• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Funderade ett tag på vad dolen kunde vara och som hade försvunnit !

  • Lapinette

    Liten och hal??!!

    Nej, ska ge mig iväg och träna ett av mina favvopass som jag inte varit på sen i augusti. Kommer nog slå ihjäl mig alt. krypa bakom step up brädorna och skämmas för att jag inte hänger med.

  • Lapinette

    Sitter i telefonkön till CvL igen. Avbröt den tidigare då en väninna ringde och meddelade hemska saker. Tror jag nämnde tidigare om väninnan som skickat julkort men inte med den nyfödda bebisens namn på?! Bebisen dog 3 dagar innan förlossning!!! Usch och fy!

  • Lapinette

    Ja, verkligen fruktansvärt! Trodde inte sånt kunde hända.

    Suttit i kö i 22 minuter. Det kommer fortfarande blod men inte lika mycket som i förgår.

  • Lapinette

    Nu har jag pratat med CvL och hon tyckte det lät konstigt men samtidigt så var det inte akut typ "kom hit" utan jag ska köra ett gravtest idag och sedan ringa tillbak imorgon. Så mycket klokare blev jag av det??!! *kliar mig i huvuet*

  • Lapinette

    Min väninna var på kontroll veckan innan födseln och allt såg bra ut och sen hände något. De trodde hon fått en blodpropp och samtidigt som hon var sjuk vilket gjorde att barnet inte fick syre (något i den stilen).

    Min bror + fd fru fick föda fram ett dödfött barn som de själva valt att "döda" pga fel på ryggraden. Hemskt beslut att ta och speciellt efter redan 2 tidigare missfall.

  • Lapinette

    nenne - har ingen aning om vad som händer. Tar väl det där testet och ringer CvL imorgon igen. Kan hända att den som svarar då tar lite mer initiativ. Hon som svarade nu trodde att det kunde vara min mens? eller kanske ägglossning? Men om det är min mens varför har jag då fortfarande hög temp, inga smärtor och så lite blod??? Om det är min ägglossning, varför hade jag då en blödning mellan mens och ägglossning? Som sagt ... de kommer med svar som jag inte riktigt köper.

  • Lapinette

    Tycker också att ett VUL skulle underlätta men nu (efter mitt senaste toalettbesök) börjar jag fundera på teorin - mens! Denna blödning är onekligen mer menslik än den förra. Hmmmm...

  • Lapinette

    Izzie - hon sa åt mig att ta en när jag kom hem (gravtest) men det kan ju lika gärna vänta tills imorgon.

    Jag vet ändå svaret - negativt! Så stora bitar som kom ur mig efter IVF'n kan inte innebära graviditet. Det enda jag tyckte var konstigt var att den mensen inte var längre och inte så smärtsam (förutom de där 3 timmar jag hade i badrummet på natten) men i övrigt ingen tvekan.

    nenne - lycka till med ÄL!

  • Lapinette

    Glömde skriva förut att min väninna har en liten tjej som fyllde 2 år här i januari. Hon sa att det var en räddning att de var tvugna att försöka leva som vanligt, gå upp, frukost, klä på henne etc.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!