen (tror jag??!!).

  • Lapinette

    Vintips .. vad ska du ha vinet till?!!!

  • Lapinette

    På tal om det så behöver vi åka och bunkra upp på Systembolaget då vi har druckit upp allt utom "finvinerna". Insåg att det inte fanns någon lämplig flaska att hälla i en skaldjursgryta.

  • Lapinette

    På tal (åter igen) om FB så den kompisen jag har som har flest vänner (tror jag... har inte kollat alla) är upp på närmare 300. Hon är dock en riktig globetrotter och singelpingla så det är verkligen folk från hela världen i hennes kontaktnät.

    Oj, hade inte tanke på de nedre regionerna när jag frågade om vin utan tänkte snarare på mat.

  • Lapinette

    Telis - kanske en Sancerre Les Belles Dames (nr 2245)?

  • Lapinette

    Just den där har vi druckit en hel del det senaste året. Funkar bl a bra till chevre.

  • Lapinette

    Mrs B - skicka hit henne!!! Trögt som f*n att inte kunna ha sex.

    Satt hela gänget och softade med chips i soffan igår?

    Själv spinnade jag och maken. Träffade å en kompis på gymet som ville att vi skulle hänga med till Grodan efteråt för lite AW (eller kanske AS ... after sport) men fy sjutton vad bekväm man blivit sen man flyttade in till stan. Bara tanken på att ta sig ned till Stureplan när vi befann oss hemmavid kändes tungt. Så efter träningen lunkade vi in på Ciao, ciao och åt en varsin pizza samt delade på en flaska rött. Satt i barfönstret och kommenterade folk som gick förbi (en del kändisar då det måste ha varit premiär på Intiman) och hade det supermysigt.

    Idag skiner solen! Ska ta oss ut på en promenad och ikväll är det en av makens kollegor som har fest.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!