Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Jag sitter hemma och vilar upp mig, har fått en kortisonspruta i bäckenet och det var ju kul först, tills bedövningen släppte. Har varit hos en helt underbar läkare, han är tydligen nästan helt ensam specialist på sitt område så det är därför väntetiden är så otroligt lång. Efter en inte alltför mysig undersökning som involverade att undersöka muskler och bäcken genom ändtarmen så fick jag till slut reda på att jag inte har ont i ryggen alls utan har en inflammation i bäckenbottenmuskulaturen. Han sade att det är inte alls säkert att jag har så dåliga muskler, bara det att de inte kan fungera som de ska just nu. Möjligen kommer jag att behöva två, tre sprutor till det närmsta året och så ska jag gå till en sjukgymnast som är specialiserad på det här området, jag försökte beställa tid idag men trots att de hade telefontid så var det bara en telfonsvarare, får försöka igen imorgon. Sedan ska jag skaffa någon speciell typ av skor eller tofflor med rundad botten för att öva muskulaturen plus att jag ska stå på balansplatta ett visst antal minuter varje dag, måste skaffa allt bara.

    Sedan pratade vi om viktväktarna vars program jag ju nyligen rotat fram ur gömmorna men efter en lång diskussion som jag glömt allt av hade jag i alla fall fått förklarat för mig att jag var bättre lämpad för gi-dieten. Den kan jag ju inte så mycket om så nu måste jag skaffa lämplig bok om det också.

  • BrudSommar2006

    Hej Cicci! Hur har det gått för Victor, har inte hört något sedan han hade 40 graders feber?

  • BrudSommar2006

    EA, ja så hette skorna, jag fick se ett par där och har sett dem tidigare men får försöka ta mig iväg och inhandla. Visst har jag hört en hel del om GI, det har väl alla, men inte tillräckligt för att följa.

    Mina föräldrar har tydligen några GI-böcker och en balansplatta som jag kan låna så då är det bara skorna och så sjukgymnasten som jag måste ta tag i.

  • BrudSommar2006

    Liten, har skrivit upp boken på min julklappslista.

    AM, nix, inga tabletter, kortisonet ska tydligen verka nu, kan ta ett par månader. Men jag vet, antagligen inget framfall, jippi! Fast nu har jag ju redan gyntid bokad så nu går jag dit ändå, kan ju vara bra.

    Jag frågade hur det är med inflammationen och en eventuell graviditet och han sade att han brukar inte avråda från det eftersom man inte vet säkert vad som händer då, det kan bli antingen bättre eller sämre, men hur som så är det inte farligt att fortsätta med sjukgymnastiken och övningarna trots graviditet och kortisonsprutorna behöver man bara undvika fram till vecka 20. Så i värsta fall om man skulle bli sämre så får man stå ut till vecka 20. Ska höra vad gyn säger nu också. Ett lustigt sammanträffande är att min gyn och den här specialisten sitter i rummen bredvid varandra och använder samma reception.

  • BrudSommar2006

    AM, vilken bra sida! Affär, e-shop, kurser och allt, har lagt sidan bland mina favoriter och ska botanisera mer sedan.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det är ju fasen helt otroligt!!!!!!!!!!!!!!!

  • BrudSommar2006

    Vad är färgglada grönsaker mot fyra ägg till frysen, vilken fantastisk dag!!!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, kan de säga om kvaliteten på äggen påverkas av vilken metod ni använt? Kan det ha blivit bättre kvalitet även fast det blev färre ägg av den här korta metoden eller är det helt slumen som avgör?

  • BrudSommar2006

    Aha, du har en poäng där, mer färgglada grönsaker åt folket! Fast de här antiinflammatoriska kryddorna, vitlök, ingefära och curry, var inte det saker du skulle undvika för att bli gravid enligt din akupunktör?

  • BrudSommar2006

    Vad är egentligen problemet med albumet för jag kommer åt det precis som vanligt?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!