• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Kängu - jag hänger med ! Visste ju inte att det var mf utan trodde jag fått i mig något dåligt. Men nu så här efteråt så förstår jag att min mamma nog hade rätt (sånt tar tid att erkänna).

    På Guadeloupe så finns det vackra stränder samt mycket skiftande natur. Vi åkte reguljärt dit för ca 4 år sedan och hade hyrbil hela tiden.

  • Lapinette

    BS - det behöver ju inte alls bli lika smärtsamt andra gången. Om jag förstått det rätt så kan en förlossning till en annan vara helt olika.

    kängu - 7 dagar med jetlag så tar det ju några dagar innan man kommit ikapp. Har en väninna som åkte till Thailand men på 9 dagar och hon tyckte det var helt ok. Ta Guadelope när ni kan ta lite mer semester.

  • Lapinette

    BS - jag vet ju fortfarande inte helt säkert om det var mf eller något dåligt jag ätit som fick mig att må så där. Men en sak vet jag, jag vill aldrig mer ha så ont.

  • Lapinette

    Min "ansikts vad det nu heter tjej" hade också en mardrömsförlossning vid första barnet. Den höll på i 3 dygn och slutade med att hon blev uppklipt samt sugklocka. Det andra barnet var superlätt sa hon, BARA 10 timmar!

    BS - I Älvsjö beta.erikolsson.se/Pages/ViewObject.aspx och i Mälarhöjden w4.objektdata.se/pregen/068/OBJ1241_944161068/wp.htm Den sista är favoriten då vi absolut föredrar Mälarhöjden (t-bana) men däremot är huset inte lika "gemytligt" och tomten klart mindre och tristare.

  • Lapinette

    BS - sysslingen är det min kompis? Jag har inte pratat med henne sen vi de fick lilltjejen. Tänkte ringa i veckan.

  • Lapinette

    BS - vad skönt att det gick så snabbt för henne. Hon har alltid varit så rädd för förlossningen.

  • Lapinette

    BS (igen) - ja Spindelvägen är bra gällande planeringen, allt ligger på samma plan. Påminner lite om svärmors hus där det också är 3 sovrum, kök och vardagsrum i ett plan och sedan källare med garage, tvättstuga, allrum (som används som förvaringsrum) etc.

  • Lapinette

    nenne - kände mig superstark i benen igår när jag körde spinning. En vecka i Serre Chevalier har klart byggt upp benmusklerna i superskick. Däremot har jag inte alls lika bra flås som tidigare. Det märks att jag inte har kört intensivt på nästan 4 månader.

    I övrigt så räknar jag med att denna blödning ska vara över. De har ju hållt igång i 5 dagar och idag har jag bara sett sånt där gammalt blod (brunt). Istället känner jag mig häning, håglös och har ont i tjejmagen IGEN! Kanske är det den riktiga mensen som är på gång?! Blir tokig, tänk er att ha en utdragen mens som håller på i ca 1 månad!

    Har varit och storhandlat och ska nu lägga mig på soffan med en stor kopp te och mammas lussebullar.

  • Lapinette

    Frejis - lycka till på intervjun!

  • Lapinette

    Grodan - jag var i Canazei i fjol och Telis har varit där tidigare.

    September - 7 veckor!!! Nej, jag vill inte fortsätta så här *panik* i ytterligare en månad.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!