Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    EA, vad trist. Då är nog din cykel i olag fortfarande, den kan ju ta lång tid att rätta till sig. Det blir ju mycket svårare att pricka ÄL tyvärr då också. Kan hända får du göra som jag och Cicci gjort, börja testa tidigt och eventuellt arbeta sig igenom flera paket stickor.

  • BrudSommar2006

    Var köper man bautastora blockljus? Har fått en stor ljuslykta till vår trapp av mina snälla föräldrar.

    Här är livmoderframfallet ett faktum, jag har ju vetat om det en tid men förträngt det, det har nog varit så här rätt länge faktiskt. Livmodertappen sitter som en tampong som kommit fel mellan benen liksom, den sticker nästan ut. Nåja, har läst på på nätet och man försöker tydligen undvika operation om man inte har några besvär så jag är väl inte så orolig för det men om Iris någonsin kommer att kunna få något syskon är ju mer tveksamt. Får ge mig till tåls nu i två veckor men jag är jäkligt nervös. Har tagit fram mina viktväktarpapper igen nu för nu kan jag inte mesa längre, nu måste jag ner och det fort. Så här lagom till jul när det är så lätt att hårdbanta, tjohooo... Märks det att jag inte mår så bra av det här... Nu är Iris badad och klar, nu ska vi läsa lite. Hej svejs.

  • BrudSommar2006

    AM, jag hoppas såååå att du har rätt för just nu har jag sådan panik att jag känner mig alldeles matt!!! Du anar inte vad jag knipit på sista tiden men musklerna känns i uselt skick, jag kan inte knipa utan att låta bli att använda alla magmuskler också och just nu har jag sådan jäkla träningsverk i magen av allt knipande. Fast ikväll hoppas jag att vi får in motionscyklen, hjälper iofs inte för just knipandet.

    Vickan, Plantagen var ju ett bra förslag, Ikea har jag ingen lust att ta mig till. Banta har alltid gått bra för mig förut men då har jag aldrig haft så mycket att gå ner som nu och så var jag inte småbarnsförälder. Så mycket lättare när jag bara behövde tänka på mat åt mig!

    Lagerhaus, hm, det ska vara om jag får dit maken som ändå jobbar i stan.

    När vi var på brunchen sist så såg jag så snygga adventsstjärnor i en affär på Karlavägen fast jag har liksom inte haft tid att ta mig dit. Så igår åkte vi till K-Rauta istället och köpte andra men de var så usla så maken vägrade sätta upp den. Den han redan öppnat åkte i soporna och den andra tänker han lämna tillbaka. Så nu är vi fortfarande utan, suck.

  • BrudSommar2006

    Åh, har helt glömt att önska Lapinette lycka till, jag har varit så upptagen med att gå runt och vara dyster över mina egna bekymmer! Lapinette, stooooort lycka till!

    När var det hon skulle vara där, är det någon som vet? Är det sova som gäller sedan, när tror ni att vi får höra av henne? Fast jag räknar absolut med att det kommer att gå bra idag för den lilla kaninen.

  • BrudSommar2006

    Mrs B, vad är det ni är sjuka i?

    Var och skaffade extra lampor till min adventsljusstake här på jobbet i helgen men den går visst inte att få liv i i alla fall, dålig utdelning på den, jag skaffade den för två år sedan. Nåja, nu har jag beställt en ny.

    Tror jag ska beställa en sådan där reima-overall idag trots allt, det var väldigt utplockat på Babyland och överlag hade de nästan inget större än 92. Fick i alla fall se ett antal olika modeller och har ju tittat på andra ställen också och det är ont om overaller som inte har hård resår nedtill så jag börjar tro att vi får stå ut.

  • BrudSommar2006

    AM, om jag nu lyckas komma någonvart med ryggen i övermorgon så kanske jag äntligen kan komma till sjukgymnasten för det och så kanske jag kan ta allt på en gång... Jaja, jag får ge mig till tåls lite till.

    Nu är overallen beställd, jag betvivlar inte att jag kunnat hitta en billigare någonstans men jag orkar inte ge mig ut och leta.

  • BrudSommar2006

    Liten, vad trist att det inte blev något hus, det såg ju så trevligt ut. Fast det var väl det som gjorde att det kom så mycket folk, det såg ju VERKLIGEN trevligt ut, trots att det var renovering kvar på det. Är det några visningar på gång den här helgen då?

  • BrudSommar2006

    Izzie, eftersom det är dags för cellprov också så måste besöket passa med min cykel så det fick bli den tiden.

    MSW, jag tror faktiskt att det alltid ska ingå gynundersökning, det där tycker jag låter jättekonstigt. Det känns inte som att BM man går till medan man är gravid är speciellt intresserad av vad som händer efteråt så det känns inte som rätt person att gå till ironiskt nog.

  • BrudSommar2006

    Liten, ja nu struntar jag i adventspyntet i och för sig men ibland känns det som att jag är lite otursförföljd och ibland känns allt som inbillning!!!

  • BrudSommar2006

    Fru någongång, det här låter som Lapinettes recept. Jag har i så fall antecknat att det inte finns några mått utan hackade cashewnötter, riven lime, sweetchili och så smör som man blandar ihop till en röra och brer ut över laxen. In i ugn i ungefär 20 minuter.

    En sås bestående av creme fraiche, lime (lite rivet, lite pressat), sweetchili och lite salt/peppar efter smak ska vara gott att ha till.

    Allt detta enligt Lapinette, har inte hunnit testa själv än.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!