• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • nennesjuttioåtta

    Cicci
    Allstå jag kan bara tala för mig och jag förstod att det var en teori och inte fakta. Tror också page menade det när hon skrev en bakom men det är klart, allt kan misstolkas i text. Hihihihi, du kan gott slappna av!

    Viktualia Krusmynta Efraimsdotter
    Du kanske inte behöver ta upp frågan om ni ska på't igen? Hur mycket har ni pratat om vad som egentligen hände och vad ni känner runtikring det? Det kan ju du ta upp, så kanske han kommer till slutsatsen att han får ta initiativet. Han kanske är jätteledsen men förstår inte att du kanske inte är lika ledsen, eller tror att du är jätteledsen och inte vill prata om det osv...

  • nennesjuttioåtta

    Skiter för kungen, pfffffffffffffffffhahahahha!

  • FruCicci

    Jo jag trodde väl natt ni hade uppfattat teorin, men man vet ju aldrig

    Schiessen
    Scheissen

    Ganska likt, pffffffffffff asgarv, tyckte själv det var kul... kommer jag minnas så länge jag lever.

    BS, hade Iris problem med sömnen när hon skolades in på dagis, eller AM kanske vet och kan dra paralleller till Livia?
    Victor vaknar ju visserligen varje natt ca 2-3 gånger, piece of cake, men nu sedan inskoningen började vaknar han hela tiden. Redan 2 ggr och det innan 21!
    Vågar inte föreställa mig resten av natten.
    Tänkte att det är så mycket i huvudet på dem så sömnen påverkas?
    Jag hade ju hoppats att han skulle sova hela nätter istället i och med att han är så trött efter en dag...
    Så var det med det.

    Hur mår Iris förresten?

    Nenne, nu ligger simmarna och gonar sig uppe i härligheten och inväntar befruktningsögonblicket.... spännande!

  • FruCicci

    Nenne, för övrigt väldigt bra skrivet till Vickan
    Så det så Vickan

  • BrudSommar2006

    Har nu läst ikapp, Iris har sovit max en halvtimme totalt idag, fattar ingenting, fast å andra sidan har vi inte varit hemma heller så jag hade inte kunnat hänga här i alla fall. Jag säger som MSW, jag förstår mig inte på vare sig skidåkning eller tyska men i mitt fall var det bara bra, då gick det snabbare att läsa ikapp!

    Nenne, så ni frågade inte alls om kvaliteten på simmarna och de sade inget alls?

    Cicci, men det var ju så mycket roooligare när det var 300!

    Iris har moraxella eller vad det kan heta, ska googla lite på det strax, hon har fått pencillin utskrivet men läkaren tyckte att om det ändå har börjat vända så är det bättre att vi inte ger henne det. Det smittar tydligen ytterst sällsynt vuxna så min förkylning måste vara något annat. Hon smittar i alla fall andra barn fortfarande så inget dagis imorgon, hon ska få vara ute hos mina föräldrar, de är snälla.

    Gustaf Adolf-bakelse, hur smakar de?

    Äntligen är makens fyra bortakvällar i rad över, han är visserligen inte hemma än men Iris har ju ändå somnat.

    Liten, vilken otur, blev det stor skada på stackars armbågen?

    På mitt jobb så sprang en sekreterare in i en glasdörr som hon inte såg var stängd så hon är sig inte riktigt lik nu och har visst en fraktur på näsan. En doktorand hos oss vurpade på cykeln och har nu en fraktur på en av nackkotorna. Så jag hoppas att det inte stämmer att alla olycker kommer i tre eller vad det heter för då är det en kvar att råka illa ut.

  • nennesjuttioåtta

    Cicci
    Tack!
    Det är säkert jättemycket nya intryck Victor har att bearbeta nu!
    Och jaaa, nu ligger de och lurpassar, denna gång inne i grottan (de kanske aldrig har kommit längre om jag har mördarsekret?!?!). Jag har på mig mina skönaste mysbyxor och maken har pratat strategier med sina trupper och gett dem order. OM båda äggen lossnade så har vi undkommit problemet om alla soldater gett sig in i samma gång och ägget rullar ut ur den andra ("Vänd ooom, vänd oom neejjjj strömmen är för stark aaaaaaaaaaaah"), eftersom det i så fall finns en i varje äggledare. Jag menar, visst borde det i så fall vara dubbelt så stor chans att det blir något, än om det bara hade varit ett ägg...? (Säg: JAAA det är klart!)

  • BrudSommar2006

    Cicci, Iris sov också uselt när hon började på dagis, eller i vart fall sov hon inte bättre än vanligt, för mycket mardrömmar, även om de hade börjat redan innan dagisstart. Hon har ju fortfarande nätter när vi får springa som galningar även om de blir färre och färre. En bra natt vaknar hon ett par gånger bara.

  • nennesjuttioåtta

    jajustdet, glömde kommentera Litens fadäs i dörrposten! Vilket antiklimax (so to speak!!) MEN! En bra sak är ju att ni båda nu har revanchlust och då brukar det hända grejer! Lycka till!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Delfinen har väl inte heller spelat ut sin roll i sammanhanget.

  • BrudSommar2006

    Iris sover alltid som sämst första halvan av natten och bättre från ca kl två. Så maken brukar ofta sitta uppe till tolv innan han går och lägger sig för det är då man får springa som värst. Fast även det håller på att bli bättre tack och lov.

    I början på dagis klarade hon ju knappt av att klara sig på ett sovtillfälle om dagen men nu går det ju helt plötsligt utmärkt även om hon gärna sover två gånger om vi är hemma med henne.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!