• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Vad skönt att allt såg bra ut Cissi!

  • Lapinette

    Jahapp, då sitter man här som ett frågetecken igen. Kroppen är totalt ur spel och självfallet är inget normalt. Letade fram det där testet från CvL och hade gudskelov inte slängt det (som jag gjort med de andra). Kissade och tittade och det blev ett starkt och ett svagt, svagt streck. Jaha tänkte jag, nu förstår jag alla hysteriska tjejer inne på FL som visar bilder på sina svaga streck. Ska jag bli en av dem?

    Nej, ska inte visa mitt svaga streck för det finns där men jag har ingen aning om vad det betyder. Kan det vara så att jag haft missfall och hormonvärdet fortfarande är högt? Eller lyckades vi träffa in rätt (hur nu det gick eftersom jag blött nästan hela tiden och då ville maken inte ha sex utifall jag hade en infektion) denna månad och jag har testat för tidigt?

    Blöder fortfarande lite grann så vilket som så är det knappast positivt men ändå ... har aldrig varit så nära ordet gravid i mitt liv så även om det var/är missfall så var vi förmodligen nära denna gång.

  • Lapinette

    Jag ska ringa CvL först men i princip så kan jag inte vara gravid.

  • Lapinette

    Man blir lätt knäpp i huuvdet av denna karusell. Självfallet sitter jag och maken och googlar för att försöka förstå. CvL öppnar 9.30 idag.

  • Lapinette

    Strecket var svagt, svagt men man kan se det. Tjockt eller inte.... tror det såg exakt likadant ut. Kollade på hemsidan för testet och där visade de att detta skulle betyda gravid.

  • Lapinette

    Fast jag undrar om hormonvärdet fortfarande kan vara högt 24 dagar efter missfall? Fast å andra sidan väntar jag jesusbarnet? Som sagt, det kanske bara var ett spökstreck?

  • Lapinette

    Cissi - tror jag först måste utreda vad detta var. Jag blöder ju fortfarande.

    Även om det betyder missfall så tänker jag faktiskt som dig Cissi. Då har det ju åtminstone funkat en gång och kan göra det igen.

  • Lapinette

    Jag ska till CvL och träffa Jan Holte kl 13:00.

    mugglan - ringde faktiskt till jobbet och berättade självklart hela historien (första halvan har de redan hört). Som sagt, kommer aldrig lyckas hålla en graviditet hemlig.

  • Lapinette

    Fick först en tid 11.00 men eftersom det är snö så har vi ingen bil. Ringde min mamma så nu lånar vi deras bil, måste bara åka ut i förorten och hämta den. Min mamma har dock förbjudit mig att röra på mig. Hon är för rolig! Tänkte ändå följa med maken dit ut så han slipper åka in till Vasastan på väg till Uppsala.

  • Lapinette

    Cissi - tror damen i andra änden var lika frågande som mig. I princip så berättade jag och hon höll med. Hon sa även att ev. ser de ingenting idag men att det var bättre att jag kom in utifall de kunde hitta något fel.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!