Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    EA, det där snigelslemmet verkar inte helt pålitligt faktiskt och jag tror inte att man kan förlita sig på det.

    Ore, vilken dag är du på nu då? Hur många dagar sedan var det du testade, du kanske bara testade för tidigt?

    Maken frågade Iris igår om hon ville ha en lillasyster och svaret blev nej! Så då tordes han inte fråga om hon ville ha en lillebror. Fast jag frågade i morse och då var svaret ja, haha! Sedan att hon nog inte vet vad en lillasyster är har naturligtvis inte med saken att göra.

  • BrudSommar2006

    Cicci, så ni tror att ni kanske vill ha en trea också? Här blir det definitivt bara två om vi nu lyckas få till en tvåa så småningom.

    Klantdoktorn jag var till sist ringde med röntgensvaren och de visade ingenting jag inte redan visste. Jo, du har ju skolios... (nähä, är det därför jag gick med korsett alla de där skolåren, hade jag ingen aaaning om), jag tror inte att han antecknade något av det jag sade när jag var där. Fast nu är det bara två veckor kvar till det andra läkarbesöket så får vi se hur det går.

  • BrudSommar2006

    Cicci, här ösregnar det, gör det det hos er också? Hoppas att det hinner sluta till framåt kvällen då för det där lät trevligt om än inte något som jag tror att Iris skulle vilja stå still och titta på.

    Det är sista gången på makens kurs ikväll, skönt, det är så jobbigt att ha Iris själv hela kvällen med bad och läggning, det blir så många lyft hit och dit.

  • BrudSommar2006

    Nenne, ja visst är en cykel jättelång! Supertrist när man måste vänta så länge varje gång innan man kan försöka igen.

    Ska i alla fall inte tillbaka till den läkaren, jag tyckte han var så dålig, jag hoppas mer på den jag ska träffa om ett par veckor för jag har googlat på hans klinik och det verkar vara många som tyckt att de fått bra hjälp av honom och så har ju två läkare jag varit till båda rekommenderat att gå till honom.

    Hur var det nu, är det albyl man ska ta som AM trodde? Något blodförtunnande är det i alla fall vad jag minns.

  • BrudSommar2006

    Den där badsitsen fanns visst bara i small och medium? Är för liten till Iris i så fall, kanske kan en simring eller nåt vara bra istället men än så länge verkar hon inte gilla att ha saker runt sig i vattnet, sist på lek och plast så fick vi inte ens flytbrädan vi skulle öva med i närheten av henne, hon var mycket noga på den punkten, bort, Bort, BORT!!!

  • BrudSommar2006

    AM, då kanske Iris också kan tänka sig att bada i en sådan då. Tror inte på att klämma på henne en badring i alla fall, det skulle hon aldrig gå med på.

    Muggles, Iris vill äta allt som vi äter om det inte råkar vara tårta för det gillar hon inte. Men bullar, kakor och sånt har vi nästan fått sluta med för då ska Iris alltid ha så det här är ju ett lyckokast för oss också! Annars står hon bredvid, pekar och säger SÅN, SÅN, SÅN tills hon får tag på en bit.

  • BrudSommar2006

    Pratade inte Cicci om någon fin Lucia-konsert i någon kyrka förra året?

  • BrudSommar2006

    Oj vad det regnar, nu kanske det inte blir någon korv och skridskoåkning eller har ni fint väder inne i stan?

    Fick just veta att en av mina närmaste vänner ska ha sin tredje, oplanerat förstås, och det är dags redan i maj så hon har inte sagt något förrän nu efter KUB. Trodde aldrig att de skulle ha fler barn och iofs skulle de väl inte det heller.

  • BrudSommar2006

    Bakad äggkräm, njae, det låter inget vidare.

    AM, har hört att det inte alls ska vara så farligt med den där nålen imorgon, det går säkert jättebra ska du se! Lånar gärna Livias badverktyg vid tillfälle och testar, eller så köper vi bara helt enkelt och litar på Livas goda smak! Tänk, nu får ni definitivt reda på vad det blir också, vad spännande!

  • BrudSommar2006

    Haha, AM, så det spelar alltså ingen roll hur pass användbar väskan är?!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!